Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 22. april 2019

Lidt af hvert her på 2. påskedag (bortset fra påske)

Jeg ser denne video lige nu. Hej, i øvrigt.
Videoen er fra Ready To Glare og handler om at være trans.
Videoen hedder "Walking While Trans - My Take On It"

Jeg er ikke transseksuel. Jeg har haft en periode, hvor jeg mente at jeg muligvis mere var bestemt til at være en dreng. Men jeg var 12-13 år gammel dengang, og jeg er helt sikker på nu, at jeg er, hvor jeg skal være. Jeg er til den gruppe, der kalder sig heteroseksuel, men jeg har da girl-crushes ind imellem. Jeg synes at Lady Gaga og Angelina Jolie er de er smukkeste og dejligste og vidunderligste kvinder i verden. Jeg kan bruge timer på at kigge på billeder af dem.

Men jeg ser (så - den er slut nu, mens jeg skrev om Gaga og Angelina), og en af dem, som medvirkede i videoen, som jeg nu har glemt hvad hed, bragte op at det var svært at finde sammen med en mand som en transseksuel kvinde, fordi mænd, som var heteroseksuelle, men havde forelsket sig i en trans-kvinde, havde svært ved at introducere deres nye kærlighed for familie og venner. 

Jeg har simpelthen aldrig tænkt over det fra den side. Jeg har tænkt over, at der er heteroseksuelle mænd, som går efter homoseksuelle fyre, ikke til forhold som sådan, men mere som "to the side", selvom de måske har kone og børn hjemme i privaten. 

Jeg ser personligt ikke ned på kvinder og mænd som er transseksuelle. Jeg kender ikke til alle seksualiteter, der findes. Generelt set, sådan, "over all", har jeg ikke noget imod nogen former for seksualitet så længe begge (eller alle) parter er enige om at det, der foregår, er noget der skal foregå, og at ingen kommer tilskade eller lider overlast. 

Jeg har set en del programmer om unge homoseksuelle mænd, der prostituerer sig selv fordi de ikke har råd til  at leve (hovedsageligt engelske programmer), og nogle af de historier, de fortæller, er virkelig tragiske. Mange er heldige for hver nat de overlever. 

Jeg ved, at kvindelige prostituerede ikke har det nemmere, men nu er det ikke lige det, jeg snakker om her. Jeg snakker sådan slet slet ikke om homoseksualitet, jeg ved ikke, hvorfor jeg bragte det på banen. 

Da jeg så Ready To Glare videoen blev jeg bare lige som gjort opmærksom på en problemstilling, jeg ikke havde taget hensyn til før. For det første fordi jeg ikke sådan rigtig kender nogen, som er transseksuelle (hvad jeg ved af), for det andet fordi jeg nok ikke havde lagt så meget i, at den gruppe mennesker er i større fare for vold en andre grupper af mennesker. Hvis en mand går hjem med en transseksuel kvinde efter en god nat i byen, og finder ud af, at hun ikke helt er "blevet en kvinde" og stadig har sine mandlige kønsdele, kan manden hurtigt få den idé at det smarteste er at gå til angreb. Det er, hvad de forklarer i videoen, jeg så, og jeg må nok erkende, at jeg er tilbøjelig til at tro, at de har ret.

Men for at lægge det til side, så har jeg to ting, jeg virkelig føler, at jeg er nødt til at komme ud med. I YouTube reklamerne kører der reklamer for BOXIT, som er et  container-udlejningsfirma. Der er flere udgaver,  men i en af dem, sidder et ægtepar lidt oppe i årene og snakker om at deres hus skulle renoveres, og mens det foregik, skulle de bo i et lejet sommerhus som allerede var møbleret, og derfor skulle alle deres ting opbevares. Hver eneste gang jeg hører Bente sige "Ja, så lejede vi jo en sommerhus" mister jeg 1000 hjerneceller. Nogle dage,hvis jeg har set reklamen tilpas mange gange, svarer jeg tilbage med verbalt vold og skriger "HOLD KÆFT BENTE! DU HAR LEJET ET SOMMERHUS, ET! IKKE EN!" Hvorfor har ham/dem, der har filmet hende, ikke sagt til hende "Hey, det udtales ET sommerhus"?

Og når nu vi er i reklamernes verden: den fyr, der går rundt og er totalt selvfed i Neutralreklamerne, han pisser mig så meget af. Hvorfor skal han være så negativ? Han skælder os ud fordi vi ikke er det gladeste folkefærd længere, det er Finland. Og vores Jernladies er blevet rustne. For slet ikke at tale om, at vi ikke tager os af vores børn når de når op i 7 års alderen, og selvom vi er det land i verden der er bedst til ikke at bruge parfume - så skal vi alligevel lige have en reprimande over, at vi bruger opvaskemiddel med duft af syntetisk citron. WTF?! Get over it, grumpy man!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar