Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 31. maj 2021

Hvad jeg har set

 Alright. Jeg har set "Penny Dreadful" færdig. Det  var synd, at den sluttede, men jeg kunne godt se, at den ikke kunne gå videre end den gjorde. De 3 sæsoner, den havde, var alle 3 perfekte på hver deres måde. "Penny Dreadful: City of Angels" er crap. Bogstaveligt  talt. Lige nu er der 1 sæson, jeg ved ikke om der kommer flere. Jeg har ikke tænkt mig at torturere mig selv ved at se en sæson mere.

Naturligvis har jeg set de sidste afsnit af "Lucifer". Jeg tror ikke, at der kommer flere. Jeg kan ikke se, hvordan de skal kunne føre serien videre fra det  punkt hvor den sluttede denne gang, plus at det er 5. sæson og Netflix. Det er normalt ikke noget, der sker.  De sidste episoder havde premiere i fredags, og vi så dem henover weekenden. Jeg elskede hvert minut, selvom jeg græd en del. Det er noget, jeg generelt bare gør...

Naturligvis er det min mening, min personlige mening, og måske tænker du noget andet. Det er fint nok. Vi skal ikke være enige. FREE WILL, PEOPLE! God's gift to man. Noget jeg til gengæld er blevet vild med at se, er livestreams af Cardi B der sidder og spiser og snakker. Nogle af de ting, hun siger... Chef's kiss. Hun er  altså virkelig sjov, også selvom hun har den den fortid hun har. Det er jeg ligeglad med. Det er ikke sådan, hun er nu. 

I dag kommer der to pakker til Emma. Der er omkring 3 uger til hendes næste dyrelægebesøg. Hun har muligvis problemer med nyrerne. Det går mig på. Det ville gå alle på.  Hvis din kat var måske var syg, ville du også være lidt smånervøs. Men vi må se, hvordan det går. 

I sidste uge så René og jeg "Da Vinci mysteriet", "Engle og dæmoner" og til sidst "Inferno", alle med Tom Hanks i rollen som Robert Langdon. Det fungerede skidegodt i Da Vinci. Han lackede lidt i Engle. Men Inferno? Haha. What a fall from grace! Jeg tror ikke, at jeg har set dårligere skuespil fra Tom Hanks i mange år. Og det var ikke kun ham. Hele filmen var ærgeligt lavet. Det var en dårlig oplevelse. Den ville måske have været bedre, hvis vi ikke lige havde set de to andre, men vi havde de to andre film friske i hukommelsen, og det ødelagde alt ved Inferno. 

Selv kastede jeg mig ud i at se "En kongelig affære" på Netflix. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Et eller andet sted er det jo en rørende historie, og jeg græd da lidt, da den sluttede. Men var den god? Skuespillerne i filmen leverede et okay stykke arbejde, nogle var gode, så det kan jeg ikke sætte en finger på. Måske er det bare filmmanuskriptet, jeg har svært ved at forholde mig til.

Jeg går ind og skriver et indlæg på min makeup blog nu, fordi jeg har købt nogle nye ting. Der er et link til siden unde godkendte sider til højre, men gider du ikke at lede, så kan du da få et link her:

makeup-byrapoulsen.blogspot.com

6 kommentarer:

  1. Jeg ved næsten ikke om jeg kan læse dit indlæg færdig- er de nye afsnit af Lucy ude?! Yay!!!!!

    SvarSlet
  2. Så... ja min mand og jeg valgte at se "Inferno" i biografen, kan ikke huske hvorfor faktisk men det fortrød vi godt nok også! Det var som om alle I den film havde bestemt sig for at lade skuespillet få fri imens de filmede den og Tom havde fuldstændig glemt,hvad det var han gjorde for at gøre Langdon karakteren god i de 2 første!

    Mht Lucifer så overtog Netflix først I sæson 3 så teknisk set har de kun givet den 2 sæsoner.. jeg tror godt der kunne komme en lille halv sæson mere, jeg kan i hvert fald godt se hvordan den kan fortsætte! Men den blev afsluttet lidt forhastet og jeg har slet ikke undersøgt noget endnu, håber bare 🤩

    Penny har aldrig fanget mig, men jeg er igang med Mr Robot på HBO. Den vil du nok ikke kunne lide fordi de har puttet en lille personlighedsspaltning ind i en skizofren person, men personligt synes jeg at det er gjort på en måde der faktisk forklarer, hvorfor en spaltning sker og ikke som symptom af skizofreni, det er bare lidt forvirrende stillet op! Ser også "Bob's Burgers" på Disney+ når det ikke skal være så alvorligt 🤪

    Har ikke set "En Kongelig Affære", det tror jeg heller ikke jeg vil!

    SvarSlet
  3. Lucifer er på et tidspunkt nu, hvor jeg ikke kan se hvor de skal kunne løfte den en tand "højere op" og føre den videre, uden at den mister sin "integritet". Jeg ved godt, at den er baseret på en tegneserie, men at de ikke har ret meget tilfælles. Jeg må dog sige, at jeg virkelig, virkelig har nydt Tom Ellis i rollen som Lucifer. Hele vejen igennem, fra første afsnit og indtil nu. Jeg har nydt at se serien ekstra meget fordi soundtracket til de respektive sæsoner har været super fede. Lidt som med The Chilling Adventures Of Sabrina. Der kommer dog ikke flere sæsoner, de har lukket ned. Men det er så også en Netflix Original. Jeg elskede bare den serie, både fordi den "caterede" til et emne jeg elsker, men også fordi soundtracket i den serie har bragt mig mange glade timer på Spotify!

    Jeg er ikke så meget til tegnede ting, faktisk, men René og jeg har en dyb og inderlig kærlighed til American Dad, selvom vi ikke har set et eneste afsnit i flere år. Og Simpsons, selvfølgelig. Men René ser tegnefilm på Netflix og HBO. Forleden gav jeg mig, og indvilligede i at se "Frozen", fordi vi har haft den stående i årevis uden overhovedet at pille folien af. Den var god, dog skuffende, og jeg græd lige fra den startede til den sluttede. Det hader jeg. Jeg har set Lion King 1 eneste gang, det var i biffen med min mor, og jeg græd så meget, at jeg svor at jeg aldrig ville se den igen. Vi har den på dvd, men... Never again.

    En kongelig affære var en skuffelse, hvis man ser det som hvad jeg havde forventet. Jeg troede at der var mere historie i den, mere af "Christian VII" og mindre af den kongelige affære - hvilket var komplet tåbeligt, det ligger jo i titlen på filmen. Men nu er den set, og så er den krydset af listen.

    SvarSlet
  4. Jeg ved ikke om du selv har undersøgt det med Lucy men jeg har i hvert fald været igang 😄

    De har faktisk allerede indspillet sæson 6 og det bliver den sidste! Tom Ellis har udtalt det og den bliver vidst sendt sidst på året.... Jeg glæder mig, noget med at Lucifer så alligevel fortryder men er det ikke typisk? Jeg er enig med dig, hr. Ellis er fantastisk og har virkelig bare en charme man nærmest forelsker sig i lige fra første afsnit! Jeg tror også det er derfor Netflix overtog serien og at fansene kæmpede sådan for det! Det er også blevet en af de få serier jeg genser fordi den er "hyggelig uhyggelig", min yndlings genre! Ligesom Sabrina - både originalen og den nye, de har hver deres charme.. Synes dog den nye blev afsluttet så forhastet men det synes jeg er en tendens Netflix har, ved ikke om du er enig?

    Åh, Frozen faldt jeg aldrig for, må indrømme at det efterhånden kun er de der voksen tegneserier jeg gider at se og kun nogle få af dem. De skal helst være underlige og have meget mørk humor før jeg kan finde det interessant! Og så de helt klassiske Disney tegnefilm fordi de minder mig om glade stunder fra min barndom, og dem var der virkelig ikke mange af... Løvernes Konge fx var første gang jeg var i Biografen og det var med begge mine brødre da jeg var 9 år gammel og vi tog toget og var på McDonald's og jeg fik et Happy Meal og popcorn der var lige så store som mig selv. Min ældste bror er 9 år ældre end mig og han havde selv betalt det hele fordi mine forældre ikke havde styr på penge men han sørgede for at jeg fik få gode minder hist og her.

    Ja jeg ser også helst historiske film for det historiske og ikke så meget for subjektive analyser af personer og forhold i dem - jeg tror jeg holder mig til din anmeldelse stadig og bare lader den gå forbi min næse 😆 der er masser af andre film derude heldigvis!

    SvarSlet
  5. Shiit, jeg har så meget at skrive på at jeg slet ikke får svaret. I'm so sorry.

    Netflix afslutter generelt ting alt for hurtigt, men jeg synes at de har oppet sig her på det seneste. Det er blevet en smule bedre, men det gik helt galt med Sabrina.

    Engelsk humor? Der er en serie på Netflix, der hedder "The IT-Crowd". Den er dybt sort og virkelig sjov. Jeg har set den flere gange. En af de skuespillere som er med, har også lavet noget som kører på HBO, som jeg intenst ønsker mig flere afsnit af: "What We Do In The Shadows", som er en serie om 3 vampyrer som er roomates. De kommer alle fra "det gamle land", men er nu flyttet til Staten Island for at overtage "den nye verden". De er dog ikke så nemt som det umiddelbart ser ud til. Den serie er sort som kul. Den er virkelig sjov. Jeg får helt lyst til at droppe alle skriblerier og se den nu...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg erklærer mig så meget enig som noget menneske kan blive!!! What we do in the shadows er nok noget af det mest geniale der nogensinde er blevet skrevet og filmet og jeg tror jeg ligesom dig bliver nødt til at bare sætte den på 😂 Jeg stammer mig over at have glemt den, den skal genses lige nu! Tak!

      Slet