Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 28. september 2017

Musik og hår! (Og lidt om chokolade med knas)

Jeg elsker denne chokolade:
Eller - jeg har faktisk ikke smagt den. Men jeg elsker, at det er mælkechokolade med knas, og så er der et billede af en mariehøne på. How great is that? Jeg får totalt mange spekulationer om, hvordan det mon føles at tygge på en crunchy mariehønesnack... Det er da altid noget, at den er økologisk 😝 Men det er da temmelig episk...

Lige nu er det torsdag morgen. Jeg sidder og venter på at sygeplejersken ringer og siger at hun er på vej. Jeg venter også på en dagligvarelevering. Jeg bestilte i nat varer hos JYSK, Creativ Company og Harald Nyborg. Alle tre pakker skal leveres hos min svigermor. I morgen, allerede 10:15, skal vi hente nøglen til den nye lejlighed. Jeg bliver nok hjemme, fordi vi skal have rengøring klokken 13:45, og teknisk set kræver Service Korpset vist at man er hjemme 1 time før, og René og hans søster skal også i Harald Nyborg. De må tage nogle billeder og tage nogle mål. Eventuelt optage en film. 

Renés mobiltelefon stod af her forleden. Lige pludselig. Spontant tændte den, og slukkede igen. Og den kunne ikke tændes igen, uanset hvad han gjorde. Så han måtte finde en gammel mobil frem. De eneste, som ikke er pakket ned, er vores HTC Sensations. Dem har vi en af hver, så vidt jeg mindes var det vores første smartphones. Det var i hvert fald min første, og det var første gang vi købte samme mærke og samme model. Senere købte vi en Samsung Galaxy SIII, men den stank, og ret kort tid efter, måske allerede et år eller sådan noget, investerede vi i et par LG G3 telefoner. Og det er så den, der er stået af hos René. Jeg må se at få taget en backup af min telefon, for en sikkerheds skyld. Men vi har talt om at købe nye telefoner nu igen, og så da Renés gik i stykker, kom emnet på tale igen. Men han har planer om at købe en 3D-printer. Det bliver spændende. Jeg glæder mig ekstremt, fordi det er meningen at vi blandt andet kan designe vores egne T-shirts. Det er bare at designe et "logo", lægge en T-shirt på printpladen og så fyre op for printeren. Så printer den det logo, man har indprogrammeret, og T-shirten kan både vaskes og tumles - med ydersiden indad, selvfølgelig, men det er sgu da cool! Jeg kan ikke huske modelnummeret på printeren, men who cares! Hvis den er awesome, kan det være, at jeg anmelder den på min blog til den slags. Vi skal også have købt en almindelig printer, eftersom min stod af tidligere på året, hvilket var ret irriterende. Jeg havde næsten ikke brugt den, men så begyndte mit behov at vokse, og BANG: så døde printeren. Og vi har et HELT sæt nye patroner, CANON originaler og det hele. Hvis vi ikke køber en model magen til, kan vi mere eller mindre lige så godt smide de patroner ud. Vi kender ingen, som har en printer, der kan bruge dem. 

Nå, så har posten været her, og mine dagligvarer er ankommet og ikke lagt på plads endnu. Men frost- og kølevarerne er. Sygeplejersken er netop gået, og jeg havde skrevet et brev til hende, fordi vi sådan set kommer til at give slip på hende i næste uge, og jeg allerede savner hende. Hun er kommet her siden juni måned, og det er ikke så længe, men hun er så dejlig at det er svært ikke at holde af hende. Det bliver hårdt at skulle starte forfra. Hun læste brevet mens hun var her, og hun svarede på det - og jeg begyndte at flæbe, i typisk Rikke-stil. Senere kommer Renés vejleder, min har lige aflyst, så jeg håber at kunne se hende i næste uge, så vi får sagt ordentligt farvel. Renés vejleder kigger som sagt forbi i dag, om en times tid, og jeg ved ikke helt lige, hvad skemaet står på. Men jeg har skrevet breve til vejlederne også. Renés vejleder får min vejleders brev med, just in case, så kan hun give det videre. 

Der er pakket 25 kasser indtil videre, og jeg regner med at tage 5 mere i dag. Jeg ville gerne pakke flere, men vi har ikke flere. Ikke før i morgen. Vi har heller ikke mere bølgepap eller bobleplast. Så på vej hjem efter nøglehentningen henter René & Camilla lige nogle flere kasser, bølgepap og bobleplast, så jeg kan pakke videre. Jeg har foretaget mig en helvedes masse ting allerede. Der er faktisk sket utrolig meget siden sidste torsdag, da jeg gik i gang med at pakke. Udover de 25 kasser, jeg har pakket, har jeg sgu fået meldt adresseflytning stort set alle steder, vi er tilmeldt noget eller har en konto. 

Men jeg har opdaget noget, som jeg tror vil gøre mig glad. Jeg har opdaget denne frisure:
Billederne er still-billeder fra en musikvideo med Dorothy, "Raise Hell" (Se videoen på Youtube her) og det er en totalt, overdrevet megacool frisure! Jeg har besluttet mig for, at det er min næste. Jeg kigger på den i videoen, og jeg kan se, at det basale er farven og pandehåret. Det er noget, jeg kan klare selv. Det vil jeg gøre, når jeg er flyttet og har fået pakket mit hår-grej ud, og har råd til en pakke hårfarve. Måske er sort ikke den mest tilgivende farve - men jeg havde blåsort hår i mange år, godt nok mere sådan i ultrakort form, men jeg elskede den farve som mit eget barn, og jeg vil have sort hår igen. Jeg kan ikke se en anden løsning end at få denne frisure. AWESOMENESS!

Dorothy har i øvrigt en FANTASTISK stemme! Ligesom sangeren i bandet The Pretty Reckless - jeg opdagede pludselig alle disse fantastiske bands da jeg søgte i blinde efter en linje i en sang, "I'm only human", som viste sig at være "Human", indspillet af Rag'n'Bone Man. Det var heldigvis første sang, jeg trykkede på, men det viste sig jo så, at der ude i højre side var den ene fede rockgruppe efter den anden. Blandt andet disse to. The Pretty Reckless og Dorothy. Jeg er lidt en sucker for kvindelige rocksangere. Jeg er muligvis den eneste i denne verden der beundrer Courtney Love, men jeg synes hun er fantastisk. Måske ikke i hendes privatliv, det kender jeg ikke så meget til, men hun laver fabelagtig musik. Der er flere andre. Cristina Scabbia, Maria Brink, Lzzy Hale, Sharon den Adel, og mange flere. Jeg kan bare kun lige huske navnene på disse, fordi de kører i omgang på min playliste. Cristina Scabbia er fra Lacuna Coil, Maria Brink fra In This Moment, Lzzy Hale fra Halestorm og Sharon den Adel er fra Within Temptation. Sangerinden i The Pretty Reckless, hvis stemme jeg simpelthen bare ADORE, er leveret af Taylor Momsen. Men når alt kommer til alt, så er jeg nok mest fan - stadig - af bandene Type O Negative (der ikke eksisterer længere) og Marilyn Manson, hvis seneste plade kommer på gaden den 6. oktober. Jeg regner med dem denne gang! Jeg kan også godt lide det seneste fra Megadeth, som jeg lyttede ekstremt meget til som teenager.

Okay, lets spill the tea: da jeg var... Hmm... 13-14 år gammel,  og gik i folkeskole og var number one nerd, bagte jeg kager (muffins) og tog dem med i skole og delte dem ud til dem, jeg gik i klasse med, i anledningen af Dave Mustaines fødselsdag d. 13. september. Megadeth dengang var mine helte. Dengang bestod bandets lineup af Dave Mustaine, David Ellefson, Marty Friedman og Nick Menza. Det holdt til og med 1999. Næste plade, "The World Needs A Hero", fra 2000, havde kun Dave og David som originale medlemmer. Nick døde ... var det sidste år? Han fik et hjertestop på scenen, stort set, og døde mere eller mindre mens han foretog sig noget af det, han elskede mest: at spille på trommer. Marty opdagede med sig selv at han mere var en rock/pop fyr end en heavy metal fyr, og han indspillede en plade, som jeg glædede mig til, men som faktisk skuffede mig meget fælt. Jeg har den dog stadig. "True Obsessions".

4 kommentarer:

  1. Da jeg flyttede til Primulavej i 2016, så husker jeg også en masse flyttekasser der stod på gulvet som nogen tårne. Og jeg sled og jeg slæbte på de skide kasser.

    Det at flytte er iøvrigt en effektiv slankekur. Jeg husker at tøjet på kroppen, sad lidt mere løst efter flytningen. Så jeg vil anbefale en flytning, hvis man vil slanke sig :)

    SvarSlet
  2. Hehe - jeg har pakket nær 40 kasser, og min ryg er totalskadet. Sur røv for mig, for jeg mangler stadig lidt. Men på søndag - der er jeg væk herfra!

    SvarSlet
  3. Men så ønsker jeg dig god held med på søndag :)

    SvarSlet
  4. Tak - sender et brev med billeder i, når jeg har fået taget nogle :) Jeg glæder mig supermeget, jeg er virkelig, virkelig bare så spændt!

    SvarSlet