Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 18. april 2020

Nye venner!

Hello FRIENDS!

Midt om natten.... Jeg bliver nødt til at logge af om lidt... Vil lige præsentere jer for Angelina. Hun er ny i familien, og jeg er sikker på, at vi vil blive fantastisk gode venner!
Dette er et billede af Angelina, slukket, som hun står på mit bord lige nu. René har planer om at give mig en ny computerskærm i bryllupsgave, så Angelina får en ny plads. Men lige nu står hun her. Jeg har fået hende af René - som en tidlig fødselsdagsgave. Hvor sødt af ham, ikke sandt? Han ville have købt en, som var større, men jeg synes at det var lige i overkanten - denne har A4 mål, og det er rigeligt.

Jeg har også selv tilføjet nye venner til husstanden:
Jeg har købt en Sistema Hydrate (Square, 475ml) til os begge to (denne smukke grønne er min, jeg har købt en lilla til René og faktisk en blå til min mor). Det er enormt behageligt at de kan komme i opvaskemaskinen, og det er skønt at flaskehalsen er bred nok til at der uden problemer kan komme isterninger ned i. Jeg har netop bestilt 2kg isterninger. De kommer på mandag. Jeg ville ønske at de kom i morgen. Jeg har hårdt brug for dem.

Nu må jeg skride - det var hyggeligt for i dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar