Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 14. marts 2020

Vaskeri og vådt tøj

SÅ - håber at alle har en uhyggelig fredag d. 13. Min mor har det meste af min levetid prøvet at overbevise mig om, at det var mandag d. 13., som man skulle være sådan lidt ekstra "skræmt" over. Jeg tror ikke min mor forstår princippet i gyserfilm. Har hun mon nogensinde set en? Hehe.

Jeg, derimod, har fået set Maleficent 1 og 2, og de er FANTASTISKE begge to. Jeg elsker alt ved dem. Jeg elsker også Joker, som jeg fandt langt mindre voldelig end folk havde snakket om. Jeg synes at den er dyb, meget indsigtsfuld, men René fandt den langtrukken og en anelse kedelig. Det er jeg absolut ikke enig i. Men måske havde han forventet en masse action, og det er der jo ikke så meget af. Her til aften har vi set Galaxy Quest, og jeg freaking elsker den film. Jeg elsker Sigourney Weaver og Tim Allen i denne film, men også Alan Rickman. Havde den på VHS back in the day, men nu ejer jeg den på Blu-Ray, efter at have ledt og ledt i årevis. Supernice.

Jeg har lige fået en mail fra Hamid. Jeg blev chokeret. Like, for real. Han skrev noget i stil med, at vi forhåbentlig snart bliver fri for denne "hitler virus". Jeg spurgte ham, hvad han mener med "hitler virus". Og han skrev dette tilbage: Fordi det er mærkeligt at det skal gå ud over resten af verden på grund af kineserne. De er kun et land hihi😉 Er det ikke noget forfærdeligt noget at skrive? Jeg mener... Som det står der, er det ham, som er Hitler. Det er ham, som forsøger at diskriminere et helt folkefærd pga. en sygdom. Jeg skal lige have nogle dages pause, fordi jeg er godt fra frastødt lige nu. Det har sikkert fortaget sig i morgen, men... Jeg er bare i chok over at have en ven, der siger den slags. Ved han ingen ting om 2. Verdenskrig?

Nå, nattevagterne er her. Jeg skriver videre i morgen.

Well, jeg er tilbage, udhvilet, og med en videreudvikling i sagen om Hamid og hans "hitler virus". Grunden til, at han skrev det, er nemlig at han har sort humor og er satanist, så han kan sige disse ting. At det er virkelig tåbeligt, er så noget helt andet. Lad os efterlade det her, inden jeg bliver sur igen. 

Mit seneste køb fra JYSK bestod, udover en masse forskellige håndklæder og vaskeklude, af denne vogn:
 Det er en "GATTEN" til 200 kroner, og jeg købte 2. Den ene er blevet brugt til sygepleje, den anden til en slags "skincare station". 
Dette er min sygeplejevogn. Der er de ting, jeg/sygeplejersken bruger, når hun er her.

Dette er den anden vogn, som indeholder håndklæder, ansigtsprodukter, vaskeklude, ansigtsmasker, mit spejl og en universalspray med nogle klude samt diverse småting fordelt ud over de 3 hylder. Jeg er ekstremt begejstret for arrangementerne. Før blev al indhold fra sygeplejevognen (de to øverste hylder) opbevaret i kurven til min rollator. Så hver gang jeg skulle gå, skulle den først fjernes. Og når jeg kom hjem, skulle den tilbage igen. Det var irriterende.

Damn... Det var en hård nød at knække... Jeg var med nede at vaske i dag, kun tredje gang siden vi flyttede ind. Ellers er det normalt René der varetager det. Men vi havde en sen vasketid, den seneste, og derfor havde jeg planlagt at blive dernede. Normalt bliver vi kun dernede under tørretumlingen, men i dag var der ingen, og vi sad og hyggede os med musik og sang med. Vi kan begge godt lide noget af det mellemliggende Metallica, så vi hørte "Welcome Home Sanitarium" (fra Master of Puppets), og vi hørte D.A.D, som vi begge er superglade for. Og vi havde det hyggeligt. Der kom nogle unge mennesker, der vist lige var flyttet ind, og var nede og vaske. De var venlige. Vi lavede sjov med hinanden, René og jeg, og snakkede om mere alvorlige emner. Det var hyggeligt AF. Da vi kom op, skulle tøjet lægges sammen. Og så var det bare, at jeg tænkte "DAMMIT!" For ud af 2 propfyldte blå IKEAposer og 1 vasketøjskurv med top, havde jeg nu 2 godt fyldte IKEAposer med fugtigt tøj, som jeg skulle finde plads til andre steder. Derfor måtte jeg i gang med at finde tørrestativ, op med bukserne (med lommerne ud), finde bøjler til T-shirts og toppe, og hænge håndklæder og viskestykker på kroge. Men heldigvis har jeg en hel vaskekurv fyldt med tørt, sammenlagt tøj, som jeg kan lægge på plads i morgen. Lige nu skal jeg slappe af og være superglad over at jeg i går sagde til nattevagterne, at jeg ville aflyse i dag, og at de først skal komme i morgen!

Jeg har flere ting at skrive om, men jeg magter det ikke - jeg har været i gang siden klokken 19, og den er halv tolv nu. Det er meget for mig. Jeg er ikke vant til at lave så meget. Og konstant sidde med skiftevis håndsprit og gummihandsker fordi jeg ikke ville "fange" noget nede i vaskeriet. Yeah. Jeg er ikke paranoid for ingen ting.

Jeg håber at I får en dejlig søndag, og at dem af jer, som ikke kan komme til jeres sædvanlige søndagsgudstjeneste (hvis der er nogen er jer, der gør det, og samtidig følger med i denne blog), kan finde ro til at læse om Gud og Jesus i jeres bibler. Jeg elsker at se dokumentarprogrammer om Jesus, og jeg har efterhånden fået set en del. Men det, jeg vil snakke om, er ikke religiøst, og jeg vender nok tilbage allerede i morgen og snakker om det.

Jeg er i øvrigt blevet gode venner med Hamid og har sagt undskyld fordi jeg overreagerede. Han blev meget ked af min reaktion. Så... det var også det passende at gøre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar