Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 29. februar 2020

Kald det noget andet!

Hej alle sammen. Eller... Hej! Glædelig lørdag! Det er lørdag i dag, ikke? Nå. Det er det nu. Grib øjeblikket og kald det noget andet!

Jeg har endelig fået min Jeffree Star taske. Jeg har haft den i en del dage nu, men ... Har jeg skrevet om den? Det har jeg, ikke? Nå. Jeg skriver om den igen, så du er fri for at læse gamle indlæg. Det er min nye, gratis service. Det eneste, du betaler for, er tab af hjerneceller!

Jeg bestilte denne taske i starten af februar, og efter ganske få dage nåede den frem.
Men PostNord holdt den tilbage, og fordi vi ikke helt lige vidste hvordan vi stod økonomisk, valgte vi at udskyde betalingen. Den skulle betales senest den 28. februar, men det endte med, at vi betalte den omkring den 25., og jeg fik tasken dagen efter. Den kan indeholde 2x ½L sodavandsflasker, min spiralkalender, min mobiltelefon og mine nøgler = alt, hvad jeg har brug for, når jeg er på farten. Som regel har jeg kun min kalender med, hvis jeg er hos lægen. Kvaliteten er god, synes jeg, og jeg glæder mig til at tage den i brug næste gang jeg skal til lægen!

Jeg har hørt en masse dokumentarprogrammer, blandt andet "The Cocaine Mummies" fra Timeline på YouTube. Jeg har snakket om den før - den er spændende. Jeg har også hørt andre spændende historier, som f.eks. "Norse Mythology Stories: The Essential - from Creation to Ragnarok" fra kanalen See U in History. Jeg føler selv, at jeg er velbevandret inden for den nordiske mytologi, men det er rart at få kradset lidt op i hukommelsen. Jeg har også hørt en udsendelse om Einstein. Den var god. Kan ikke huske hvem der havde lavet den. Den var fra 2017.

Ellers har jeg brugt et super stort antal timer på at sortere skrald. For ja. Solrød kommune går nu ind for det. Jeg kan ikke sortere mit skrald under "dagrenovation", "glas", "papir" og "pap". Nu er der kommet 3 ekstra kategorier ind. Der er madaffald, restaffald, plastaffald, dåser, glas, papir og pap. Så jeg skal have 7 skraldespande nu. Og jeg har kun fucking 2, og den skinne, de kører på, river hul i poserne, så selvom vi får poserne til madaffald gratis, skal jeg stadig hen og hente dem på ejendomskontoret, når jeg har brugt de 2 ruller, man får udleveret ad gangen.  SUK. Jeg er træt af skrald. Hate it!

Jeg hader også at klokken nu er 20, og jeg stadig ikke har lavet aftensmad. Pis. Det var det samme i går. Jeg bliver nødt til at lave et eller andet, jeg er ved at dø af sult. Ej. Det er jeg ikke. Jeg er moderat sulten. Men jeg kan ikke lide at være sulten.

Jeg har ikke så forfærdeligt meget mere at tilføje. Hav en fantastisk aften, og  nyd resten af jeres weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar