Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. september 2017

Nyheder forklaret og gode tips til Youtube-watching

Well, it had to happen at some point. Der er gået infektion (rosen) i mit lymfødem. Hjemmesygeplejersken, som kommer og lægger kompressforbindinger på mine ben, kiggede på mit ene ben, det højre, efter jeg havde klaget over smerter. Hun sagde med det samme, at det var rosen. Og så ringede hun til min læge, som ikke tog telefonen. Men han ringede tilbage, sådan omkring klokken 16:30 - til os. Han spurgte René ind om hvordan jeg havde det, om jeg havde feber, om der var andre symptomer, og så udskrev han 2 slags penicillin. Jeg skal starte enten i aften, eller i morgen tidlig. Hvor om alting er, så skal René ned og hente det i dag. Han skal huske at spørge ind til hvordan det fungerer med Eltroxin (mod for lavt stofskifte) - det er vigtigt, at jeg husker ham på det.

Men fuck, det gør ondt lige nu.

Udover at jeg har smerter på mit ben, så skal jeg FLYTTE! Det ved nogen måske, enten hvis jeg har fortalt jer det, eller hvis I har læst kommentarerne på indlægget før dette. Jeg glæder mig ekstremt, fordi jeg er virkelig træt, led og ked af at bo her. Det er et skodsted, en skodlejlighed, og jeg vil bare gerne væk herfra. Og nu sker det! Woohoo! Der var 18 før os, og de sagde alle nej. Det er utrolig dejligt. Virkelig. René og jeg er i fuldstændig i ekstase, og er i gang med at lave lister. Lister er vigtige. Især i tilfælde som disse.

Vi er også i gang med at finde flyttemænd, for vi skal have flyttet store ting. Uh! Jeg glæder mig SÅ meget! Jeg har allerede gang i planlægning af hvordan den nye lejlighed skal se ud med alle vores møbler i 😀 Det er jo en downsize af en vis grad. Lige nu har vi 3 værelser, et køkken, en entre og et bad samt en altan og i alt er det ca. 88m2. Men vi gider ikke at have så meget plads, fordi 1) vi kan ikke selv holde det, 2) vi er altid sammen, vi opholder os altid i samme rum, selvom vi måske ikke laver det samme, og som det sidste: 3) vi må gerne have Emma der.

Så vi downsizer til 74 m3. Faktisk lidt mindre. For der er en stue på 31,5m2, bad/toilet er 4m2, værelset er 12,5m2, det samme er køkkenet, og der er en altan. Så altanen er regnet med ind. Fordi 12,5 x2 + 31,5 giver ikke 74. Men who gives a flying fuck! Lejligheden er fantastisk! Perfekt til os tre. René og jeg glæder os som BØRN til juleaften!

Jeg regner med, at vi her i morgen, eller mandag, anskaffer os nogle flyttekasser og begynder at kigge på at få pakket vores lort ned. This is great. Jeg ville bare ønske, at jeg ikke havde fået en rosen-infektion på benet, fordi jeg har virkelig mange smerter. Det pisser mig lidt af. Men jeg skal nok klare det. Især fordi jeg har læst listen over bivirkninger, og alle som en virkelig er dødsensskræmmende! Jeg har taget begge præparater masser af gange, dog, så jeg forventer ingen bivirkninger, udover muligvis lidt opkastning. Men jeg satser på nej!

Og nu lukker jeg ned for svinet (bloggen) fordi jeg skal have færdiggjort nogle dokumenter, som jeg GLÆDER mig til at blive færdig med. Blandt andet et om Heinrich Himmler, som jeg finder yderst interessant! So - smell you later! (Jeg har selv fået købt mig en Gucci "Rush" nede i Netto og dufter OH SO DELICIOUS! Jeg har også købt Davidoff "Cool Water", og den er også virkelig lækker).

I've already said it, but I'll say it again: SMELL YOU LATER!!! Støt gerne Youtubekanler som udforsker udviklingen af mennesket og vores dna og alt det der. SCIENCE RUNS THE WORLD! Jeg ser lige nu (ikke bogstaveligt talt, men jeg har lige downloadet den) "Understanding Bacteria" fra kanalen Docu Files, uploadet den 23. maj, 2017. Den er virkelig god og man lærer en masse. Lige nu, ja, bogstaveligt, ser jeg denne video, uploadet af Frankological, "WHY I Transitioned/ Detransitioned!!", uploadet i december 2016. Jeg er ikke nået ret langt ind i videoen, men den virker spændende indtil videre!

NOW I gotta go!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar