Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 23. februar 2020

Farvekoordinerede farveblyanter og bøger!

Glædelig søndag!

Jeg er på ingen måde perfekt. Jeg er langt, langt fra perfekt. Men når Rich Lux (YouTuber) snakker om en "serpent" bag på emballagen til Blood Lust (Jeffree Star) og udtaler det som "serfant", så skurrer det i mine ører. Og jeg ved på forhånd, at halvdelen af de ord, han bruger, enten ikke eksisterer eller er bøjet forkert. MANDEN FREAKING BOR I AMERIKA! Men okay, det er ingen garanti. Mange danskere ved heller ikke hvordan danske ord skal udtales. René - og endda jeg selv - har svært ved mange danske ord.

Men lad os lige springe over sundet et øjeblik. I Sverige blev Anna Bey født. Hun har en online skole, hvor hun simpelthen lærer kvinder kunsten af elegance. Hendes hjemmeside hedder i øvrigt www.schoolofaffluence.com Men jeg har set en del af hendes videoer, fordi jeg synes at hun er enormt underholdende. Den seneste video, jeg har set, var en hvor hun som "elegance expert"  bedømte kvinderne outfits, som deltog i Oscar Awards showet fra 2020 ("Elegance Expert Reacts To Oscar's 2020 Outfits"). Og jeg tænkte sådan "elegance expert"... "var der ikke noget med en uddannelse på et tidspunkt?" og jeg hoppede ind på hendes YouTube kanal, som også bare er School of Affluence, og fandt den rigtige video. Og her fortæller hun, at hun har været på et 6 ugers "finishing school" i Schweiz. Det er et sted, hvor kvinder lærer at blive mere "ladylike", bedre etikette, at kunne "holde hus", og teknisk set klargøre dem til ægteskab. "Prepare her for life as a wife". Og Anna Bey gennemførte, og fik dette flotte diplom
How about that? Nu kan vi alle sammen med sindsro tage imod hendes gode råd om, hvordan vi kan blive mere elegante, klæde os med stil, bære os selv med stil - og ikke mindst få fat i en kæreste, som er rig. Anna laver mange videoer om, hvordan rige mænd gerne vil have deres kvinder, og hvad vi kvinder kan gøre for at blive som de kvinder de mænd gerne vil have. Og for endnu bedre råd, kan du betale (går jeg ud fra) for at være en del af hendes skole på hendes hjemmeside. Jeg ved ikke, hvad det koster, fordi jeg har ikke været inde på siden. Men hun virker flink. Kølig. Men flink.

Jeg har set en del stand-up. Der ligger en kæmpe masse af stand-up på YouTube - og der, hvor jeg ser det, er den kanal, der hedder Dry Bar. De har en masse "Full Specials" med (for mig) ukendte komikere, og jeg må sige, at jeg virkelig nyder mange af dem. Mange af dem er virkelig sjove. Hvert show varer ca. 35-45 minutter, og nogle af dem er virkelig sjove, hvor andre er sådan ret dårlige. Men dem, som er sjove - de er sjove! Der er både yngre og ældre, mænd og kvinder, som prøver kræfter med stand-up. I like it!

D'Angelo Wallace (YouTube: dangelowallace) viste en video om Kim Kardashian og Kanye Wests børns legeværelse. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg gerne ville bo der. Mest i deres lektieområde. Selve huset, hvor han i denne video viser lidt af deres badeværelse, lidt af en lang gang med hvælvede  lofter og et stort, hvidt rum, hvor alt var hvidt, bortset fra deres hud og en billedramme, som var alu-farvet, og så viser D'Angelo så en video af Kim, der viser rundt i ungernes legeværelse, efter hun har ryddet op derinde. Det er noget, hun gør hver dag, åbenbart. Men ALT er farvekoordineret. Det er noget, jeg ELSKER! Hvis jeg kunne farvekoordinere mine ting, ville jeg gøre det. Men min trang til at have ting i alfabetisk orden er større, og mine bøger står bare, hvor jeg har kunnet  passe dem ind - for nu. Men efter jeg så den video, har jeg virkelig intenst overvejet at sortere dem efter farve. Til at starte med, stod de efter emne. Så placerede jeg dem bare ind i reolerne som de umiddelbart lige kunne passe ind. Men nu - jeg føler klart at noget er ved at overtage min sjæl. Jeg føler også, at jeg kan sortere mine farveblyanter efter farve. Det vil virkelig gøre mine ting nemmere i mange tilfælde! MY GOD! Jeg ser alt muligt lækkert for mine øjne lige nu! SHIIIIITTT! Det kan godt være, at man som barn ikke helt synes at den slags er cool. Men hvis man som voksen har en stærk trang til at sortere alting, så er det virkelig et værelse man ville elske at lave til sine børn. Men så igen: forstår man børn, ville man nok ikke lave det sådan..

D'Angelo Wallace snakker også, i en video uploaded den 2. februar 2020, om Aaron Carter. Han er ude af stand til at forstå, at hans karriere ikke eksisterer, og at det ikke er okay at stjæle kunst fra kunstnere, fordi de har lavet tegninger, som er lagt op på internettet. D'Angelo sammenligner det med at det ville være okay for hvem som helst at benytte Aaron Carters musik til deres projekter, uden at betale Aaron Carter noget for det. Og som jeg ser det, hvis jeg havde været superdygtig til at tegne (hvilket jeg IKKE er), og havde tegnet noget fantastisk, som jeg ville dele med nettet, og havde skrevet mit navn på, og folk så bare tog og brugte som de ville fordi det jo var "et tilfældigt billede fra nettet" - det ville være det samme som at gå ind på et "museum" og bare tage en tegning ned fra en væg og skride med den. Mange kunstnere, som lægger deres kunst op på sider som f.eks. Defiant Art (er det ikke det, den hedder?) får jo stjålet deres tegninger konstant, og de bliver printet på tøj, krus og alt muligt andet, som folk finder at de gerne vil have det til. Og det er ikke okay!

Jeg vil gerne slutte af med at skrive noget om den saga, jeg normalt omtaler som "Johnny og Skøgen". Det er naturligvis Johnny Depp og Amber Heard. Jeg fatter ikke i min hjerne, og det kan godt være, at det er mig, som er fatsvag, at hun STADIG ikke har fået nogen større konsekvenser ved at hendes løgne er blevet afsløret. Hun er stadig ambassadør for kvinders rettigheder, og hun snakker stadig om at være offer for vold i hjemmet (domestic violence). Og folk er pisseligeglade med, at der er tons af beviser, som er troværdige, for at hun er skyldig. Og ikke alene har hun slået Johnny og sagt at det var ham der slog hende, skidt på hans seng og sagt at det var hendes hund og ladet deres husholderske fjerne det, men hun har også ligget og horet med Elon Musk og James Franco i den lejlighed, som hun boede i sammen med Johnny, mens han var på filmoptagelse andetsteds. Hun er et af de dårligste mennesker, der er, og alligevel fejrer folk hende. Sætter hende op på en piedestal - for hvad? For at være et dårligt menneske? For så tager hun da i hvert fald toppladsen i Hollywood. Det kan godt være, at hun måske skal dele den med nogle pædofile stoddere, men jeg er ikke så meget inde i de sager. Jeg er ikke så meget inde i NOGEN sager. Kun denne. Og jeg hader den skøge med alt hvad jeg har. For det første fordi hun har gjort dette, og har ødelagt meget for kvinder som har kæmpet i lang tid for at kunne komme frem og anmelde at de bliver misbrugt derhjemme, uden at der bliver stillet for mange unødige spørgsmål. Hun har bombet den kvindebevægelse tilbage med mange år, og alligevel fejrer alle hende stadig?! For det andet er det Johnny Depp. Og han er en af mine yndlingsskuespillere. Og som med Angelina Jolie og Jack Black - YOU DON'T TOUCH THEM UNLESS THEY DID SOMETHING WRONG! Og jeg er træt af Amber Heard. Hun er så fucking klam, og undskyld jeg er så ophedet over det her. Men det er Johnny. Jeg har været fan siden jeg var ... Ja, siden jeg var meget lille. Siden starten af 1990'erne. Man kan ikke bare fjerne det. Nogen burde klappe Amber en på siden af hovedet, så hun kunne mærke hvordan det føles. For jeg er træt af hende og hendes pis. Og hvis de ikke vil fyre hende fra Aquaman 2, så synes jeg ærligt talt at Jason Momoa skulle sige nej tak. Og gør han det ikke, synes jeg, at biografgængere såvel som streamere og blu-ray-købere burde sige "NO FUCKING THANKS" og vende ryggen til den film. Jeg ved godt, at den første var smuk og alt det - men det går bare ikke når Amber Heard er en klam skøge. Det er hende, der er en "serfant".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar