Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 1. februar 2020

Masser af brok, men havde I ventet andet?

Glædelig lørdag!

Okay! Lad os bare hoppe ind i det! "The Chilling Adventures of Sabrina", som vises på Netflix, har 3 sæsoner. I sidste weekend genså jeg de to første, fordi de den 24. januar uploadede den 3. sæson.  Og lad mig sige, og dette er min mening (og Renés), at det er den værste sæson, der har været. Sæson 1 var virkelig var god, sæson 2 var genial, og sæson 3 var prut. Det kan være at I måske ikke deler denne mening, men vi syntes begge at den var ekstremt prut.

Og i lang tid (det føltes som en evighed, men der var 4 sæsoner), så René "Sparticus", også på Netflix, og det var også det allerværste. Understreget. ALLERVÆRSTE. Jeg har aldrig set en serie så dårlig. Jo, altså når man kigger på alle de 80'er sci-fi å-serier (b-serier er ikke hårdt nok til dem - der er 'å' helt klart det der er bedst beskrivende). Men dette virke som en serie der er lagt mange penge i, og den er vist på Netflix. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Det er softporn for mennesker der samtidig elsker at se blod. For den serie kan inddeles i 3 dele. En tredjedel er meget grafiske sexscener, en anden tredjedel er meget grafiske voldsscener, og den sidste tredjedel er intriger. Selv René syntes at det var en prut-serie, men han har det sådan, at når han er gået i gang med noget, vil han gerne se det færdigt.

READY TO GLARE har uploadet en rystende video, "Josie Smith: released for being trans"  (27. januar 2020). Joseph Smith blev snuppet og dømt til fængsel, fordi han havde voldtaget en mindreårig. Og ikke kun én. Men 15, fra alderen 1 år til 15 år. Han blev dømt i 2014, da han var 16 år, og blev dømt til fængsel i december 2015. Men pludselig fandt Joseph ud af, at han var transseksuel, og startede på hormoner og fordi han nu har sænket sit testosteron-niveau, har delstaten, dette foregår i, Iowa (USA), besluttet af "Josie", hun hedder nu, ikke længere er en trussel for nogen. For nu er hun jo en kvinde. Og kvinder er jo ikke pædofile - vel? Det er simpelthen så ekstremt at man tror at det er en syg joke - men det er det ikke.

Hunt A Killer - vi er SÅ sløve om at komme i gang! Vi modtager snart vores 3. boks, og vi er ikke engang kommet rigtig i gang med den første! Men vi glæder os supermeget til at komme i gang, fordi det er altså virkelig godt lavet. De papirer, der er i den første boks (vi har endnu ikke åbnet den anden, men vi glæder os meget) er så fantastiske. René og jeg har aftalt at vi laver en plads dedikeret til det i det  nye arbejdsværelse. Der går ikke lang tid, før det er færdigt. Yay!

Paris Hilton har uploadet en video af sig selv, hvor hun laver lasagne. Jeg mener... Nogle ting ville jeg gøre anderledes, men jeg kunne ikke lade være med at grine en smule da hun blev så irriteret over, at mozzarellaosten ikke var revet, men at hun selv måtte rive den. Hun fandt et rivejern, og begyndte at rive en kæmpe klump mozzarellaost - iført fingerløse handsker. Det var faktisk sjovt at se hvor akavet hun var omkring køkkenet. Og der burde være en, der havde havde sagt til hende, inden hun gik i gang med at optage tilberedningen af hendes berømte lasagne, at lasagneplader (lasagna sheets) ikke hedder lasagna noodles. Og hvad sker der for mængden af al den "ostedej"? Jeg mener, jeg er absolut ikke en god kok, selvom jeg godt kan lave mad. Men skulle jeg lave lasagne, ville jeg lave en kødsovs, en hvid, opbagt sovs som jeg smagte til med muskatnød og parmesan, og jeg ville bruge lasagneplader som jeg ikke forkogte, og revet mozzarellaost på toppen. Fordi jeg har lært at lave den sådan, dengang jeg gik i skole. Jeg foretrækker en "anden" type "lasagne". Jeg laver ofte bare en kødsovs, og gerne med Dolmio Intens Hvidløg, jeg forkoger nogle pastaskruer (fusili) og når jeg så skal lave min "lasagne", tager jeg mit fad og lægger først et lag af kødsauce, så et lag af kogte fusili'er, så et tyndt lag af mornaysauce, så starter jeg forfra, og dette gør jeg indtil jeg ikke har flere af de tre ingredienser, hvorefter jeg afslutter med et lag revet mozzarellaost. Og har jeg handsker på i køkkenet, er det engangshandsker af den slags, de bruger på hospitaler. Fordi sådan nogle har vi altid, og det er meget rart, hvis man skal rode med mad, direkte. Udover det, har jeg ikke noget at sige om Paris Hilton.

Jeg har fundet en ny YouTuber (dvs. hun er ikke ny, jeg har bare først opdaget hende for ganske nyligt). Hendes kanal hedder MissDarcei, og hun er så virkelig utrolig morsom. For at gentage hvad der står 500 gange under alle de videoer, som jeg har set: Hun minder ekstremt meget om Lisa Kozy. Hende kunne jeg rigtig godt lide. Elskede hendes videoer. Men Darcei  er virkelig morsom - og især hendes serie "Black Girl Tries..." Åh! Love it!

Lige inden jeg smutter og lader alle nyde jeres weekend, vil jeg dog lige brokke mig over YouTube. Jeg ved godt, at jeg sidder derinde en stor del af min tid. Men hvis jeg skal bruge noget af indholdet til noget seriøst, og jeg forsøger at forstå et ord, som jeg bare ikke sådan rigtig kan høre, og derfor slår underteksterne til, for at se hvad der bliver sagt, og jeg så ser at et andet ord, som er tydeligt udtalt og som man sagtens kan forstå: "DEMONOLOGY" og jeg så ser at dem der føler at de har styr på i en sådan grad at de har kastet sig ud i at oversætte det, og så har oversat det ord til "DEMON OLIVE TREE". Jeg  mener ... demon-olo-gy og demon olive tree lyder ikke engang ens! Som når "de" oversætter eksempelvis "He had an idea" med "He had an I.D." - WTF?! Jeg kan ikke klare det! Hvis man ikke er sikker, så skriver man et spørgsmålstegn, efterlader et synligt blankt område, eller lader helt være. SLUT FÆRDIG.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar