Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 16. oktober 2021

JESUS and the Treehouse of Horror

HEJ!

Jeg fandt en brochure i min skuffe, som der lå i min postkasse for nogle måneder siden. En "because Jesus" brochure. Jeg gemte den fordi jeg læser alt det religiøse crap folk smider i min postkasse. Jeg har, på min ærbare PC, en mappe med en masse gamle The Amazing Atheist videoer liggende. Jeg følte mig inspireret til at se nogle af dem. Det endte med at jeg så dem alle. Men er  der nogensinde nogen, som har tænkt over, at Gud i Bibelen siger, at man skal gå med klæder lavet af bomuldsstof, og hvis man bærer to stykker stof, som er lavet af forskelligt materiale, er døden stening? Er det ikke voldsomt? Der er virkelig nogle sære ting i Bibelen. Han har på sin kanal nogle videoer som hedder noget i stil med "WTF Moments in the Bible". Vent, jeg finder de to, der er og sætter dem ind her. Der er ting, som ikke er for sarte sjæle, så lad være med at klikke på det hvis du ikke er gammel nok (til at læse Bibelen, I guess).


I mean... Isn't this the funniest shit?!

Den 2. oktober fik jeg tilsendt et tilbud fra Revolution Beauty om en collaboration de havde lavet med The Simpsons, som havde temaet Treehouse of Horror. Jeg blev, som Simpsons fan, med det samme tiltrukket af ideen, og jeg besluttede mig for at købe 3 ting. Disse tre ting var Alien Maggie, The Bart Raven og Witch Lisa. Maggie og Bart var er øjenskyggepaletter, og Lisas er en highligther. Jeg synes at farverne i øjenskyggerne er superflotte, men jeg har svært ved at sætte dem sammen. Highlighterpaletten er til gengæld GORGEOUS! Tror jeg har billeder fra selve siden her:

Ja, så dette er hele kollektionen. Nu hvor jeg sidder og kigger på den, er jeg klar over, at jeg skulle have købt den store palette. Jeg købte altså dette:


Noget af det, jeg var mest fascineret over (sjovt nok) var at den kvittering som ankom til mig sammen med disse varer, var en reklame for andre (og flotte) kollektioner, men som havde mit navn, "RIKKE", printet på forsiden, og min ordre inden i, mellem alle tilbuddene. Jeg har aldrig set det før, men jeg har ikke bestilt direkte fra Revolution Beauty før. Jeg har købt deres varer, men andre steder fra. Fra nu af vælger jeg kun at købe dem igennem deres eget "system", for det er for cool det der. 

BUT! Det er ved at være den 1. november, hvilket naturligvis betyder FEST i vores hytte. For det er vores bryllupsdag, og det er nummer 14 af slagsen. Jeg har planlagt spændende ting. Eller... Det synes jeg. Jeg har lavet et kort, helt hvidt med sort skrift, hvor der står "kærlighed" på forskellige sprog (thank you Google Translate!), lagt ned i en sort konvolut med samme "print", med hvid skrift. Jeg har også lavet et sort kort, med et hjerte skåret ud foran, hvor jeg har sat rødt silkepapir i. Udenpå refererer jeg til den gamle kendte 90'er tune, "What Is Love", sunget af Haddaway, og inden er der på den ene side et langt "digt" som jeg har sammensat af 5 forskellige, meget kendte kærlighedssange. På den anden side er der et digt jeg selv har skrevet til René. Der er  også det forklæde jeg har lavet til ham, som jeg har syet ud af bøffellæder, og det er pakket ind i en papkasse, som jeg har pakket ind i papir der er specialdesignet med et kendt symbol fra the good ol' "Married With Children" days. Jeg har også taget 2 gamle T-shirt og givet dem nyt liv med en god tekst, fikseret og vasket dem, og nu er de pakket ind i en æske, som er pakket ind i brunt papir, som jeg har noteret teksten til "Psycho Dad" på, igen og igen, og som vi alle ved, er "Psycho Dad" Al Bundy's yndlingsserie. Jeg har naturligvis også en julekalender til ham, med små Harry Potter figurer, som han ønsker sig, og den er også heri. Den er pakket ind, også i specialfremstillet "POILK HIGH 33" gavepapir med en american football and all. Der ankommer med posten en Funko Pop! Vinyl af Dwight Schrute snart, og den bliver pakket ind i papir skabt af citater fra Roger fra American Dad. Jeg har også lavet et ekstra "Dunder Mifflin"-reklameskilt, så hvis der kommer til at mangle papir, kan jeg bruge det. Der er en lille boks, hvor jeg har lagt en lille smule vat pakket ind i silkepapir, og oven  på det har jeg lagt en masse små sedler hvor der står alle de ting jeg gør for ham hver dag. Når den Funko pop tingest er kommet og den er kommet i, kan jeg lukke den kasse, det hele bliver "leveret" i. Jeg har sendt den "til" Al Bundys adresse, og skrevet René på som C/O. Jeg har endda lavet en fake stregkode, så det ser mere ægte ud. masse tykke, tynde og midt i mellem streger, samt en masse tal neden under. Den sætter jeg på, når kassen er lukket. Uden for kassen har jeg givet ham (på forskud) en lille booklet af billeder af mig, som er... Billeder, som  jeg ikke ville få fremkaldt. Som jeg selv har printet ud. Jeg har lavet en folder hvor han kan læse alt hvad er er i kassen, hvor jeg også skriver tak for alle de ting han har givet mig. Den kommer til at ligge i kassen. For ja. Jeg har gjort meget ud af det igen i år. Men gør jeg ikke det hvert år? Hehe.

Lige nu er klokken lidt i 6 om morgenen, jeg stod tidligt op, og jeg sidder her og flæber over en video jeg har set på YouTube. "OMG, Rikke, var det sådan en sørgelig en?" Nej. Den handlede om, hvad de "store" sangerinder hver især er gode til, og jeg blev bare rørt til tårer over deres evner. Jeg er ussel. Jeg burde nok ikke være stået op klokken 4:44. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar