Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 9. maj 2021

Penny Dreadful (BEST.THING.EVER.)

 Ja. Det er navnet på den serie, jeg har kastet mig ud i at se på HBO Nordic. Den er, for at sige det mildt, fantastisk. Den lige som jeg elsker det. Og jeg kan godt lide at det er forskellige historier, som er spundet sammen. Dr. Frankenstein er med, Mina (fra Bram Stoker's Dracula) er med, og Dorian Gray er med. Jeg har først lige stiftet bekendtskab med heksene, så det eneste navn, jeg husker udover Kali, er Hecate. Men det er virkelig awesome, som de har fået bygget alt ind. Der er endda en indianer med, som går under navnet  "Mr. Kidd",  efter Mr. Chandler har fortalt hvordan de indfødte indianeres børn blev behandlet. Jeg er virkelig betaget. Det eneste, jeg ikke kan lide, er at jeg er nødt til at kigge væk af og til, fordi serien har en tendens til at benytte sig af edderkopper, og helst i massevis. Jeg tror at det skal symbolisere noget ondt. "Det onde". Men det er lidt som om at det hele bare er ... Jeg mener, navne som Lucifer, Caliban og Procteus er også med. Uh, og  Van Helsing. Og alt foregår i denne victorianske verden. Eller har de bevæget sig ind i den edwardianske? Jeg kan ikke huske, hvornår de skiftede fra gas til el. Men jeg gætter på, ud fra deres tøj, at det er i 1800-tallet. Hende, som spiller Vanessa Ives er så cool, og især når hun er besat af ... jeg vil ikke ødelægge ALT. Og Dorian Gray, som jeg mest kender fra The Chilling Adventures of Sabrina, hvor han var meget aristokratisk, er i denne serie mere ... Ja, altså, han er stadig aristokratisk. Men hans måde at snakke på, de ord, han benytter, hans bevægelser, hans ansigtsudtryk som f.eks.  en let, lille "krølle" på mundvigen når han smiler - det gør ham til en bedre Mr. Gray end den anden Dorian. Denne har en drenget charme, selvom han er en gammel mand. 

Og OMG, jeg elsker når Vanessa og Dorian endelig vælger at... Ja, mødes i sengen. Den måde, det foregår på, er virkelig bare som set ud af mine teenagedrømme. Jeg kommer stadigvæk til at rive René når jeg bliver revet med, men han siger altid til mig at jeg skal lade være med at rive ham. Jeg gør det ikke med vilje, men MY GOD, jeg har giftet mig med verdens mest sexede mand!

Nå. Jeg ville prale af at have set hele sæson 1 af Penny Dreadful og 1 episode af sæson 2, men nu er jeg så dødsenstræt, at jeg lige må lægge mig. Nattevagterne kommer om et par timer, måske halvanden. Jeg kan nå en lur inden. Jeg har haft travlt siden vi blev færdige med at se P.D., fordi jeg både skulle ordne Emmas bakke, ordne køkkenet samt hælde medicin op. Men nu er jeg færdig, jeg har skrevet denne blog, og jeg byder jer hermed godnat! Sov godt, alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Rikke! Hvor er det godt at se at du stadig skriver herinde. Håber, at du har det godt.

    SvarSlet
  2. Hej Tilde! Jeps, jeg skriver stadig herinde. Jeg har det normalt set godt, men lige i disse dage har jeg været plaget en del af epilepsien, så det er lidt sur røv. Men jeg er ellers ved godt mod.
    Hvad med dig?

    SvarSlet