Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 29. august 2010

Psykisk udmattet

Åh... Jeg er meget udmattet. Sådan, rigtig udmattet. Vi har haft en gæst hele weekenden (Cato), og det har været rigtig hyggeligt. Men... Hvor var det dog lækkert, da han tog hjem. Jeg er nok ikke klar til de helt store besøg. Det er meget rart at finde ud af det inden jeg inviterer folk til at bo her i længere tid. Det har virkelig været rart, men... Det var bare så skønt at sætte mig foran min computer og slappe af.

Nå, men... Jeg var jo til samtale på Hvidovre Hospital i onsdags. Jeg fik nej. De vil ikke foretage en gastric bypass på mig, fordi jeg er skizofren. De receptorer, som operationen påvirker, er dem, der også har noget med skizofreni at gøre. Man opererer ikke på skizofrene og maniodepressive. Sådan. Smask. Tab dig 85 kg helt alene. Men det gør jeg ikke. René og en veninde til mig vil sammen tabe de kg, der skal til, før vi kommer ned på vores idealvægt. Den er forskellig fra os alle sammen, men... Det gælder om at stå sammen.

René skal opereres for spinalstenose og diskusprolaps den 20. september. Hold da op, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg har ikke lyst til at sove herhjemme alene, og jeg har ikke lyst til at sove hos andre, men jeg skal sove hos MOR. Det har vi aftalt. Det er jo lidt problematisk - men jeg klarer det det nok; det er kun 2 nætter, og hun har 2 computere, som jeg kan slappe af foran computeren. Fedt!

Jeg føler mig virkelig kvæstet, altså, virkelig voldsomt. Jeg forstår ikke, hvad der er galt. Er det virkelig udmattelsen over at være så meget "på" i løbet af én weekend? Jeg burde faktisk gå i seng. Bare sove og glemme alt om verden indtil i morgen, når jeg vågner til god og fornyet dag!

I... need... sleep...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar