Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 17. juni 2018

Opdatering på hår og gammel makeup

Holy Hell hvor er "Cry Little Sister" af Marilyn Manson virkelig fed! Jeg tror at det er en genindspilning, og jeg ved ikke, hvem der originalt har lavet den. Jeg er ligeglad! Den er freakishly fed! Jeg kan slet ikke styre min glæde over den!

Jeg tager en del vanddrivende og jeg drikker rigtig meget her i varmen. Normalt drikker jeg ikke så meget, men når man bor i en ovn, er man mere tilbøjelig til at drikke koldt vand eller sodavand. Så ja, jeg tisser hele tiden. Det er værst om morgenen og formiddagen, fordi jeg tager pillerne dér. Jeg tager 5x40mg Furix dagligt - og jeg føler selv, at det er en helvedes masse. Men derfor har jeg fået sådan nogle "buksebleer" på bevilling fra kommunen, de er virkelig ucharmerende, og jeg bruger dem kun om natten og indtil tisseriet er stilnet lidt af (dvs. frem til klokken ca. 13 på en normal dag. Så skifter jeg til trusser og almindelige små bleer/bind beregnet til inkontinens). Her forleden syntes jeg sgu bare, at der måtte lidt "sass" på, så jeg tog sådan en permanent marker og skrev "Am I Making You Horny Baby?" bag på bleen, og da jeg kom ind i stuen efter at have lavet morgenmad til René (jeg skulle bare have noget vandmelon selv), stillede jeg mig, så han ikke kunne undgå at se mig, og så twerkede jeg min røv, og da han havde læst hvad jeg havde skrevet, sagde han "You do, baby, you do". Jeg tænkte sådan hen i Austin Powers retninger, da jeg skrev det. Jeg kan ikke huske om det var "Am I Making You Horny Baby" eller "Do I Make You Horny baby" Mike Meyers sagde, men jeg havde bare den der Austin Powers-stemme i hovedet da jeg skrev det.

Jeg er faktisk faldet meget godt til med mit hår. Det er ikke for kort, det er ikke for langt. Jeg kan nøjes med at spraye lidt balsam på børsten og rede det igennem nu, jeg skal ikke sidde og kæmpe med det i flere timer - det tager måske maks 10 minutter nu, så det er awesome! Det skal stadig komme op at sidde, så jeg ikke har noget hår nede i ansigtet, og det kan hænge løst, hvis jeg hellere vil have det. Jeg tog dette billede i går:
Mit hår er fedtet her, men jeg tog billedet fordi jeg ville se, hvordan jeg ser ud med den der blush. Det er en, jeg har haft i årevis, og burde kassere, men ... Jeg har næsten ikke brugt den, og den er ret sommeragtig, den minder meget om en bronzer. Der er en Guerlain i en brun nuance, mere bestemt nummer 545. Jeg købte den, tror jeg, til Renés og mit bryllup, sammen med denne øjenskygge. Det er en cremefarve fra Clarins i nuance nummer 08.
I denne sammenhæng satte jeg dem sammen med en blå eyeliner (kohl), fra GOSH, den farve hedder "Ocean Mist", og jeg lagde som det eneste andet øjenmakeup mascara, og brugte naturligvis verdens bedste "billige mascara":  Max Factor 2000 Calorie. 

Til læberne brugte jeg en NYX lippencil i farven SPL810 (Natural), og på selve læberne vendte jeg tilbage til MACs matte Viva Glam I A77.

Jeg foretrækker at være hvid. Jeg foretrækker at befinde mig i skyggen, tildækket og altid benytte en foundation 1 tone lysere end mit ansigt. Men jeg er blevet inspireret til at benytte blush. Især denne. Og selvom øjenskyggen på tube burde være smidt ud for lidt over 7 år siden, så er den stadig velfungerende, og jeg nænner ikke a smide den ud. Blushens æske har jeg ikke længere, og kan derfor ikke sige præcis hvor meget for gammel den egentlig er. Eyelineren er i hvert fald 9 år for gammel, men læbestiften er relativ ny. Jeg kan ikke huske hvornår jeg købte min NYX Lippencil, men mon ikke det var da jeg købte den første MAC Viva Glam, som blev væk? Så længe mine børster er rene, og mine blyanter ofte bliver spidset, så er jeg tryg nok. Jeg får heller ikke bumser eller noget, så det må jo betyde at jeg håndterer det fint nok. 

I morgen kan jeg ikke spise noget hele dagen! Jeg er  så fyldt op lige nu, at jeg har ondt i maven helt op til ribbenene, næsten, det føles om om jeg skal kaste op, men jeg skal ikke kaste op. Jeg kan ikke kaste op på kommando. Jeg er nået hertil ved at drikke en Tuborg Squash. En 1½. Det værste er, at jeg kun har drukket ca. 1 liter, og jeg er nødt til at lægge resten i køleskabet, for jeg har sikkert ikke lyst til den i morgen - og lige nu har jeg ikke lyst til noget! Måske til at gå i seng, men det er vist også det eneste, jeg kan finde på...

Måske jeg bare lige skal ordne Emmas bakke, og så hoppe i seng. Sleep tight, y'all.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar