Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 8. april 2018

The power of music

Nogen gange er musikken bare alt. Af og til er der følelser, der er så store, at der skal musik til at sige dem, enten fordi en melodi siger mere end man ellers selv ville kunne, ellers fordi en anden har skrevet netop de ord, man har brug for at sige, Jeg elsker musik, og af og til tænker jeg da også på, hvilke sange, jeg ville bruge i situationer, der kunne opstå i mit liv. Jeg er glad for, at jeg har musikken i mit liv, selvom jeg ikke kan spille på et eneste instrument, og selvom min sangstemme lyder som kattejammer. Men sig mig, med alvor i stemmen, at der ikke findes en federe følelse end at være forelsket, glad, lykkelig, høre den perfekte sang, danse rundt og synge med for fulde lungers kraft og skide hul i at alle kan høre det? Jeg har behov for at være lidt lykkelig, og jeg ved, at jeg ikke kan græde, når jeg synger med på musik. Og René vil gerne høre meget musik for tiden, så vi hygger os med det. Vi har det rart sammen. Jeg elsker det lige nu.

Også selvom vi nærmer os den 14. april. The dreaded day. Jeg tror, at jeg må koncentrere mig om at lave noget andet end at tude over Pete, men det er nok ikke noget, der bliver aktuelt - René plejer at være utrolig støttende på denne dag. I love my man.

Nå, jeg ville bare lige "signe in". Jeg er her stadig. Min awesome bluse er på vej, tror jeg, og jeg regner med at den kommer i den kommende uge. Oh yeah! I've waited for a long ass time. Emmas pakke kommer også i morgen. Måske kommer de sammen? Kan man mon være så heldig?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar