Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. april 2017

TO MY MAN!

Min dejlige mand har fødselsdag i dag! 41 år bliver han. Vi har været gift i 9 år, og alligevel spørger min farmor stadig mig, om hun må ringe til ham og sige tillykke med fødselsdagen, og om hun skal ringe på hans mobiltelefon eller vores fælles nummer. Hehe. I love that old lady.

Men jeg elsker også min mand. Sidste år fik han sin egen fødselsdagssang, og jeg kan kun sige - Madonnas "Like A Virgin" er altså virkelig god til at skrive fødselsdagssange til. Den har bare noget over sig. "Happy birthday - heey! Now for the 41th time! Happy bi-i-i-i-irthday - we all hope you have awesome day... a really awesome da-a-ay" - And so forth. Alt hvad der kan presses ind i omkrvædet er  bare skidegodt.

Renés mor kommer om ca. 10 minutter, og det er der, klokken er 11. Det er også der, de skal over og hente det smørrebrød, vi er blevet enige om at spise. Men fordi René har syltet mig hele morgen (ikke bogstaveligt talt, that's totally gross), har jeg ikke fået sat opvaskemaskinen i gang i tide - den blev en time forsinket. Og vi har ikke nogle rene tallerkener. Hehe. Story of my life. Men okay. Vi har masser af frokosttallerkener, og eftersom det er smørrebrød, går de vel også, selvom jeg foretrækker middagstallerkener, eftersom de er større og har mere plads. Så kan man med bedre stil efterlade det "pynt" man ikke kan lide, i stedet for at sidde og skulle læsse det tilbage i kassen. Det er så ucharmerende.

Men jeg synes selv, at jeg ser nogenlunde respektabel ud i dag. Og for første gang nogensinde, er det lykkes mig at gemme Renés gave helt indtil hans gæster kommer. Måske fordi den ikke er så "privat" som de ellers er, men jeg synes selv, at det var utroligt flot, at jeg kunne gå i seng klokken 1 i nat uden at have en vild og blodig trang til at give René hans gave. Han ved dog godt, at han får en, men jeg har sagt, at han får den, når hans mor er kommet. Så det kan vi jo lave, mens vi venter på opvaskemaskinen.

De gamle har en fremvisning i morgen, og det par, der kommer, har været der en gang før - det er positivt nyt, og det er første gang i lang tid, det har været sådan. Faktisk tror jeg ikke sådan rigtigt, at der har været noget positivt nyt siden de satte deres hus til salg. Min bror har sørget for, at når hans familie kommer tilbage til Danmark her i sommerferien, kan de flytte ind i et hus i samme by, som de forlod, hvilket gør, at min nevø, som har haft det svært med alt deres flytteri, kan komme tilbage på den skole han forlod sidste år for at flytte til Schweiz. Om han så kan med vennerne igen, ved jeg ikke. Min niece er sådan lidt mere ligeglad, har jeg fået at vide. Hun fylder 13 år i sommerferien. Har ikke sådan rigtig på noget tidspunkt haft en tæt veninde/ven. Men hun er sgu meget klog. Hun har hovedet skruet rigtigt på. Hehe. De to børn... De er begge to kloge, smukke og rige. Hvad andet er der at sige end at de også er utroligt velopdragne - i hvert fald når de er sammen med familien? Can't get any better than that!

HAPPY BIRTHDAY, HUBBY!
Love you even more today than I did yesterday💓

2 kommentarer:

  1. Så håber jeg at Rene får en god fødselsdag. Og jeg skal i den forbindelse nævne at The Beatles har lavet en sang der hedder Birthday - og den spiller jeg når jeg selv eller andre har en fødselsdag.

    SvarSlet
  2. René fik en fin fødselsdag... Vi havde en dejlig dag i hans mors selskab, men også i vores eget. Generelt bare en god dag.

    SvarSlet