Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. april 2020

Glæder mig til i morgen!

Jeg er et af de irriterende slags mennesker, der bliver irriteret når andre siger noget om ting, som de åbenlyst ikke ved noget om, selvom jeg ofte selv ytrer min mening uden at undersøge eller bare gennemtænke tingene først.

Men det betyder ikke noget lige nu. Mange YouTubere lige nu laver "exposed"-videoer om en anden YouTuber, Shallon Lester, som har en lidt skæv moral. Hun har tilsyneladende lavet en video, hvor hun kalder Ellen DeGeneres for en psykopat. Jeg ser (lytter til) en video lige nu, der forklarer at man ikke bare kan smide rundt med diagnoser på den måde. Men hende, der snakke, pisser mig af. Altså, hun har ret. Men hun siger, at psykopati er en psykisk sygdom, som man skal have respekt for - "som med skizofreni". NU FOLDER JEG MIG LIGE UD HER ET ØJEBLIK!

  • Man kan altid være høflig. Men "respekt" er noget man gør sig fortjent til, og hvis folk har respekt for en fordi de frygter en, ja, så er det ligesom ret meget et tegn på at man har fejlet.
  • Psykopati er IKKE en psykisk sygdom. Det er derfor, det ikke længere hedder psykopati. Så folk ikke får det galt i halsen. Tidligere var der en term, der hed "psykopati", men nu om dage er antisocial personlighedsforstyrrelse.
  • Skizofreni er en psykisk sygdom. Der er forskel personlighedsforstyrrelser og psykiske sygdomme.
  • Forskellen er kort sagt: Det ene er en sygdom ( = noget du kan få medicin for) og det andet er en personlighedsforstyrrelse, der er opstået som følge af f.eks. traumer i barndommen, det er også til dels arveligt, men kan ikke behandles medicinsk. 
UANSET om man kan lide Ellen DeGeneres (jeg kan ikke lide hende) eller om man synes at Shallon Lester har en rådden moral fordi hun lærer folk at være utro uden at blive taget i det - så kan man ikke bare slynge om sig med diagnoser, man ikke kender noget til. SLUT FÆRDIG.

Jeg har fået 1.000 kroner tilbage i... varme? Nope. Vand. Det var vand. Jeg føler mig rimelig godt kørende! I morgen er det fredag, min yndlings dag, jeg ved ikke hvorfor fredag er blevet min yndlingsdag,  men det er det.  Jeg har ingen planer, men jeg ser frem til at skrive en masse. Sygeplejersken kommer også. Nå, jeg ser at den er kvart over midnat. Så det er sådan set fredag nu. Hm. How about that... Hehe.

Jeg må nok hellere gå i seng og gøre mig klar til når nattevagterne kommer. Det gør de nok snart. Kan dårligt vente til de er smuttet, så jeg kan hygge mig i min seng. Jeg har dog et problem: Jeg er ikke træt. Men det kan være at jeg bliver det, når jeg kommer hen foran den syge blæser, der blæser som en orkan forenden af min seng! OOOOHH girl! Jeg glæder mig så meget, at jeg hellere må gå derhen nu!

Tak fordi du læste med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar