Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. juni 2018

THIS NEEDS TO BE SAID!!!!

I sidste uge, torsdag, døde John Peter Bain, 33 år gammel, af kræft. Han ville være fyldt 34 om en måneds tid, men han nåede det ikke. Ikke alle kender John Peter Bain under hans "almindelige" navn, men måske mere under hans YouTube navn, TotalBiscuit. Hans "værk" på platformen bestod i at anmelde computerspil. Mange tænker måske: "Jamen, Rikke, du spiller  jo ikke computerspil...?" Og nej. Det gør jeg ikke. Men jeg synes, at det er sexet når René gør det, og jeg elsker at sidde og kigge på at han spiller computer. I mange år har jeg (ikke) set TotalBiscuits videoer, men de har kørt i baggrunden, når René har set dem, og jeg har haft mulighed for at lytte med, selvom jeg lavede andre ting, fordi: Ja, de var spændende og interessante nok til at holde min opmærksomhed. TotalBuscuit sørgede for, at de spilproducenter, som lavede dårlige spil eller tog røven på deres kunder/brugere, kom frem i lyset og virkelig fik ryddet op mange steder. Det bragte ham desværre mange fjender.

Så da han fik kræft, på hans dødsdag og i dagene efter har folk forherliget hans død, festet over den og skrevet virkelig grimme ting om den på steder som f.eks. Twitter. John Peter Bain efterlod sig en hustru og børn, og der var mange, der holdt af ham. De skal nu stå model til dette had, der vælter ind alle steder fra.

Men sandheden er, at tabet af TotalBiscuit er stort, både for hans familie og venner, men også for spilverdenen og dens fans. Han lavede gode, fair og relevante anmeldelser af spil, og han gjorde det på en måde, så selv jeg fandt det interessant - jeg er ellers ikke interesseret i selve spillene, men mere hvordan René er "nørdet" omkring det, og hvordan hans nedbidte negle spiller henover keyboardet, og hvis jeg er heldig, har han headset på og snakker med andre i et givent spil. Jeg kan blive helt fortabt i det.

Jeg synes at det er smagsløst og virkelig, virkelig skammeligt at folk kan få sig selv til at sige den slags ting, som der er blevet skrevet om TotalBiscuit siden han kom frem og fortalte at han havde kræft, men også især at de vælger at komme frem på selve dagen, hvor han dør og allerede begynder med en decideret hadekampagne... Der er andre, der har åbnet op omkring det, dog før John døde, YouTuberen Mac forklarer, hvordan han får kommentarer som "I hope your wife and childen gets cancer dies" og han fik den kommentar fordi han havde givet en dårlig anmeldelse af et spil. - Ingen bør gå ned og være så smålige at skrive den slags til andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar