Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 5. maj 2018

Sikke dog en dejlig dag

Tja. Så er dagen kommet, hvor jeg er nået til min 38. fødselsdag. Det er sjovt som man glæder sig til sin fødselsdag stadigvæk, selvom man godt ved, at der ikke er hverken fest eller gaver. Man ved bare, at det er en ganske speciel dag - ens "egen" dag, om man vil.

Jeg har naturligvis fået en gave. Eller; "naturligvis" er ikke et ord, man automatisk kan sætte på, men jeg har købt en bluse til mig selv, som vi har aftalt er min fødselsdagsgave fra Emma. Virkelig flot, er den.
Awesome. Jeg har fået, af Emma og svigermor har jeg fået en ny MAC læbestift, i farven Ruby Woo. Jeg har bestilt den i dag først, dog, for jeg skulle lige have "gaven" overrakt først. Det hele kom sig af at de skulle i LIDL i dag, og jeg spurgte René om han kunne finde en læbestift dernede der mindede om den læbestift fra MAC. Det kunne de ikke, så de (René og hans mor) har åbenbart aftalt at så kunne Emma og Majbrit give mig den læbestift. Jeg glæder mig vildt meget! Den farve har den flotteste røde farve.

Det var en fødselsdag, hvor jeg simpelthen har fået flere lykønskninger end jeg nogensinde har fået på én dag. Jeg har fået to op til dagen, men på selve den 4., hvor jeg havde fødselsdag (ja, for det er over midnat nu, og derfor vil timestampet nu være lørdag d. 5 maj) startede sms'erne med at tikke ind klokken 06:35 fra min vejleder, 08:15 fra min svigermor, klokken 9:10 fra sygeplejersken, så skrev Katja at hun blev lidt forsinket, og mens jeg ventede, skrev min bror til mig. Da Katja kom, fortalte hun mig, at hun var rendt ind i en dame, der spurgte "Er det Astrid?" da hun kom gående, og fordi min vejleder vidste hvad tid Katja kom, var hun kommet forbi med en lille sød blomst til mig samt et kort, som hun bad Katja om at tage med op.  Jeg ringede til min mor for at ønske hende og min far tillykke med bryllupsdagen og lige opdatere hende om en splintret rude, som pludselig er opstået, uden vi har opdaget det, min farmor ringede, det var jeg klar over at hun ville gøre, fordi hun havde ringet til min min mor og bedt om mit telefonnummer (på trods af at hun spørger mig om det hver gang jeg ringer), og spurgte min mor om hun måtte ringe og sige tillykke, hvortil min mor svarede at det måtte hun selvfølgelig gerne. Hvilket er sandt. Min svigerinde ringede, så kom min svigermor, så skrev min far, til sidst, da klokken var ca. 19, kørte svigermor hjem, og jeg gik i seng og lagde mig til at se fjernsyn. Jeg stod op igen for lige at købe ind og bestille mad til Emma, og så at min penneveninde, som trofast har været tilstede siden jeg var 15 eller 16 år, havde skrevet tillykke på mailen. Jeg stod op fredag morgen klokken 5:45, og jeg har ikke taget en eneste lur. Jeg er ved at være ret træt, klokken er kvart i et om natten. 

Så jeg har haft travlt med at besvare alt muligt hele dagen, men det har været en god dag, og nu, hvor René er faldet i søvn, har en faktisk lyst til at blive oppe og nyde aftenstilheden lidt. Men jeg må hellere gå i seng alligevel.  Det var har været alletiders dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar