Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 21. juli 2024

Hvad der var i Crush boxen (uden billeder) og lidt andre ting

 Damn... Jeg kan slet ikke komme mig over, at der kommer til at gå så lang tid før jeg får en stol. Men jeg skal nok klare det. Hvorfor? Fordi jeg er kongen af alt. Er det ikke cool?

Så jeg har endelig fået pakket min Crush box op, og der var nogle spændene ting i den. Men fordi jeg ikke vil tillade Google at snoope rundt i mine ting, kan jeg ikke uploade et billede. Jeg har taget et, fordi jeg troede at det ville være lige så nemt som på min pc, men nej. Så i stedet vil jeg fortælle jer hvad der er i den. Der er en GLOV Picture-perfect makeup blender. Så dvs. en lille, meget fin og delikat makeup-sponge, som f.eks. Beauty Blenderen, som de fleste af os kender. Der var også en løs mineral bronzer i farven Starshine. Den er fra mærket Bellapierre. Der var en liquid eyeshadow fra mærket Elikya Beauty, der står umiddelbart ikke noget om hvilken farve den har, men den er, efter min vurdering, hvad man ville kalde sart rose, eller måske "vintage pink", og med en anelse shine i. Meget smuk. Den sidste ting er en Tromborg lipliner. Farven på den hedder bare "Lipliner Magical". Jeg kan eventuelt se om jeg kan finde ud af, hvor tingene kan købes og hvad deres pris er. 

Okay. Makeup-blenderen kan fås på GLOVs egen side. https://glov.eu Den koster lige omkring €13.

Bellapierre bronzeren er umulig at finde, medmindre man vil have den som en compact powder. Men hvis man gerne vil have en bronzing highlight, er den der, på Bellapierres hjemmeside. Find den her for ca. €13.

Elikya beauty øjenskyggen kan du finde på ebay og steder som der, for elikya beuaty sælger den ikke længere. Men det er en lille tube med 8ml i. Det er et fransk firma, og mange af tingene derinde står på fransk. Men man kan godt gætte hvad der står, og det kan da også være, at der er en oversætter et sted. Men med æjenskyggen er på lidt, som med bronzeren, på egen hånd. 

Tromborg Lipliner Magical kan du finde på www.parfumerihamoghende.dk til den nette sum af 140 kroner.

Disse fire ting var i min GOODIEBOX Crush. som jeg får hver tredje måned til 129 kroner. Så det er fint nok. 

Som videre, som en vej til næste emne - er der nogen, der har set Marilyn Mansons hjemmeside for nyligt? Det billede, som er ... Hvad kalder man det? Det billede, der møder en når man kommer ind på siden... DUDE! www.marilynmanson.com - prøv lige at se det engang. Det er sort, hvidt og rødt. Og jeg er forelsket i det billede.  Det signaliserer så meget styrke, magt, overlegenhed og karma at hvis det bare havde haft lidt mere, havde det måske været for meget at se på. Men det er det bedste billede jeg har set af ham i lang tid, GODDAMN, den gut er smuk. Men det har jeg vidst siden jeg var 18 år, altså, fordi han af og til laver ringe musik, bliver han jo ikke lige pludselig en mere utiltrækkende person. Jeg ved godt, at han bruger sin "grill" ret meget, men hvis man ser hans tænder i tidliger vidoer, som f.eks. dem fra "Antichrist Superstar", "Mechanical Animals" og "Holy Wood" æraen, og de videoer han har lavet fra tid til anden uden sin grill på, de er perfekte. Hans tænder er smukke som dagen er lang. Han havde bøjle på som barn, måske har det meget at sige, men hans tænder er nogle af de flotteste, jeg har set. Og hans næse er ekstremt fint udformet. Den er vitterligt helt lige og sidder perfekt i hans ansigt. Og det billede, som man ser som det første på den hjemmeside, viser ikke noget af det, men det er superdejligt at se, at han er tilbage i god form. Han sagde jo også til sin fødselsdag, at 2024 ville blive hans år. Faktisk sagde han "our", fordi han snakkede til alle dem der var der sammen med ham. 

Jeg glæder mig til det nye materiale som jeg aldrig har glædet mig til noget før, tror jeg. Det føles i hvert fald sådan lige nu. Hehe.

Men det var det, jeg havde at fortælle i dag. Eller ... klokken er 3 om natten, og dette er skrevet fra min sengekant, hvor jeg sidder med min tablet, keyboard og mus og får ordnet de ting, jeg gerne vil have ordnet, som jeg ikke kan ordne så længe jeg ikke kan sidde foran min computer. Det er lidt "boredom city", men jeg klarer det! Hav en god søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar