Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 19. september 2017

Myoklonier - son of a diddely (stupid Ned Flanders)

HEY!

Ja. Så står vi her igen. Eller; jeg sidder faktisk ned. Jeg står sjældent op og skriver. But I'm here now, og jeg har noget, jeg gerne vil sige. De to næste dage bliver lidt hektiske, og derfor vil jeg sige nu, på forskud.

Tillykke med fødselsdagen i morgen, Cecilie, og tillykke med fødselsdagen på torsdag, Hamid! Jeg håber at din tur til Paradise Lost koncerten bliver virkelig vellykket, og at du vil nyde den som du aldrig har nydt noget før. Det er cool at du har fået din far til at tage med. 💚

Min veninde, som er gravid, har den mærkeligste effekt på mig i øjeblikket. "Gravid" lyder som et fremmedord i mine ører, og det ser også sådan ud på skrift. Men hendes "kage", hendes baby har ligesom et hold i mig. TRAPPED BY THE BABY! Ej, men jeg føler mig varm, fuzzy, elektrisk og - sært nok - omsorgsfuld. Jeg har mere tid til at tage mig af hende, synes jeg (min veninde), og jeg føler næsten, at JEG er den, der er gravid. Jeg har tilbudt at være tilstede, hvis hun mangler en hånd at knuse mens hun føder, men jeg er selvfølgelig godt klar over, at jeg ikke er første valg, nok snarere sidste. Men who the fuck cares! Jeg skal SÅ meget være en cool tante, som kan passe hende/ham, og forkæle prinsessen eller banditten RIGTIG meget! Det bliver awesome!

Lige nu er manden i Ghana, for at besøge sin familie, og der er endnu ca. 1 måned til at han kommer hjem. Fuck, jeg kunne ikke undvære René i 2 måneder straight. Jeg ved ikke, hvordan hun klarer det, men det er jo dejligt, kan man sige, at hun ikke er afhængig af ham. Jeg kunne forestille mig, at René måske er lidt træt af at jeg er så afhængig af ham. Samtidig er det lidt hans egen skyld, fordi han lige så stille har overtaget alt, hvad jeg ellers lavede, så nu kan jeg stort set intet selv. Not so funny.

GÆT hvem der ikke kunne sove i nat, så hun måtte stå op og finde p å noget andet? That's right. Mig. Så jeg satte mig til at krølle mit hår. Because: Jesus. Jeg kramper for hårdt lige nu. Min hjerne har totalt forladt mig. Jeg overvejer at gå i seng... Jeg ved at René kommer hjem om lidt, og skal hjem om lidt. Han har været i Harald Nyborg, blandt andet, og kommer hjem med frokost. Jeg kan ikke bare gå i seng nu. Dammit! Skal seponere Zonegran 7. oktober. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar