Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 22. februar 2020

Halvdårlig oversættelse, men jeg er sikker på, at I forstår hovedpunkterne!

HAPPY SATURDAY!

Nå! Hvad sker der i verden, som jeg har lyst til at kaste min mening over? Til jer, som nok dybest set er ligeglade? Hehe. Det er okay. Jeg hygger mig med at skrive herinde, og læser folk med, er det fint.

Men Jake Paul har gang i endnu et fupnummer. Denne gang kan man melde sig ind i hans "financial movement", det koster $500. Jep. 500 amerikanske dollars. Det er lige lidt over 3.500 danske kroner (som valutakurserne står i dag). Hvad får man for alle disse mange dollars? Og lad mig lige tilføje, at det er 500 dollars om året. Det er IKKE et engangsbeløb. Salgstalen er naturligvis vigtig. Og Jake har den på plads.

  • How to live life on YOUR TERMS
  • Achieve your DREAM GOALS
  • and have FINANCIAL FREEDOM

Jake Paul fortæller, at "vi" alt for længe har fundet os i at blive kaldt "entitled" og "lazy", og at "vi" skulle "go to college, get a job and retire at 65". Og Han er lidt edgy og stiller spørgsmålet "Hvordan virker det for os?" Han stiller spørgsmål til, hvorvidt vores forældre er lykkelige, og om de lever det liv, de drømte om. Nu snakker jeg naturligvis om Jake Paul og hans aldersgruppe, og han snakker også henvendt til dem, som er yngre, plus at det er henvendt til det amerikanske marked. Han forklarer, at der i USA er over 1 trillion dollars i studielån, og folk som lever med uddannelser, som ikke længere er relevante, og som gør at de ikke kan få et  job og betale deres studiegæld af. "Den gæld, som nu hjemsøger dem for livet". Jake Paul erklærer at han har fået nok af dette. "Vores" generation er bedre end dette, har fortjent bedre, og "vi" er smartere end at være i dette. Og han stiller spørgsmålet: "Hvad er løsningen?" Han har også svaret. "Vi" er nødt til at starte en bevægelse for "vores" generation, en, der inspirerer folk til at tage handling når det kommer til at opnå og fuldføre deres drømme. Ikke de drømme som vores forældre har for os og vores samfund. "Vi" behøver en bevægelse der inspirerer folk til at leve livet på deres egne betingelser, og ikke andres. En bevægelse, som enhver der er modig nok til at følge, giver en meget større chance  for at blive finansielt fritstillet fra vores samfunds  "cookie-cutter 9-17 jobs", som vi alle sammen har fået at vide vi skal have. Vores fremtid er i vores hænder. Og Jake Paul spørger sine (interesserede?) lyttere: "Are you with me?"

For disse 500 dollars, eller $19.99 om måneden, kan du få ugentlige video-coaching opkald med Jake og gæste-eksperter, trænere, influencers og "thought leaders" som er udvalgt af Jake selv.

Det første gode råd, man får, er noget så fantastisk som: "Sig dit job op og fyr din chef. Eller drop ud af skolen. For du er blevet holdt for nar. Systemet er itu. Tænk over dette: Hvorfor er der  teenagers, som tjener millioner af dollars, når der er 40 og 50-årige, som er flade? Fordi tiderne er ændrede! De har været på internettet og de sociale medier. Men vi blev født med dem, og det har aldrig været nemmere at opnå finansiel frihed på dine egne præmisser. Du behøver bare den rigtige viden og blueprintet til det. Og Jake Paul vil hellere end gerne hjælpe dig.

Der er 3 kategorier, hvor du kan "føle dig hjemme" uden en egenlig uddannelse (ifølge Jake Paul).
Jeg har tilladt mig at låne noget foto fra YouTube Atozy så jeg kunne læse hvad der stod på det whiteboard, Jake Paul stod ved siden af)

The "Gig Economy"
  • Webdesign
  • Photographer
  • Videoeditor
  • DJ
  • Tutor

On Demand
  • Uber/lift
  • Task Rabbit
  • Food Delivery
  • Mowing Lawns
  • Pool Cleaning
  • Babysitting
  • Dogwalking

Skill Based
  • Chef
  • Artist
  • Graphic Designer
  • Personal Trainer
  • Sports

Hvis du ønsker at tjene 200-300  dollars i timen, kan du sagtens komme til det - som editor. Hvordan starter man med at lave videoer eller tage billeder? Jake Paul har et god råd til dette: "Jeg vil bogstaveligt talt gå ud og filme naturen, altså, skabe 'content', altså, tage billeder, uploade dem, redigere dem, blive ved med at øve mig og hvis der er noget, som du godt kunne lide at se, da du var barn, kan du prøve at lave sådan noget indhold." Jake Paul anbefaler også, at man sender sine redigerede videoer til forskellige ting, fordi de måske bliver brugt til noget, og man på den måde kan tjene penge. Først sender man dem ud, til gratis brug, men efterhånden som ens videoer kommer i efterspørgsel, jo mere begynder du at kunne tage for dem. 

"Just go out and buy a camera and take some pictures"

Det ville have været nemmere, hvis man ikke havde brugt alle pengene på at melde sig ind i denne fancy klub. Jake har også skrevet et brev til forældrene, som jeg fandt i en anden YouTubers video, men jeg glemte at skrive ned hvilken, og jeg gider ikke at se dem alle igen. Lad os i stedet PRAISE SATAN and hope that Jake Paul does not get away with this.

Mine spådomskunstner er ikke, hvad de har været. Har de nogensinde været noget? Det tror jeg ikke. Men jeg spår alligevel, at mange unge ser Jakes nye scam og tænker "OMG, Jake!" og bøffer deres forældres kreditkort. Og så kan det godt være, at der er et pænt brev til dem inde på hans "financial movement" side, men hvad betyder det, hvis man ikke har råd til mad resten af måneden?

Jeg havde planlagt flere ting at skrive om i dag. Men ved I hvad? Jeg tror at jeg holder her, og så skriver jeg nok lidt i løbet af ugen i stedet. See you later alligator!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar