Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. april 2017

Jeg har alt for få timer i døgnet!

Jeg fik en buket blomster af René og hans mor i onsdags. Hvide tulipaner. Jeg har ikke fortalt René, at tulipaner er på den liste over blomster som katte ikke kan tåle. Og hvis der er noget, Miss Emma er interesseret i, er det blomster, der kommer UDEFRA, som dufter af jord og friskhed. Jeg satte den højt oppe på en reol, men var konstant bange for, at hun ville begynde at kravle op og æde af den. Så til sidst  valgte jeg at smide den ud. Selvom hvide tulipaner er min yndlingsblomst... Men René ved det nu, og jeg giver ham listen over blomster og planter, han ikke må tage ind i lejligheden. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så har han faktisk selv fundet en hjemmeside, hvorpå det står.

Jeg har lavet en masse i løbet af denne weekend, især i går, og min hjerne er på off-mode igen i dag. Til gengæld har jeg fået nye puder til mine hovedtelefoner, og i stedet for pleather, som de er født med, er disse lavet af velour, og under bøjlen der går over hovedet, sidder der 4 mindre puder, som er så bløde, at jeg faktisk slet ikke kan mærke at jeg har headsettet på. Det er et sæt Sennheiser HIFI RS 170 og selvom disse puder ikke passer til, og er limet på med dobbeltklæbende gulvtæppetape, så føles hovedtelefonerne vægtløse. De er trådløse, og jeg kan bare gå rundt som det passer mig. Linket fører til min side af anmeldelser. Det er en gammel anmeldelser, og siden jeg anmeldte det, har jeg skiftet de genopladelige batterier ud med almindelige batterier. Jeg planlægger at købe nye genopladelige batterier, men i stedet for at genoplade dem i hovedtelefonerne på standeren, vil jeg købe to sæt og sørge for, at det ene altid er opladet i en oplader - sådan en har jeg nemlig! Mit fantastiske sæt hovedtelefoner bruger 2x AAA-batterier. Mener det var i lørdags, de kom. I lang tid (siden efteråret) har den ene pude været fæstnet til hovedtelefonerne med en hårelastisk af BLAX-typen, fordi jeg (når jeg har haft epileptiske kramper) har tabt det så mange gange at de "hængter", der skulle sørge for, at det kunne sidde fast, var faldet af i den ene side. I lang tid har jeg været sådan lidt ligeglad, fordi det ikke berørte mig. Men da jeg fik da jeg fik de nye velourpuder på - oh man, jeg var solgt! Hvert minut, jeg lytter til musik, føles som en miniorgasme!

I morgen, tirsdag (jeg har ikke været i seng endnu, så det er stadig mandag hos mig), skal jeg tage mig af 3 ting: læse min medicinske profil på René op, læse de "taknemmelighedspunkter" op for ham, som "han" skrev til sin psykolog i den tid han gik der, og som det sidste vil jeg gerne gennemgå mine tanker om 9/11, omkring World Trade Center bygningerne - de tre, der faldt der. Ja, tre. For jeg har set en dokumentarfilm, der rejser en del spørgsmål, og jeg ønsker at snakke med René om dem, ikke fordi jeg skal bruge det til en flyvende fis, men fordi jeg lidt er en "conspiracy-ho". Jeg vil godt nok sige, at ham, der påstår, at Princess Diana, som døde i 1997, ikke døde, men i stedet blev til eller hele tiden havde været en mand, og faktisk i virkeligheden er selveste David Furnish. Hvis navnet ikke siger jer noget, er det Elton Johns mand. Jeg kan godt se problemet i, at moderen til Englands kronprins to sønner var blevet forlovet med en muslimsk mand og havde tænkt sig at gifte sig med ham. Det ville have givet en masse problemer i det engelske kongehus, og naturligvis har der været snak om, hvad der kunne gøres. Men no way in hell er Diana Spencer og David Furnish den samme person. Og at den ældste af Dianas sønner, William, har giftet sig med en smuk kvinde, Kate, der tilsyneladende kopierer sin mands afdøde mors tøjstil, bare med et "mere moderne touch up" kan have flere årsager. Men ham, der laver de videoer, jeg kan ikke huske, hvad han hedder, men han har et ton af "Brad Pitt is a Woman", "Angelina Jolie is a Man" og både Charlize Theron, Britney Spears Beyoncé OG Lady Gaga er alle "Illuminati Queens" - men den største af dem alle er vist Madonna. Jeg er ret sikker på, at manden, som laver dem har en kanal der hedder noget i retning af "Black Child Production". Jeg følger mere med i "SpyKitten" fordi det er så tosset (lige så tosset som Black Child, men bare mere ... det er ikke sådan "Han er i virkeligheden en kvinde", det er mere tosset i almindelig 'forstand').

Lige nu har jeg en 3 sider lang liste med videoer, jeg skal se. Om filmstjerner fra 1950'erne, om egyptologi, om både jordens og menneskets oprindelse, om diverse historiske figurer, diverse politiske figurer og religion (kristendom, satanisme, scientology, kabbalah og illuminati). I got a lot (Uh, det rimer!) to see! I dag har jeg set en dokumentar, lavet af Raphael Te... Jeg kan ikke huske hans efternavn. Noget med z i, i hvert fald. Nå, den handlede om "COBRA Gypsies" i indien, og den var faktisk spændende. Men han snakkede så sært. "This man and his son are going to teach me to catch a cobra" sagt på en hæs, måde, sådan lidt som man kunne forestille sig at helten i en actionfilm ville sige, når han havde løst alle problemer og var  på vej væk fra "THE CRIMESCENE" med den lækre dame og en endnu lækrere slutreplik. Eller halvt sammenknebne øjne, hvid tanktop, beskidt af alt muligt sært, blandt med masser af blod, men aldrig hans eget, og så siger han for sig selv, med den mest hæse stemme, så hæs, at nogen ville anbefale ham at gå lægen for at blive tjekket for halsbetændelse: "Yippiekayae, motherfucker" og så tager han en håndgranat op af lommen, bider ringen af med tænderne og smider granaten ned i skakten (jeg ved ikke hvilken skakt, det lød bare cool). Jeg var så fokuseret på hans stemme at jeg ikke har set halvdelen af videoen. Haha.

Jeg vil, må og kommer til at eje en symaskine på et endnu ukendt tidspunkt i mit liv - men jeg kommer til at have en! For jeg har set coolirpa. Coolest Youtubekanal ever! Ej, det passer ikke. Men det er så interessant! Jeg syede meget da jeg var yngre. Hvorfor ikke gøre det nu? Jeg må lave en liste, hvor jeg kategoriserer mine hobbies, hvilke der er vigtigst og kræver mest tid, og jeg i det hele taget gerne have en mere struktureret hverdag. Jeg må lave et skema. Et dags-skema. Og aftenskema. Fuck, jeg har tavlt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar