Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. november 2018

Et kort åbent brev

Hello there, dudes and girls!

3 ting jeg er taknemmelig for i dag: Jeg har internet, hvilket har svigtet mig meget i de sidste par dage.

Jeg har endelig fået taget mig sammen og har fået sat batterier i mine lamper, som jeg lavede sidste år efter jeg havde set en video med Threadbanger på YouTube. Det ser skide godt ud (synes jeg)
Det er hyggeligt at se på, og det er i min vinkel fra min computer - cool!

Sidste ting er, at jeg har mulighed for at sammensætte Emmas julekalender selv i år, fordi jeg har meldt hende til Katteboxen, og der er så mange ting, hun ikke har taget hul på endnu.

Jeg har dog andre ting at sige end bare dette. Jeg har skrevet et "åbent brev".

Det første, jeg vil adressere i mit åbne brev, er frisører. Jeg er næsten altid utilfreds når jeg går fra en salon, men når jeg har vasket håret og sat det selv, bliver det som regel bedre. Men tænk på, at de står op størstedelen af en arbejdsdag, skal diskutere med utilfredse kunder og de står med næsen ned i affarvning, hårfarve og hårlak hele dagen. Det må være hårdt, plus at deres kunder stadig syntes at de skal betale for meget for den service de har fået lavet. Jeg synes helt klart, at frisører burde få en større anerkendelse for det de laver og lever af.

Stand-up komikere, der gør en stor indsats for at underholde deres publikum og virkelig lever sig ind i det, de laver. Mine foretrukne stand-up komikere er Mick Øgendahl, Gabriel Iglesias og Whitney Cummings. Jeg synes at de alle tre fortjener at få meget mere ros end de allerede får. 

De ansatte i Matas i Solrød Center er simpelthen så venlige, og de fortjener et shoutout, 2 thumbs up og en lønforhøjelse. De er altid klar med hjælp, og det synes jeg virkelig er rart.  Jeg kan trygt sende René i Matas, fordi jeg ved at hvis jeg giver ham de rigtige informationer og siger "Du kan også bare spørge", er de utrolig hjælpsomme. Jeg hænger normalt i røret når han er i Matas, så jeg hører, hvad der foregår. Og jeg må sige, at selvom de ikke ser ham så tit, så er det dejligt at de alligevel kan genkende ham og behandler ham som en stamkunde. 

Timeline er en kanal på YouTube, som har supermange gode dokumentarprogrammer, som primært handler om engelsk historie. Der er mange udsendelser som f.eks. serien om King Henry VIII og "War Of The Roses". Der er også historien om "The Virgin Queen", også kendt som Queen Elizabeth I, som jo var King Henry VIIIs datter. Mange af Timelines dokumentarer har flere dele. De har også dokumentarfilm om det gamle Egypten og andre spændende ting. Den kanal laver fantastiske udsendelser med skuespillere, som spiller rollerne af dem, historien drejer sig om. Hver dokumentar varer ca. 45-50 minutter, og hvor det er et mix af skuespillere og historikere, der viser rundt forskellige steder, har de alle én ting til fælles: de kommer fra England, og de snakker engelsk. Det er en god ting, når de fleste af programmerne drejer sig om England.
En anden kanal, jeg gerne vil fremhæve, er Biographics. Deres biografier om kendte mennesker, det kan være alt fra diktatorer, skuespillere, sportsudøvere, seriemordere, politikere, opfindere... Ja, alt muligt kan man finde derinde, og en dokumentar varer ca. 19-21 minutter. Alle videoer er vist med billeder, men det er værten, den britiske Simon Whistler, som jeg synes har en virkelig rar og behagelig stemme, som er nem at forstå. Man sidder ikke tilbage og tænker "Hvad var det han sagde?" Jeg kan også godt lide, at han altid har en skjorte på, og eventuelt en cardigan uden på, fordi det kaster et skær af "Jeg er professor Whistler" over ham, hvilket er godt når han forklarer de ting, der skal med. Umiddelbart virker han ikke specielt hadefuld selvom han snakker om virkelig dårlige mennesker, ligeså vel som han ikke virker specielt ekstatisk når han taler om virkelig gode mennesker - han holder linjen professionel. 

Jennamarbles  gør mine torsdage gode. Hun er min Thursday-kinda girl. Hendes humor, hendes afslappede holdning til videoerne hun laver og i det hele taget Jenna, gør mig glad. En anden, der gør mig glad, er Jeffree Star. Jeg elsker at han har fået vendt sit liv, lancerer det ene lækre makeupprodukt efter det andet. If only I had the money... Then I would buy it all.

Coop. Coop har en dejlig ting, de kalder "Coop Cola Light". Og det er den motherbitcing bedste cola i verden. I LOVE IT SÅ MACH!  Rich Lux style! Jeg elsker cola. Hehe. Shout out til dem der laver denne lækre, brune væske.  

Måske skriver jeg noget senere, men indtil videre: Hav en fantastisk torsdag! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar