Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 8. juli 2024

Married Life For Mere Mortals #11

Så, kan vi huske dengang, hvor jeg var nyforelsket i min mand hele tiden? Snakkede om ham konstant, som om jeg så ham igennem superstore lyserøde briller? Og tingene lige så langsomt ebbede ud, fordi det blev hverdag, og jeg blev TRÆT af at blive misforstået, skældt ud og alt muligt andet, som jeg objektivt kan se, skyldes andet end at "jeg bare ikke gider"?

Jeg har nu gået rundt og tænkt over dette i lang tid, for hvad man ikke tænker over, er noget, der skal skrives bøger om. Og jeg indså, at de dage, som René og jeg har, hvor der ikke er nogle skænderier, eller nogle synderligt store skænderier (eller diskussioner), er meget, meget bedre end dem hvor der er. Det mærkede jeg især forleden, da René var på indkøb. Han var nede i centeret, og som han gik og snakkede med mig, tænkte jeg "Hans stemme er sexet. Hvad er anderledes?" Vi skal ikke glemme, at jeg faldt for ham med det samme, da jeg hørte ham præsentere sig selv, vi kiggede ikke på hinanden, vi sad i en bil, han steg ind og sagde "Hej. René." Jeg var hooked fra det øjeblik. Der gik yderligere flere timer, før jeg så ham, jeg hørte bare hans stemme. Men René har en tendens til at blive ret vred over ting, han selv er skyld i, og derfor kan der opstå diskussioner, som er unødvendige. Og når han så snakker helt almindeligt til mig i et stykke tid, som er længere end bare et par timer uden afbrydelser, begynder jeg at føle, at det sexede kommer tilbage. 

Jeg er godt klar over, at det er noget af det, som man på engelsk ville kalde et "red flag" eller "toxic relationship". Men sådan en dag, hvor vi har fundet en serie, der sparker røv og vi kan bingewatche den en hel dag eller mere - de dage, dem elsker jeg. Og vi er lidt i sådan en stime nu. 

Derfor føles det som om jeg er forelsket i René all over igen, lige i øjeblikket, selvom jeg ved, at det vender tilbage til hverdagen igen på et tidspunkt. Jeg er ligeglad. Jeg lever for disse tider. 

Shit & Chanel - "Smuk og dejlig", fundet på Rune Zetterströms YouTube kanal. Jeg ved godt, at "Smuk og dejlig" er en sang skrevet til en kvinde fra en kvinde - men i dette tilfælde er det en sang som jeg, en kvinde, dedikerer til min mand. 

Hav en dejlig mandag aften! Tak fordi du læste med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar