Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 14. april 2018

At hjælpe folk

God aften. Jeg har noget på hjertet. Det sker ikke så tit, men det sker. Jeg elsker at give ting væk, jeg elsker at hjælpe folk i nød, folk, som jeg har kendt tidligere i mit liv, har haft brug for mad, og jeg har sørget for 2 ugers madforbrug til dem. Jeg har været medlem af stort set alle velgørenheds-organisationer, indtil jeg fandt ud af, at de fleste af dem er lidt små-korrupte. Tidligere i mit liv sagde jeg aldrig nej når folk ringede til mig og tilbød mig et abonnement til deres avis eller blad, selvom jeg aldrig læste det, men smed det direkte ud, fordi jeg vidste at de ville få løn efter hvor mange abonnementer de solgte. Jeg har også forsøgt at hjælpe folk på andre måder end økonomisk. René har boet hos mig i længere tid, uden at lægge en eneste krone, fordi han var uvenner med sine forældre. Det er dog lidt "bias", fordi jeg var forelsket i ham. Men jeg havde ham hængende, sørgede for at internetforbindelsen var hurtig nok så han kunne spille World of Warcraft, jeg lavede mad til ham, og jeg betalte hans smøger. Da han endelig fik en lejlighed og flyttede hjemmefra, gik der ikke lang tid, før jeg uofficielt flyttede ind fordi han ikke kunne klare sig selv pga. rygproblemer. Jeg storforkælede ham. Jeg har givet mine forældre titusindvis af kroner. De har fået et fjernsyn af mig, en vaskemaskine og en tørretumler, og den cykel, de gav mig i 21-års fødselsdagsgave, var jeg så venlig at betale selv. Min familie er vant til at få meget dyre fødselsdagsgaver og julegaver af mig, det er først efter jeg indførte 18-års reglen, at det blev stoppet. Vi havde forsøgt at neddrosle det i flere år, men jeg kunne ikke lade være med at købe alt hvad jeg så, som jeg mente at folk ville blive glade for, og først da jeg fik en ekstra familie i min svigerfamilie, så det var dobbelt op på gaver, havde jeg styrke nok til at håndhæve reglen for mig selv.

Og jeg vil stadig gerne hjælpe. Det vil René også. Vi ser begge to mange YouTube kanaler, vi har begge to mange, som vi hver især følger, og så har vi nogle, som vi sådan er lidt "fælles om". Vi har snakket om, at vi kunne lægge 100 eller 200 kroner til side hver måned, og fordele dem til dem, vi følger, som har en Patreon. Jeg har det sådan, at der er nogen, som jeg virkelig tidligere i mit liv har elsket at se, virkelig meget, som har inspireret mig, men som nu har mistet al min respekt. YouTuberen Grav3yardgirl startede ud som en vlogger, der vloggede om sine paranormale oplevelser, hun led meget af angst og depression. Men hun er ikke længere angst og depressiv. Og er det ikke herligt? Jeg har nydt mange af hendes videoer, hvor hun har givet mig mange timer med latter. Men efterhånden er det blevet hauls, unboxninger og - af en eller anden grund - indkøb af "mystery boxes", som hun ikke aner hvad indeholder. Det har været en trend på YouTube, hvor de forskellige vloggere har købt mystery boxes på ebay. Men hun brændte virkelig nallerne på en, der kostede hende $ 950. Jeg synes at det er dybt useriøst. Jeg ser stort set aldrig hendes kanal længere. En anden er Mike Jevons. Han har en serie, der hedder "Infomercials", hvor han tester "as seen on tv"-produkter. Og i starten var det sgu meget sjovt. Men hvor Bunny (Grav3yardgirl) sådan lidt spiller (?) smådum og ikke gider at læse manualerne på de "As seen on tv"-ting hun tester og konstant fejler, er Mike typen, der konstant køber noget forkert, noget, som ikke er det originale produkt. Alligevel tester han det og gør nar af det, når det ikke virker.

Hvis jeg skulle vælge hvem jeg skulle give penge til, og jeg må indrømme, at jeg ikke pt. ved, om alle dem jeg ser har en Patreon, men i hvert fald ville jeg give noget til Techmoan. Jeg ville også give noget til 8-Bit Guy og Matthew Santoro. En person som Cosmic Skeptic kunne også være på min liste. Safya Nygaard for sure, og helt sikkert også FLuffeeTalks. Jeg tror også, at jeg ville smide H3H3 Productions på. Jenna Marbles tror jeg ikke har en Patreon, men jeg elsker hendes videoer. De andre, dog, kunne godt deles om 100 kroner.

Tidligere ville jeg have givet penge til TJ Kirk også. Men ... Dengang han var cool, og inden han solgte fuldstændig ud og blev sær og mærkelig, ville jeg havde givet ham noget uden at blinke. Jeg har hans "Douchebag Bible". Jeg har fået den af René i fødselsdagsgave, sammen med "God Is Not Great" af Christopher Hitchens og "The God Delusion" af Richard Dawkins. Han købte dem på Amazon, i sådan et "bundle"-tilbud, med ateisme som tema. Han plejede at gå under navnet The Amazing Atheist, men da YouTube lavede deres regler om, og han ikke længere kunne få det til at løbe rundt, fordi YouTube demonitized hans videoer konstant, og ingen ville have reklamer på hans kanal, ændrede han sit navn og gik over til at lave et helt andet indhold end det, jeg ellers havde elsket ved ham før. Han har lidt en tendens til at være en douchebag "just for the sake of it", og ikke fordi han som sådan får noget ud af det. Det er lidt irriterende. Men jeg synes at når han sidder med en liste, og fortæller hvad man kan få ham til at gøre for et vist antal dollars - så har man mistet gnisten. Men han er stadig på YouTube, han er der stadig - hvorfor er det, han ikke har et arbejde? Jeg kan ikke huske det... Jeg ved, at Bunny kom ud for et biluheld og er ude af stand til at håndtere et almindeligt arbejde. Men hvis de penge, også selvom det ville være et lille, beskedent beløb, jeg gav hende fast hver måned, bliver brugt på at købe ting som f.eks. mysteryboxes på ebay - så er jeg ikke en happy camper.

En YouTuber, jeg holder af, Peter Monn, har helt klart også fortjent lidt, og jeg ville så gerne give lidt til en YouTuber, som han ledte mig videre til: Emilia Fart. Hun er fantastisk. Meget specielt og excentrisk, men... Hun har noget. En overflade og en dybde, der viser sig parallelt med hinanden. Fantastisk. Hun er virkelig noget for sig. Jeg så denne video med hende i dag:
Hun uploadede denne video, og jeg kan ikke lade være med at more mig over den, selvom man sagtens kan følge det tragiske i situationen - for har vi ikke alle været der? Måske ikke lige med de snart "discontinnued boas", men med noget andet? F.eks. noget makeup, som er ude som "limited edition?

Jeg må hellere se at komme i seng. Klokken er sneget sig frem til at være et godt stykke inde over midnat, den er faktisk snart 1, og René er allerede gået i seng. Jeg bør gå med. Jeg er ikke træt. Mend et er bedst. Kan jeg ikke sove, må jeg stå op igen. Yeah, I can just do that, cause NOTHING will happen this weekend! 

I må have en fantastisk lørdag! Jeg er glad for, at der stadig er nogen, der hænger fast, selvom jeg skriver med store mellemrum nu. Tak. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar