Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 3. maj 2021

Emnet på dette indlæg... Er ikke tilgængeligt

 HALLO!

I dag er det d.  2. maj. Det er pissefedt. For det er en dejlig dag. I går aftes brugte jeg 2 timer på at gøre rent i mit køkken, og jeg elsker bare så meget at  der er rent, ikke noget opvask og at jeg ikke skal bekymre mig om det de næste dage. Jeg elsker den slags.  

Jeg har købt nyt tøj. Udover nogle forskellige mindre ting, har jeg købt disse tre ting, som jeg allerede elsker: 

Denne nederdel, som er let og luftig. Jeg har tænkt mig at bruge mine støttestrømper som "strømpebukser" og jeg har købt cykelbukser til at have under nederdelen for at dække det stykke, der ikke er noget strømpe på. Jeg har stadig leggings, hvis det går helt galt. 

Denne Ralph Lauren bluse, som jeg allerede er forelsket i. Den sidder ok på armene, men krøller lidt op på maven. Tænker at der nok er en vej man kan undgå det på. Det, jeg elsker, er hvordan  den virkelig komplimenterer min "barm". Det ser bare så godt ud. Jeg elsker det. 

Denne skjortejakke i stærkt bomuld. Den er perfekt til udendørs brug her i foråret og i starten af efteråret. Jeg synes at den er rar at have på, og generelt set er jeg glad for den. 

Jeg er glad for alt, hvad jeg har købt, men disse tre ting står frem foran alle de andre ting. 

Okay, der er gået t døgns tid siden jeg begyndte på dette indlæg. Jeg har fået en åbenbaring. Parykker er simpelthen for varme her i sommertiden. Og mit hår har lige nu en længde, hvor det faktisk kan betale sig at lade det være. Så jeg har gjort mig selv den tjeneste at (efter jeg havde tjekket om frisuren kunne holde) at købe to pakker hårfarve - jeg skal kun bruge 1 til den mængde hår, jeg, men det er rart at den anden er hjemme, når jeg får brug for den næste gang. Men jeg fik lavet denne Marilyn Monroe inspirerede frisure, som jeg virkelig godt kan lide: 

En anden vinkel er denne:

Men hårfarven kommer i  morgen, sammen med de dagligvarer, jeg har købt. Såøh... dette bliver min go-to hairstyle i den næste tid, bare med en mere rød farve.  Jeg har taget en del selfies her på det seneste, som jeg faktisk er glad for. I morgen vælger jeg at vente med at lægge makeup til jeg har farvet hår. Jeg vil gerne have makeup på i morgen, nu hvor det er helligdag. Glædelig Rikke, alle sammen. Hehe. 

Jeg har i dag brugt min kredit for maj inde på Audials hjemmeside til at erhverve mig "Megadeth: Rust In Peace". Jeg glæder mig til at høre den. Lige nu er jeg i gang med Marilyn Mansons "The Long Hard Road Out Of Hell". Jeg nød meget at lytte til "Mustaine", jeg satte pris på, at gutten der læste op havde en stemme der lød så meget som Dave Mustaines, som hans gjorde. Denne bog, skrevet af Marilyn Manson og Neil Strauss, er læst op af en der ikke lyder som Marilyn Manson overhovedet, og jeg må sige, at det ødelægger lidt af oplevelsen. Jeg har heldigvis mit eget  indtryk af den, fordi jeg allerede har læst den 2 gange siden den udkom og min farmor og farfar forærede den til mig i julegave. Jeg så, at den nye Megadeth bog havde flere af bandmedlemmerne med som narrators, og jeg er især spændt på at lytte til de dele Dave Mustaine læser op. I hans selvbio skriver han om en blind date, han blev "sat op til" af en ven, og da han dukkede op, viste det sig at være Belinda Carlisle. Da jeg hørte det, skreg jeg af grin. Dave og Belinda havde ikke den rigtige kemi. Han mødte senere sin nuværende hustru på den mest cool måde. Som jeg naturligvis ikke bare lukker ud her - Det burde komme som en spændende overraskelse, når I (hvis I) vælger at købe den/lytte til den. 

Jeg er superspændt, også, fordi der kommer nye Luciferafsnit på Netflix sidst i maj. Mener det var der. Mener at det var det, René sagde. Og jeg glæder mig supermeget til den nye Cruella De Ville/101 Dalmatinere film med Emma Stone kommer på DVD. Lige nu venter jeg på at den først og fremmest kommer i biffen, men jeg ved bare, at det er en film, som jeg bliver nødt til at eje.

Lige nu sidder jeg her, i mit lille indhug, og alt er ryddet op. Jeg kan ikke beskrive hvor dejligt det føles at være befriet fra rod. Jeg hader rod, jeg elsker at alt er opryddet. Jeg rydder op hver dag. Men som regel kun 1 sted. Men denne gang - It's all taken cake of. I morgen har jeg tænkt mig at sørge for resten, så der INTET rod er, når jeg skal i gang med at nyde den mest fantastiske dag på året. Det er perfekt både for René og mig. So awesome. 

Hav den fedeste uge, alle sammen, husk at nyde det gode vejr, hvis I kan  lide det vejr, der er der hvor I er. Personligt er regn og sne mine yndlingsvejrtyper, og så vidt jeg ved, er jeg blevet lovet regn i morgen. Det er nok fordi jeg har opført mig pænt hele året!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar