Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 30. august 2017

What a great day!

I REALLY NEED A LEMON! Jeg tørster stadig efter den citron! Det er helt uvirkeligt for mig, det er mindst 25 år siden jeg sidst har sat mig ned, skrællet og spist en citron. Men det er som om jeg har fået en vild og voldsom craving, som jeg bare ikke kan få til at gå væk. Jeg ser den for mig konstant! I HATE IT SO MUCH! But i must have it, I must have that lemon!

Jeg har været på Bispebjerg Hospital i dag,  og jeg fik at vide, at jeg skal tabe den ekstra person, jeg bærer rundt på. Det var ikke lægens ord, men han sagde mere eller mindre at jeg skulle tabe halvdelen af min kropsvægt for at kunne opnå resultater. Derfor har jeg bedt (igen) om at få en diætist. Og René og jeg havde den mest hyggelige tur - hjem. Turen derud stank. Men turen hjem, hvor vi bare drønede derud af på motorvejen, i hans mors lille bil, hvor vi bare sidder megatæt, og regnen der bare slog ned i asfalten, og i taget på bilen, forruden - vi kunne næsten ikke se ud, og lyden var overdøvende. Det regner virkelig meget lige nu, og det var megahyggeligt. Vi sad og lavede sjov med forskellige ting, snakkede om blandt andet Anden kontra Mick, fordi vi begge føler at Anders "Anden" Matthesen er VILDT overvurderet, og at Mick Øgendahl er kongen af dansk stand-up. Vi har også alle hans shows på dvd. Mangler det nye, men det er vist ikke udkommet på dvd endnu. Af shows med anden, har vi "9-års jubilæumsshow", "Tal for dig selv" og "Anden vender tilbage". Vi har haft "Hva' snakker du om?" som vi har givet væk efter at have set den et par gange og bare ikke har kunnet "føle den". "Anden paa coke" er det værste l... vi kunne ikke holde ud at se det færdigt, og måtte give det væk. Anders laver til gengæld skidegode film. Både film som Terkel i Knibe og Sorte Kugler er jo fantastiske. Det er jo ikke fordi han ikke kan. Han er bare alt for arrogant. Jeg har en cd, "Hva' snakker du om?" som han har lavet sammen med ham, der i Østkyst Hustlers kaldte sig "Bossy Bo" (jeg mener at hans navn på denne cd er "Bjælken"), og der er 65 sketcher og sange på - blandt andet den originale "Jul på Vesterbro" (Arne var ikke med til at starte med) og den virkelig gode "Godnat lille dengse". Alle de 65 sange og sketcher, som er på, er fra Børneradio på P3. Og de er AWESOME. P3 leverer så meget humor. Det var også der, mine "veninder" og jeg fandt Det Brune Punktum og deres show, som blev broadcastet hver søndag klokken 10:00, efter Lex & Klatten var stoppet på TV2. "Der er noget om talen, der er sjovest i halen". Hehe. Jeg har set begge deres shows live, jeg kan ikke huske hvor det første var henne, faktisk heller ikke det andet. Men jeg kan sige, at min eks-veninde kørte os derind, vi var mange i bilen, men vi kunne være der, og hun havde lige fået sit kørekort. Midt i et kryds gik bilen i stå, og hun brokkede sig over at ratlåsen konstant bare "slog til". Det andet show, det som hed "Far brugte ikke noget", var jeg med Katja inde og se.

Og guess what! I går aftes modtog jeg et ultralyd-billede fra hende. En scanning af hendes livmoder. Hun er 12 uger henne! YAY! Absolutely YAY! Hun har prøvet i så skide mange år at blive gravid, og så lader det til, at hende og hendes eksmand åbenbart bare ikke sådan rigtig "connectede", for efter kun et års samvær med den nye mand, som muligvis er lidt ekstra viril, er hun blevet gravid. Hun har lidt for mange mandlige kønshormoner, og havde sådan set fået at vide, at hvis hende og manden skulle have børn, skulle de have "hjælp". Hjælpen kom så i form af en helt ny mand. Så får de en lille nougatbaby. Måske. Selvom han er fra Ghana og hun er pæredansk, kan barnet enten blive hvidt eller sort. Det behøver ikke at være en... Hvad er den korrekte term egentlig? Hedder det stadig mulat? Hun sendte det billede,. og straks ringede jeg op. Jeg sagde "Er det et billede af,  hvad jeg tror det er?" hvilket var dydbt åndsvagt, for havde jeg set ordentligt på billedet, ville jeg kunne se hendes navn, personnummer, plus at der stod en skuffe i det bord,  billedet lå på, og der lå et papir lidt fremme, hvor der stod noget med "jordemor". Men hun svarede bare "Ja, det er det". Og hvem begyndte så at tude som pisket? Jep. MIG. Jeg græd og græd, og det tog altså næsten 15 minutter at få det under kontrol....Men hun er jo så 37, når hun føder, hun er 36 lige nu, og det er hendes første barn. Men af det, de har kunnet se på scanningen indtil videre, og hvad der er af sygdomme i familien, burde fosteret ikke fejle noget fysisk - psykisk er lidt sværere at se på en ultralyds-scanning. Men det er et spørgsmål om år!

OMG! OMFG! Jeg har lige fået den bedste nyhed EVER! Jeg vil dog lige tjekke min "personlige liste" og give folk besked pr. mail, inden jeg skriver noget om, hvad der er hændt mig!

4 kommentarer:

  1. Jeg håber du får lov til at gå til en diæetist for det er ikke nemt at tabe sig nå man tager nogen af de mediciner du tager... Jeg skal osse tabe mig, ca. 28 kg hvilket er 30% af mig...

    Tillykke til din venninde! Håber hendes graviditet går godt!

    Anden og bjælken; hvad snakker du om på cd var en stor redning for mig der jeg flyttede herop til det kolde Sverige for hold kæft hvor jeg dog (og stadigvæk) savnede Danmark og det danske sprog!
    Og svenskerne elsker Terkel i knibe, både på dansk og oversat til svensk som bare lyder pisse grimt i den film.

    Håber du har det godt!
    // Hatten

    SvarSlet
  2. Der er ingen tvivl om, at Anders er en dygtig komiker, han har bare et problem med sin attitude. Jeg er ikke typen, der har et problem med folk, der viser frem at de har penge, at de er succesfulde osv. Men når de begynder at blive arrogante, så har jeg et problem. Jeg mener at det er i "Anden Vender Tilbage", at Anders mere eller mindre kaster shade over alle nykommere, og siger faktisk bare ligeud at han er af den gamle skole, han ved, hvordan man gør, fordi han har været med fra starten, og alt det pis. Den slags bryder jeg mig ikke om. Men han er unægtelig sjov. "Jul på Vesterbro" julekalenderen var jo hylende morsom, og selvom halvdelen var skrevet af Thomas Hartmann, så er det alligevel Anders' skuespil, der redder den hjem, synes jeg :)

    Jeg har det godt - og jeg håber at du også nyder tilværelsen :)

    SvarSlet
  3. Tak for din mail Rikke. Det med Solrød Strand lyder spændende. Har du sagt ja til lejligheden ?

    SvarSlet
  4. Naturligvis! Vi regner med at flytte et sted mellem 15. september og frem til vi har opsagt denne lejlighed, som er 1. oktober. Lige nu er vi i gang med at indhente tilbud - og lave lister. Huskelister, og lister i al almindelighed, er en exceptionel idé. :)

    SvarSlet