Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 12. maj 2018

Når sindet overtages af bekymringer

Som nogen måske har opdaget, er jeg glad for Marilyn Manson. Jeg er også glad for Johnny Depp. Jeg synes at det er fedt for dem, at de har en bromance kørende. Men jeg synes efterhånden at Johnny har blandet sig nok i Marilyn Manson (som band), og jeg er træt af de mange sære videoer, hvor han optræder i. Johnny Depp har sit eget band, Hollywood Vampires, sammen med Alice Cooper og Joe Perry (guitarist fra Aerosmith). Kan de ikke bare køre deres eget show, og så lade min Marilyn Manson lave sine gode gamle videoer selv? DAMMIT!

Jeg er træt. Jeg har været træt hele dagen. Jeg trænger så meget til at sove, men jeg er nødt til at blive oppe.Det stinker så meget. PIS! Hvad skal det hele være til for? Jeg hader det her. Og René er syg. Han er faldet ned af trappen ude på opgangen og har fået et sår på skinnebenet, og han har fået feber her til aften. Han faldt i onsdags, faktisk på vej til lægen, så det var jo til meget godt held, men han har fået feber her til aften. En sårsygeplejerske var her i går og skiftede hans plaster. Hun kommer igen på mandag. Han er ved at nå 38 grader. Jeg er er ved at blive en smule bekymret.

Jeg havde så meget jeg ville skrive, men jeg kan ikke nu. Jeg har for meget på skuldrene lige nu, selvom jeg egentlig samtidig har forsøgt at "presse det væk" så jeg ikke har så meget...

Nå, men jeg må jo se at komme i gang eller noget. Jeg lever i hvert fald stadig, og René lever også stadig. I hvert fald lidt endnu, jeg er som sagt bekymret for ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar