Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 6. juli 2024

I'm always thinking about negative stuff too!

 Min mor bliver 74 år i dag. Den 6. juli. Jeg ringede til hende for at sige tillykke, men hun tog ikke sin telefon. Jeg tænkte at den nok var til ladning. Så jeg ringede til min far og spurgte hvad de lavede. Han sagde at hun nok sad foran fjernsynet, og at han ville give hende telefonen. Da han kommer hen til hende, siger han til mig "Du får hende nu, Musser." Det er det, de begge to kalder mig. I baggrunden hører jeg så min mor sige "Jeg vil ikke snakke med nogen." Damn. Så siger min far "Hun vil ikke tale med nogen," med en overrasket tone, fordi hun som regel altid gerne vil snakke med mig. Jeg sagde "Jamen, så må du jo ønske hende tillykke med fødselsdagen." Og så lød han igen overrasket og sagde "jamen, det skal jeg nok". Det er første år nogensinde, tror jeg, at jeg ikke har haft muligheden for at ønske min mor tillykke på hendes fødselsdag. Jeg er ... skuffet?

Nå. Jeg har gang i et projekt. Jeg ledte efter specifikke billeder, og faldt over dette:

Jeg er nødt til at indrømme, at jeg bare elsker dette meme. Jeg faldt også over en dokumentar, som jeg ikke har set før, men som jeg synes var virkelig god. Like, REALLY good. Og hvis du kan lide Type O Negative, eller gerne vil vide mere om dem, så se denne video.
Videoen hedder "The Strange History of TYPE O NEGATIVE (they would be canceled), den varer knapt 21 minutter og er lagt op på kanalen The Punk Rock MBA, som også har mange andre gode dokumentarer om mange andre gode ting. 

En anden kanal, som jeg varmt anbefaler til alle jer, som godt kan lide metal af enhver art, er Wyatt's Metal. Jeg lægger et link ind et sted på et andet tidspunkt, med en beskrivelse om hvad jeg sådan har af holdninger til det hele.

Lige nu skal jeg i seng, og sengetiderne skal også passes. Åbenbart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar