Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 25. april 2020

Grooming

HELLO!

I de næste 50 minutter er det lørdag - så glædelig lørdag til ALLE mennesker i verden - også jer, der ikke læser disse linjer. Mine tanker går ud til alle, som en stor samlet "We're gonna get through this!"-tanke som er rettet mod alle.

Mange mennesker har store problemer i hverdagen, fordi alt er blevet vendt på hovedet, og mange forhold går i stykker i disse tider. Mange familier falder fra hinanden. Det er skidt. Jeg har ikke de store problemer. Som introvert og en person der er gift med en, der altid er hjemme, og som en del af et ægtepar, der altid er i samme rum, ja, så har coronakrisen ikke rigtig medbragt store ændringer for mig eller for René. Der er nogle ting, som vi går glip af, som vi gerne ville have gang i, men det er ikke ting, der ikke kan udsættes. Det er f.eks. ting som vejning hos lægen og besøg af venner og familie, som vi har kontakt med via telefon og mail. Så: ikke de store problemer. For os.

Til dagligt hygger vi os lige så meget som vi plejer, og der er ikke nogen større ændringer. Vi har opdaget denne nye, fantastiske komiker, som I måske også kender. Donald Trump. Han er virkelig sjov. Jeg ved godt, at han teknisk set ikke sætter ud efter at være det, men mænd som Trevor Noah og Seth Meyers gør det endnu sjovere i deres late night talkshows, som har klips af deres jokes om Trump på YouTube. Vi plejer at se dem, når vi går i seng.

Men der sker mange ting. Jeg forsøger at følge med big time, fordi jeg er i gang med at skrive om coronakrisen, men det er slet ikke til at følge med, og jeg er lige nu kun nået til 12. april. Jeg har dog notater, som jeg har gemt (har jeg ikke skrevet alt dette en gang?) - Jeg har også travlt med sagen om Johnny Depp og Skøgen, fordi jeg virkelig intenst nyder at se, at hendes underlag forsvinder. Jeg vidste lige så snart de rygter kom frem, at det var løgn, hvilket jeg sagde dengang. Jeg holdt stædigt fast i det. Da de første beviser begyndte at komme frem, var jeg mere end lykkelig, og da Johnny endelig sagde at han ville sagsøge Skøgen og The Sun, var jeg virkelig stolt af ham. Han fortjener en masse gode ting nu, og Skøgen fortjener at sidde bag tremmer. Plus en kæmpe bøde.

Jeg er dog et dårligt menneske på visse andre punkter. Ja, sikkert en del flere, end jeg lige er klar over. Men jeg er dobbeltmoralsk når det kommer til visse ting. Det står klart for mig, at Jeffree Star var klar over, at hans buddy fra Blood On The Dance Floor fra "back in the day" tvang meget unge piger til at gøre ting, de ikke havde lyst til. Han sagde dengang, at han var klar over det, at det var klamt og alt det, men sagde senere at det ikke passede, og at hans buddy ikke havde gjort noget forkert. Men nu holder han på det første igen, og siger at det der med "det passer ikke" var noget der blev forfalsket og som han aldrig havde sagt. Men... Det har han. Jeg så noget af Petty Paiges video om emnet. Han kan ikke løbe fra det. Men jeg ser noget i Jeffree. Jeg ved at han ikke er perfekt. Jeg ved også, at det er jeg heller ikke. Jeg burde tage afstand fra ham. Jeg har 3 ting, som jeg har købt med hans mærke - 2 Velour Liquid Lipsticks, som jeg ikke synes er 135kroner værd, når jeg har wet n' wilds Catsuit Liquid Lipsticks at sammenligne med. De er fantastiske, og koster kun 42kroner. Jeg har også en taske, som jeg har købt fordi jeg har ledt efter en taske i den stil og den format i årevis. Men på grund af c-krisen, har jeg kun brugt den én gang. Jeg har ikke tænkt mig at lade den ligge i skuffen, fordi Jeffrees navn står på den. Jeg er meget glad for den taske. Jeg synes at hans musik (en del af det) er fantastisk. Og jeg glæder mig altid over at se hans navn i listen over anbefalede videoer. Når han uploader en video, smider jeg næsten altid alt hvad jeg har i hænderne så jeg kan se den. Kun Shane Dawson/Shane Glossin, Robert Welsh og Jenna Mables får mig til at pause andre videoer eller holde pause i noget, jeg laver.

Johnny Depp har lavet (mindst 1) film med Roman Polanski, som er eftersøgt i USA. Han er pædofil. Han flygtede til Europa efter en sag blev bragt op. Jeg tænker på "Ninth Gate", som er en af mine yndlingsfilm. Mange mener at Johnny Depp er "guilty by association", og derfor også er pædofil, og som den ene del i den bromance, der hedder Johnny Depp/Marilyn Manson, er Marilyn Manson også blev hængt ud for at være "guilty by association" og for at være pædofil. Og det er  jeg ikke enig i, selvom jeg er fan af begge personer. Ikke Roman, men de to andre. Ikke at jeg synes at det er en god ting at samarbejde med pædofile når man ved på forhånd at de er pædofile, og det tror jeg faktisk allerede var kommet frem på daværende tidspunkt. Den film er vist fra 1999. Man... Jeg får helt lyst til at se den igen! Det er ikke så længe siden jeg så den sidst. Jeg kan huske, at jeg lagde mærke til at Shell har en ret stor "rolle" i filmen - i flere tilfælde enten tanker de på eller kører forbi en Shell-tankstation.

Nå, klokken er ved at være... Ja, den blev 23:45, fordi jeg har lige været igennem 5 minutters grooming. Emma synes åbenbart ikke at jeg gør det godt nok, og mente lige at hun ville vise mig hvordan man skal gøre. Ellers ville hun bare gerne have sin duft på mit ansigt, ene arm og hånd. Men nu er jeg nødt til at rense det, fordi jeg kan ikke med det der katteslikkeri i mit fjæs. Hun får sjældent lov, men eksperter (?) på nettet har fortalt mig at det er naturligt for katte at gøre det, og at jeg bare skal lade hende gøre det. Men det er godt nok hårdt at knibe øjnene sammen, når hendes ru kattetunge slikker på mine øjenlåg! Der er ikke noget, jeg hader mere. Næsten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar