Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. februar 2023

Emma, Slikbaby, Bella, Astrid, Jeffree, Ellen, Emmy (& Renés familie)

 Hello, all Wordlings

I dag er det den 24. februar 2023. Det betyder, at det er 1 år siden, Rusland angreb Ukraine,  og 1 år siden Emma, min dejlige skønhedsprinsesse, blev aflivet. Trods det, har jeg ikke grædt i dag. Man kunne godt tro, at jeg ville have grædt hele dagen. Men nej. Måske fordi jeg har hygget mig med min Ninja-mis, som altid leverer når det kommer til underholdning. Jeg har optaget hende lidt i dag, mens hun stod og balancerede på vasken ude på badeværelset og drak af vandhanen, og jeg filmede hende igen, da hun lå og solede sig i mine komplimenter på mit gulv. Hvis man siger "Du er vel nok smuk", begynder hun at ligge og rulle rundt. Det er som om hun "genkender" ordet "smuk" og ved at det er noget godt. Men jeg har aldrig belønnet hende fordi hun er smuk, så måske er det bare mit tonefald hun godt kan lide?

Jeg har ellers haft en forfærdelig uge, sådan smertemæssigt. Jeg troede at jeg skulle til at tage smertestillende og alt muligt, men det kom heldigvis ikke så langt. Jeg var nede hos lægen i onsdags og skulle vejes, sammen med René. Vi havde begge taget lidt på, jeg havde taget lidt mere på end René. Jeg kunne se på vores læge at han ville spørge hvordan jeg havde det med det, og jeg skyndte mig at sige "Jeg vil gerne lige sige noget, jeg ville vente til vi kom herned, men... Jeg er gravid!" Renés øjne var ved at trille ud af hovedet på ham, og vores læge sad også og kiggede sådan lidt "øhh..."-agtigt ud. Så lagde jeg mine hænder min mave og sagde "Dette er min slikbaby". Jeg ville ønske, at jeg havde optaget Renés reaktion. Selvfølgelig vidste han godt at jeg ikke var gravid, men det var bare lige i et splitsekund, tror jeg, hvor han sad og tænkte "Er kvinden sindssyg?!" og ja, det er jeg jo egentlig, men det har vi jo talt om så ofte. No need to keep kicking a dead horse. 

Astrid, min bonusniece, har snart fødselsdag. Det er godt for mig i går. Jeg har nemlig købt den lille Jeffree Star Valentines Day Mystery Box, og da den ankom, viste det sig, at jeg havde mange af de ting, der var i den, og der var også ting i, som jeg gav væk sidste år. Der var også ting i, som jeg bare decideret ikke vil have. Jeg valgte at beholde den magnetiske palette og de 6 single øjenskygger, der kom, og den supreme gloss der var speciel for dette år, samt det lille håndspejl, som er virkelig rart at have i tasken. Det betyder, at Astrid får Blood Sugar paletten, hun får en Supreme Gloss, hun får en af de lipglosses der bare hedder "The Gloss", hun får en Velvet Trap lipstick og en Velour Liquid Lipstick. Derudover får hun et rose quartz armbånd. Det er det, som var i boxen, jeg ikke ville have (Blood Sugar paletten har jeg allerede). Derudover putter jeg en masse slik i, og nogle ting til at fjerne makeuppen med. Det er første gang jeg må give hende "rigtig" makeup, så det er meget stort for mig. Hun bliver kun 5 år, men hun er allerede meget interesseret i makeup. Jeg har lovet hende, at når hun kommer næste gang, må hun lægge min makeup. Jeg skal nok lægge et billede op når forvandlingen er sket.

René ligger og synger en "made up" sang for Bella inde i soveværelset. Det gør han ret tit. Jeg kan kun sige én skide ting om den mand: Min kærlighed til ham er uendelig. Han er måske en smule hidsig, men det går ikke så meget ud over mig. Det er håndterbart for mig. Jeg elsker ham så meget hver dag. Jeg kan ikke forestille mig, at han ikke var her længere. Jeg har tænkt mig at kæmpe for at han han lever længere end 5 år.

Nå ja, talte med min mor i dag. Hendes biologiske mor døde jo af cancer i livmoderhalsen for mange år siden, men den mor, hun er vokset op med, hende, som jeg kender som "mormor", har netop fået konstateret cancer, og min mor mener at det er i spiserøret. Der er  meget af det overalt, synes jeg. Hele Renés familie har haft det. Hans mormor havde brystcancer. Hans far døde af cancer, jeg synes lidt at det var overalt, da lægerne endelig opdagede det, hans mor har haft det op til flere gange i kæben, og hans søster har fået fjernet ondartede modermærker flere gange. Så... Nu her til april, når René bliver 47 år og han stadig ikke har fået cancer, er det måske et tidspunkt at begynde at screene ham for det engang imellem. Bede lægen om en årlig screening eller noget. Nu har han jo det med nyrerne. Jeg kan ikke klare alt dette PIS, og oven i al den sygdom, er der stadig krig i Ukraine.

Jeg ønsker jer alle en god weekend. Jeg tror min weekend bliver god. Får varer i morgen. Jeg er i gang med at udvikle opskrifter, meget af det baseret på mine egne fantastiske ideer, og hvem ved, måske deler jeg ud af dem en dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar