Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 16. april 2020

Når den ene dag tager den anden

HEY BEAUTIFUL PEOPLE!

Sikke en dag - ikke? Hehe. TILLYKKE MARGREHTE! May the forces be with you!

Jeg kom igennem tirsdag uden de større problemer. Hørte lidt Type O Negative. Græd ikke. Var nærmest glad. Om aftenen skrev Hamid. Han var den eneste af alle dem, jeg kender, der huskede det. Det kom bag på mig. Han kan vitterligt godt være en rar fyr.

Men vejret har været godt i dag. Lidt for varmt til min smag. Jeg har fået PAKKER i dag. Godt nok var den ene til Emma... Men den anden var til MIG! Og jeg havde bestilt lidt af hvert, blandt andet en drikkedunk til min mor. Jeg er i gang med en ny pakke til hende. Jeg elsker det her med de pakker! Den jeg havde lavet til min mor sidst, var den jeg var mest stolt over. Lige nu arbejder jeg kun på en ny til min mor. Det er så cool at give ting væk, bare fordi man godt kan lide de personer man giver tingene til. Det er ikke fødselsdag, det er ikke jul eller noget andet - det er bare ALL LOVE! Det fås da ikke meget bedre! Jeg har også en anden pakke, der kom i dag - men den kom ikke her - den ligger og venter nede i centeret.

I morgen er det fredag, så kommer sygeplejersken, tid til at få rene strømper på. Det betyder at jeg skal have vasket dem jeg har på nu, inden klokken bliver 23 (når nattevagterne kan komme). Klokken er lige  nu lidt i 22. I weekenden har jeg ingen planer, men lørdag er der hele to fødselsdage. Det lyder fancy, ikke? Faktisk er det "tvillingerne", der har fødselsdag, de bliver 23.  Jeg overvejer lige nu om vi gør som vi gjorde med den yngste og tager et billede af et fødselsdagskort, jeg selv har lavet og sender via mms, eller om René sender en snap, eller om der bare bliver sendt en sms til hver af dem. Det er Renés søsters børn. Mandag er der 2 fødselsdage mere. Den ældste af Renés niecers kæreste bliver 27 år, og min far bliver 70. Mandag har jeg bestilt dagligvarer til, mellem 8-12, fordi det var den første ledige tid. Jeg håber virkelig intenst at vi har sodavand nok indtil da. For hvis der er noget, jeg hader, er det saftevand. Men ellers må René gå ned i centeret og eventuelt købe noget danskvand, og så hvad han selv vil drikke.

Fordi der kommer en fødselsdag op her den 4. maj, har jeg fået en lysskærm af René. Så nu kan jeg tegne over ting supernemt. Overføre ting osv., noget jeg ofte har svært ved. Den har fået et smukt sted her på mit bord. Han snakker (René, ikke lysskærmen... men jeg burde faktisk give den et navn... Jeg fik den i går. Jeg søger lige mit indre index igennem, for at tjekke om nogen jeg er fan af har fødselsdag d. 15. april, og så må den få det navn. Ellers må jeg selv finde på et cool navn) meget om at jeg skal have en ny skærm til computeren, fordi den jeg har er megagammel, alt for lille (ifølge René) og i det hele taget i dårlig kvalitet. Jeg tror, at han har tænkt sig at købe en så jeg får den når vi har kobberbryllup her 1. maj, men jeg har bare INTET planlagt til ham... Vejen til Renés hjerte er mad. Måske skulle jeg sammensætte en skøn dag, fyldt med al hans yndlingsmad, fra han står op til vi går i seng? Så vidst jeg husker er den 1. maj vist en fredag. Det er den dag, vi normalt tager Ozempic, men det eneste det gør, er jo bare at nedsætte sulten = jeg skal lave mindre mad. Cool for mit vedkommende!

Jeg har nye billeder (af min lysskærm) og min nye grønne vandflaske (den jeg købte til min mor var blå, René fik en lilla. Jeg ved at de ikke er til kulsyreholdigt vand, men når de ikke står på den side, man køber dem på, og man skal ind på producentens hjemmeside for at læse det, så bliver man irriteret. Jeg gad ikke at sende dem tilbage. De kostede 30 kroner pr. styk, var på tilbud, normalprisen er 50, og det var kun 2 af dem, der skal byttes, og jeg tænkte, at vi kan lade være med at bruge dem ude, fordi jeg går ud fra, at det med kulsyreholdigt vand skyldes pakningen i skruelåget - og hvis de bare bliver brugt herhjemme, er det vel ligegyldigt) men jeg uploader dem nok først i morgen, for jeg er doven lige nu og gider ikke at overføre billeder fra min telefon til min computer, og som regel når jeg tager billeder, skal de beskæres, fordi ting kommer med, der ikke behøver at være der.

Nå. Men - jeg har det godt, håber at I også har det godt, passer på jer selv og andre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar