Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 30. januar 2017

Seriøst. Undskyld mit fravær

Oh... Hi... Didn't quite notice you there. I was  just sitting here being really, really ugly, wishing to be really, really pretty.

Jeg gad ikke af fjerne makeup i nat, jeg var presset, og jeg har et "bad case of" morgen-grimhed. Jeg kan ligesom heller ikke vågne... Bliver ved med at falde hen. Klokken er 07:37, og jeg kan forvente at modtage varer mellem 8-12.  Lige nu har jeg en gang rundstykker i ovnen, de skal ud om 10 minutter. De er til René; selv spiser jeg cornflakes.

Se. Ta-dah, nu er klokken på magisk vis 22, og jeg har spist hjemmelavet pizza, haft seriøs, grænsende til migræne-agtig hovedpine, men har stadig indvilliget i at se "Evolution" færdig, fordi vi gik i gang med den forleden, men aldrig blev færdig. Det er en god film. Love it!

Jeg skal ærligt erkende, at jeg lige nu har brug for at komme i seng og glemme ALT om fredag den 27. januar. Jeg kan slet ikke magte her. Det er virkelig voldsomt. Like, alvorligt. Jeg tager min aftenmedicin, og skriver i morgen i stedet for. Jeg lader dette indlæg stå åbent, så kan jeg bare skrive videre i morgen 😌

Nå. Lørdag morgen, klokken er 7:27 - og jeg har stadig hovedpine. På trods af, at jeg tog 2 hovedpinepiller inden jeg gik i seng i går! Jeg har taget 2 nu, for en ekstra hjælp - men hopper dog nok i seng igen alligevel.

Jeg skal også have fundet ud af, hvad jeg vil lave til René til valentins dag. Det er ikke noget, vi normalt fejrer, men et kort eller noget i den retning er noget, jeg forestiller mig.

***

Ej. Undskyld. Dette indlæg har stået åbent i min browser i 3 dage nu, og jeg ser ikke nogen ende på det lige nu. Forstyrrende ting sker i mit liv, og jeg har ikke lyst til at skrive dem her. Det er mere et spørgsmål om at beskytte de personer, det involverer. Jeg vil bare sige: Massive ændringer kommer til at ske inden for kort tid, og jeg ved ikke i hvilken retning, de tager mig hen.

Jeg takker for jeres forståelse på forhånd. 

1 kommentar: