Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 7. september 2017

Arnold - he's so COOL!

Godt! Jeg er i bedring! Bortset fra, at jeg får det røvdårligt af penicillinpillerne, og skal have noget "bivirknings-medicin", som René nok henter i dag. Bortset fra det, har jeg det DEJLIGT! Jeg har endda fået makeup på!
Bortset fra, at jeg ser en smule tykhovedet ud (det er jeg faktisk også - så ingen overraskelser der), synes jeg rigtig godt om min makeup i dag! Det er næsten lige så godt et billede som dette, jeg så på Youtube forleden:
Jeps - dette er Arnold Schwarzenegger på en gade i München i november 1967. Det er finurligt, at jeg stort set ikke nyder NOGEN af Mr. Schwarzeneggers film, men at jeg virkelig godt kan lide manden. Han har trods alt lavet en ret bred vifte af film. Han virker bare "down to earth", selvom han indimellem siger nogle virkelig stupide ting. Som f.eks. da han sagde "I think a gay marriage is between a man and a woman" - noget i den stil. Men han siger sgu også fede ting. F.eks. da Trump "clapped at him" offentligt, fordi seertallene rasler siden Arnold overtog "The Apprentice", og Arnold kom frem på (Snapchat?) og sagde: "Hey Donald. I've got an idea: why don't we switch jobs? You take over tv, because you're such an expert in ratings, and I take over your job, and then people  can finally sleep comfortably again." Haha - I love it. Han er måske ikke den bedste rollemodel, nu hvor han havde en flereårig affære med sin hushjælp, så han endte med at blive skilt fra sin hustru. Men ved I hvad? Jeg kan godt forstå hvorfor. Altså, ikke lige hans valg, men at han måske "blev lidt luret ind i den". Han havde været gift med Maria i mange år, og måske var det blevet lidt for meget "dagligdag", og Mildred var måske en megafan af Arnold og gik rundt og sendte ham beundrende og forførende blikke, når hun var i huset. Hun boede på ejendommen, men ikke i "the main house", så vidt jeg har forstået. Han var måske lige pludselig tilbage til et sted, hvor han ikke følte sig ubrugelig eller taget for givet, og gav simpelthen efter, uden at tænke på konsekvenserne overhovedet. Og selvfølgelig er der og skal være konsekvenser for den slags. Han fortryder det jo også bittert, selvom han er glad for Joseph og tilbringer meget tid sammen med ham. Det er det samme som skuespillere der forelsker sig, mens de indspiller en film sammen. Der er meget "omgang", øvelser, filmning, måske er det i fjerne omgivelser, og man kan måske godt leve sig så meget ind i sin rolle, at man lidt glemmer at man har en kone/mand derhjemme, og at man lige skal holde hovedet koldt. Just saying: I get it. I don't condone, but I can understand it.

Jeg har smidt en anmeldelse af noget hudpleje op på min anmelderblog. Og så - nu jeg tage mig en morgenlur, jeg er allerhelvedes træt allerede, og klokken er ikke ret mange. Hehe. I'm just so damn tired.

Have a great, GREAT day!

2 kommentarer:

  1. Jeg nyder at se Arnold S i rollen som Terminator. Når han smider rundt med folk, og står og ser iskold ud. Jo....en film med Arnold er da herlig underholdning.

    Hasta la Vista......Baby

    SvarSlet
  2. Tror faktisk ikke at jeg har set en hel Terminatorfilm. Måske 2'eren. Eller noget af den... Jeg ved det ikke. Men jeg kan godt lide ham, i hvert fald.

    SvarSlet