Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 1. oktober 2021

One Touch Isterningemaskine

 "Don't be shady - be a lady"

- Rich Lux


Well, well, well! Hej og velkommen til endnu en omgang af "Se hvad jeg har fået!" I ved, en af den slags måneder hvor ens mand går amok og bringer en i gæld til banken. Heldigvis var det okay med banken, vi fik et bevilliget overtræk på 2.000 kroner, hvilket vi har råd til at dække i denne måned, så... It's all good. Men sidste anmeldelse af et af disse mange nye produkter, jeg har fået, var jo min nye elektroniske Sodastream. Jeg kan ikke huske hvad modellen hed. Var det ikke Spirit One Touch eller sådan noget?

Jeg vender nu frygteligt tilbage med en beskrivelse af, hvad min One Touch isterningemaskine gør for mig. Den er, som alt hvad der bliver anmeldt i denne "kitchen-stuff series", fra Imerco, og der blev betalt 1.099,95 kroner for den. Den har en kapacitet på 1,5L vand, og den laver 9 isterninger hver 9. minut. Så man sætter den til, og når den lige er pakket ud eller er blevet flyttet, skal den stå i en time før brug. Så hælder du vand i, og trykker på "Make Ice". Inden i er en lille bakke, hvor de færdige isterninger falder ned i, så du med den medfølgende (lidt ynkelige) icescoop kan samle isterningerne op efterhånden som de falder, eller vente til der er et betydeligt antal. Der er et selvrensningsprogram, og der er en bundprop, så man kan tømme den for vand der måske har stået der i for lang tid. Jeg har to ting, som jeg synes er lidt irriterende. For det første er isterningerne ikke så store. Men det gør egentlig ikke det helt store, for det betyder at de kan komme ned i flasker og den slags, og det er meget rart. For det andet lyser den når den er tændt, men blinker når den er slukket. Den står vitterligt og blinker døgnet rundt, undtagen når den er i brug. Det er bare en lille lampe på displayet, altså, det er ikke noget der lyser hele køkkenet op. Men det er lidt irriterende. Jeg ville gerne have haft lys når den lavede is, blinken når den stod på selvrens og ingenting når den var slukket. Men overordnet er det et virkelig godt køb.

Som man kan se her på billedet, er der en klar plasticrude i låget så man kan se ned på isterningerne. Det er meget rart, men der sker ikke noget ved at man lige åbner og kigger, det gør man jo alligevel, hvis man skal have isterningerne ud mens den stadig er i gang med at lave dem. For en person som mig, der foretrækker alt hvad jeg drikker iskoldt og bruger en formue på isterninger, fordi jeg ikke kan følge med selv hvis jeg skal fryse mine egne isterninger, er dette virkelig en god investering. Den er lidt dyr, ja, men på et tidspunkt kommer den måske på tilbud, eller måske har man råd til at købe den.  Under alle omstændigheder, så er jeg glad for, at jeg fik sådan en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar