Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 10. juli 2024

Hvem er Guds udvalgte folk mon?

Så. Gæt hvad jeg har set! Jeg fandt, på YouTube, en video uploadet af Tyler Oliveira, som han havde kaldt "I Investigated The City That Banned Police...". Er nogen i tvivl, er det den amerikanske by Seattle i staten Washington. Eftersom videoen i sig selv ikke har noget med dette emne at gøre, linker jeg den ikke. Det er muligt at du kan finde den selv, dog, ved at søge på hans navn og videoens navn. Det, der sker, som jeg vil snakke om, sker ca. 35-40 minutter inde.

Men Tyler går rundt og interviewer folk på gaden, da han render ind i nogle afroamerikanere, som står med nogle borde, pjecer og en bibel. Tyler spørger dem, hvem de er. De er "the black hebrew israelites", og da Tyler spørger om de vil uddybe dette, gør de netop det. En af dem forklarer:

"Israelites are God's chosen people. God said that he created his chosen people, the Israelites, which would be the so-called blacks, hispanics and native americans of today, to be above all other nations of people that are  on the face of the Earth." Og han fortsætter. "When you actually read the Bible you find out that the most high God does not actually love everybody. He only loves his chosen people." Og igen "God is all in support of war." 

En mand ved siden af ham, som står med en bibel, udgyder (han småråber) "THE LORD IS A MAN OF WAR!" 

Den første mand snakker videre, som om den anden ikke havde afbrudt ham. "Even back in the bible-days, he's always about war. He is about an eye for an eye, a tooth for a tooth - and revenge." Tyler spørger ham, hvem der er Guds fjender, fra Guds eget perspektiv. Her er listen: 

  • Caucations
  • Chinese
  • Japanese
  • Arabs
  • The modern day Jewish man

 Samtidig er jeg en person, som ser ting. Altså, på YouTube. Jeg ser mange ting. Jeg følger naturligvis med i drama i mange kategorier, og jeg elsker makeup relateret videoer. Men det, jeg måske nok elsker mest af alt, er dokumentarer. Det er næsten lige gyldigt hvad emnet er. Jeg har dog emner, jeg går mere efter end andre. Der er altid dokumentarer om hvordan mennesket opstod, hvordan Jorden blev til det, den er nu, historie af forskellig slags - og religion. De dokumentarer, jeg normalt ser om religion kommer som regel fra 2 steder: de er lavet og uploadet af katolikker, eller de er lavet og uploadet af ateister. Og faktisk fandt jeg en video fra en af de ateister, jeg ser en del til, som jeg tænkte "Den vil jeg helt klart skrive noget om" - den var virkelig god. Men jeg havde mega hovedpine, og jeg kunne ikke tage de nødvendige kommentarer. Så jeg så videoen. Den hedder "Why hasn't God destroyed Satan Yet? | 5 Horrible excuses!", og den mand, der har den kanal, har valgt at kalde den for "Mindshift". Og den er virkelig, virkelig god. Jeg synes de fleste af hans videoer er fantastiske, og denne er bestemt ingen undtagelse.

Jeg har hovedpine igen, nu. Det er 3. dag i træk med tung hovedpine. Nå.

René faldt over en dansk serie på Amazon Prime, som vi besluttede os for at se. Det er en krimiserie, Der er 3 sæsoner, og indtil videre har vi kun set sæson 1. Men det er sådan lidt... Serien er sat i den politikreds der hedder Midt- og Vestsjælland. Men i sæson 1 bliver "Jan" sendt ud til noget bandehalløj i Køge, og de andre skal til noget efterforskning i Greve. Nu er det sådan, at René og jeg begge er vokset op i Jersie, som er en del af Solrød Strand. Og Solrød Strand ligger dead center lige mellem Køge og Greve. Og næsten det hele drejede sig om Greve. Men de blev ved med at nævne det. "Det er sket i Greve", "Ofrene blev fundet i Greve" - den slags. Mellem Solrød Strand og Greve ligger der en lille by, der hedder Karlslunde. Men hvad hed deres chef i den serie? Hun hed Karlslund. Uden 'e'. Og fordi det er et område, man kender, er det bare virkelig noget, der går en på. Det er så dovent og fantasiløst. Men selvom jeg ikke har været der i mange år, så var det lidt sjovt at se nogle af stederne igen, for mange af tingene har ændret sig meget. Og andre ting har ikke. Da vi flyttede fra Køge, var det allerede blevet ret slemt med de bander der. Min psykiater og hans kone blev ofte stoppet på vej hjem fra arbejde og blev tjekket for våben - af bandemedlemmer. Der var 2 bander, mindst, som sloges konstant, skød hinanden og alt muligt. Den ene var i nærheden af en rivaliserende (stoffer) rockergruppe, som havde en rockerborg lige i nærheden af hvor vi boede.

Dang, den hovedpine er slem. Jeg har ellers skruet helt ned for lyset på min skærm og tændt en lampe ved siden af i stedet for, med mildere lys. Jeg tager lige et par Treo'er.

Jeg håber at du får en dejlig dag. Tak fordi du læste med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar