Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 7. april 2019

Mareridt, hår og Big Hush

Jeg er røget ind i noget værre lort... Jeg kan ikke sove i mere end 2-3 timer ad gangen om natten, fordi jeg får mareridt, som fortsætter hvis jeg bare lægger mig til at sove videre. Derfor sidder jeg her, klokken 4 om morgenen, om skriver dette indlæg. Det er alligevel lang tid siden jeg har postet noget, så...

På torsdag sker det (forhåbentligt). Jeg har fået en tid hos frisøren. Mit hår er blevet ret langt igen. Og jeg har taget et valg om at jeg gerne vil have farvet mit hår. Jeg sendte René ned til den frisør, jeg har valgt, med 2 billeder af mit hår samt en "historie" med farvningerne der skete i 2017, samt hvilke produkter jeg brugte i de tilfælde. Jeg havde også skrevet en seddel med, hvad jeg ønskede mig, så de var klar over, at der muligvis skulle sættes 2 tider af, fordi jeg muligvis gerne vil være blond igen, hvis mit hår kan klare det. Jeg har hørt eller læst et sted, at hår som er naturligt krøllet er mere tørt og derfor mere skrøbeligt. Jeg indsætter nu et billede af hvordan mit hår ser ud når det lige er vasket og tørret.
Dette er ikke noget, jeg kan leve med. Men det hele har jo en historie. Jeg har altid haft glat hår. HELT glat. Pludselig begyndte det at ændre sig til dette:
Det skete efter jeg et par gange havde skyllet mit hår med en 1:10 blandet med lagereddike og vand efter hårvask. Efterhånden som mit hår voksede, ændrede det sig til dette:
Mit hår er godt nok vådt her, men det var flotte krøller. Desværre fik jeg noget stressudløst eksem i hårbunden og måtte se mit hår falde ud i store mængder. Til sidst fulgte jeg Renés råd og klippede håret af: jeg fik pagehår. Og det havde jeg i nogle år, indtil jeg lod mit hår vokse i 2015. Men i 2018 var jeg hos frisøren igen, og fik pagehår igen. Mit hår er meget stort og tungt når det er langt, og jeg kan ikke klare at rede det ud hver dag - jeg vasker det nemlig ikke hver dag. Lige nu, som det ser ud på øverste billede, vasker jeg hår ca. 1 gang om ugen, og undgår alligevel fedtet hår. Jeg bruger en Stuhr shampoo til tørt hår, men ikke balsam. Jeg har en spray-leave in balsam, som jeg bruger når det er nødvendigt, men når mit hår er kort, reder jeg det som regel ikke, men bruger fingrene til at skille eventuelle knuder.

Men kan jeg komme derned? Vi skal lige have konfirmation på at vi kan låne bilen. Jeg glæder mig til at se noget andet end det jeg er vant til at se! Men jeg er ikke sikker på, hvilken farve jeg vil have. Muligvis vender jeg tilbage til kastanje. Muligvis vælger jeg en mørkblond farve, eller karamel eller en farve hen ad rosegold. Jeg ved det ikke. Jeg har fået sat ekstra tid af. Der kommer dog nok en ekstra behandling. René skal også klippes, og alt i alt er det en udskrivning på ca. 3.000 kroner.

Inden jeg smutter vil jeg varmt anbefale en plade, som jeg er faldet over ved et tilfælde: Big Hush har den 4. april i år udgivet "All Alone", og selvom det normalt ikke er "min musik", så er størstedelen af sangene virkelig fede - især titelnummeret, som virkelig sparker røv. Det var lidt det, som trak mig ind. Det er hip hop, tror jeg at jeg vil kategorisere det som. Og det er fandens godt. Der er en tilbagelænet stil over det, som jeg rigtig godt kan lide. Big Hush har i øvrigt en kanal på YouTube, under samme navn, hvor han maler/dekorerer Jason Vorhees masker i forskellige design. Og det er han også virkelig dygtig til, jeg har set mange, som jeg er virkelig imponeret over.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar