Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 20. april 2018

Alt om intet

Aloha! Jeg har i dag fået min mand til at vandre hele vejen ned til Lidl for at  købe ind - til mit fjæs. Jeg bad ham om at købe en foundation, en læbestift som ikke er rød, en brun eyeliner, en ny mascara, en lipgloss, en flaske michellar vand og en rulle vatrondeller. Det gjorde han for min skyld, bare fordi jeg bad ham om det. Den dejligste man ever to have lived.

Jeg glæder mig supermeget til at prøve det i morgen! Jeg er meget spændt på det, ligesom jeg altid er, når jeg køber f.eks. en ny foundation. Denne er den mest lyse,  af dem de havde, fordi jeg er f****** træt af at ligne en der har elsket med spraytan en hel nat, når det eneste jeg i virkeligheden ønsker er virkelig lys hud. Der er ikke noget racistisk over det, jeg foretrækker bare det mere djævelske, der er i det.

Hvad angår min dejlige babygirl, som min veninde fødte 16. marts, så kiggede hun faktisk forbi i tirsdags, og vi hyggede os, mens René ikke var hjemme. Astrid, som de har valgt at deres datter skal hedde, er bare den smukkeste baby, jeg har lagt mine øjne på. Hendes hud har stort set samme farve som Katjas, som ser lidt solbrændt ud lige nu, men hendes far er fra Ghana, og er temmelig mørk. Hun har fantastiske øjne, helt mørkebrune med en tynd kant af blå alleryderst på iris på begge øjne. Fantastisk. Det holder nok ikke, det gør det sjældent i den alder, har jeg ladet mig fortælle, men Astrid er fantastisk. Jeg har jo lavet en børneopsparing til hende, som er fra både René og mig. Fordi jeg havde skrevet "Agnes" på (det var det navn, de havde besluttet sig for først), skulle det ændres, og det gjorde jeg i går. Jeg lavede designet om, lavede et kort, hvor jeg skrev en hilsen, som hun får til at åbne sammen med opsparingen når hun skal konfirmeres. Eller noget. I kortet har jeg skrevet en god, lang hilsen, og jeg har klistret indbydelsen til dåben ind i. Jeg har også vedlagt 5 ultralydsscanninger, som jeg har printet ud, og jeg jeg fiksede også lige et billede af Katja og Nana fra deres bryllupsdag, da de kom ud fra Solrød rådhus. Derefter forseglede jeg konvolutten, og nu kan vi så gå i gang med at spare sammen. Det kan godt være, at vi på et tidspunkt går over til at oprette en konto, og i stedet have et kort liggende, med hendes navn på, og så overfører beløb dertil via netbank eller MobilePay. Det kommer an på, hvad der sker med penge i fremtiden. Så vidt jeg ved stiler vi (ikke René og jeg, men det danske samfund som helhed) efter at blive et "pengeløst" samfund, og i stedet betale alt via kort eller MobilePay og tjenester som den, der eksisterer nu og flere af den slags, der sikkert dukker op.

Damn, jeg har bare så dårlig mave for tiden, og jeg har haft det i lang tid. Jeg spiser alt for dårligt, men det er ligesom om jeg ikke kan stoppe. Slik, frugt, juice, etc... Der er alt for mange fristelser i min hverdag. Jeg har haft meget voldsomme knæsmerter i 2 dage, men der var en dag, hvor der var ikke var noget. Så det var lidt ligesom at det var virkelig slemt hen over weekenden og fortsatte mandag. Tirsdag var der ikke noget, men onsdag kom det tilbage - with a vengeance. I dag har jeg kun haft lidt ondt. Det går supergodt med de nye strømper, og jeg har en fornemmelse af, at jeg snart kan lære at tage dem på selv, selvom jeg endnu ikke har lært det selv endnu. Jeg har ikke prøvet. Men jeg har remedierne hjemme nu, jeg skal bare have lidt hjælp den første gang, for instrukserne ser egentlig ud til at være nemme nok. Det er dog en belastning at de skal hives op flere gange om dagen, og at det er René, som er nødt til at gøre det. Men så længe han synes at jeg ser sexet ud, then I can manage.

Den nederste hylde i vores køleskab er faldet ud. Det er længe siden, men endelig tog René sig tid til at lave det. Det virkede dog ikke, fordi det viste sig, at den var revnet tværs over. Det var noget, der var sket med køleskabet før vores indflytning. Da vi flyttede ind, klagede vi over at køleskabet stod skævt, og at spurgte en af gårdmændene om han ikke ville hjælpe med at indstille fødderne på det. Men det var ikke noget som de gjorde. Ja, det sagde han. Men så blev ejendomsfunktionæren langtidssygemeldt, og alle de assistenter, han havde, har sagt op eller er blevet udskiftet, så der er et helt nyt team nu. I dag ringede René og sagde at vi ikke havde haft succes med det køleskab. Han kom op i dag for at kigge på det. Han sagde "I får et nyt" og ringede 2 timer senere og sagde at de havde bestilt et nyt til os. Wauw... Nu sker der måske endelig noget heromkring!

Jeg har stadig ikke modtaget min ishockeytrøje, og jeg er lidt irriteret over det, for de trak pengene for den for 16 dage siden. Jeg har indset, at den ikke kommer herfra, men sikkert fra USA, men det er fandeme fucked up irriterende. Det ender med at det er for varmt at have den på, når den endelig dukker op! I dag har jeg bestilt insektnet og 2 gulvventilatorer. Det er noget, der virkelig kommer til at hjælpe os, big time, tror jeg, for i denne lejlighed er der 28+ gader når klokken er ca. 14, og det bliver der ved med at være stort set indtil 2-4 timer efter det er blevet mørkt. Lige nu er her det 2 minutter i midnat, og jeg har lige sørget for gennemtræk. Men ingen vind rører sig, og vi smelter sgu! Jeg kan slet ikke se, hvordan jeg skal kunne sove i nat!!! Jeg bliver nødt til at sove i undertøj og... tage mine strømper af! Jeg kan gå med til at sove uden T-shirt, hvis jeg bare har bh på, men uden strømper?! Det sker max 5 gange om året! Jeg ved godt at jeg har klamme tæer, og René siger til mig konstant at jeg får amputeret mine fødder fordi jeg aldrig "giver dem luft". Men jeg kan ikke lide at have bare tæer! JEG KAN IKKE! Det er mig, der har sex iført bh og strømper, selvom René er nøgen. Jeg kan ikke undvære min bh medmindre det er strengt nødvendigt, og det samme går egentlig også for mine trusser, men mine strømper??? Hvordan kan sige at jeg skal tage dem af? Så derfor jeg er også hende du sikkert på et tidspunkt har set i nederdel, leggings, tennisstrømper og badesandaler. I denne farveorden: brun nederdel, olivengrønne leggings, hvide tennisstrømper og sorte bade sandaler. I just can't...

Wauw. Månen har været totalt hvid hele aftenen, men nu er den nærmest orange. Bare sådan en lille fin halvmåne. Mon det overhovedet er månen? Den har ikke ændret form, men jeg har aldrig set den i den farve før... Crazy shit: i byen ved siden af vores, ligger der mega gartneri, som har kunstigt lys kørende. Om natten, og især hvis det f.eks. sner, er himlen orange. Som om den stod i flammer -orange. Det er virkelig voldsomt. Jeg har været ude og kigge i retning af lyset engang, men det er så "dækkende" at man bare kan fornemme for det kommer fra. Det ser sgu meget godt ud, selvom den smukke, næsten sorte nattehimmel også er skideflot!

Men - jeg går i seng nu. René er startet på nogle nye antidepressive piller, som ligner edderkoppepupper. Eller ægposer, hvad man nu kalder dem. En kapsel ser således ud:
En enkelt kapsel ser således ud. I størrelsesforhold til et AAA-batteri, ser den sådan ud:
Det er vildt, ikke? En af disse basser hver dag. Venlafaxin, hedder det. 

Nå. Men godnat, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar