Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 21. april 2017

Fælles interesser

Oh my Gawd! Jeg er SÅ begejstret! Jeg har fundet en fælles interesse med René. Dem har vi ellers ikke ret mange af. Men det lader til, at jeg gjorde noget rigtigt, da jeg valgte at introducere ham for Lady Gagas musik. VI har set en masse om hende også, interviews og den slags, og han er lige så vild med hende som jeg er. Hvor er det skønt! Jeg har oplevet en total fornyelse af interesse i hendes musik efter jeg opdagede Renés begejstring, og jeg har set alt hvad jeg har kunne finde om hende, og dammit, det grænser sig til det sindssyge. Jeg ELSKER Lady Gaga!

(billedet er fra Youtube, det tilhører ikke mig)

Se evt. dette virkelig gode program, det et klip fra The Late Late Show med James Cordon, nærmere specificeret den afdeling af programmet, der hedder Carpool Karaoke, og denne gang er det med Lady Gaga. Det er fandeme SJOVT! Og godt. Jeg elsker at hun af og til synger "forkert". Hehe. Hun er dejlig. Og smuk og sjov.
En sødere, venligere og rarere person skal man simpelthen lede længe efter. Det er helt utroligt. Jeg er vild med dette afsnit, men glem endelig ikke Adele. 
(Begge disse, altså Lady Gaga og Adele, som jeg lige linker her, klip er fra et show vist på CBS, lagt op på Youtube)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar