Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 13. februar 2023

We need to talk

 Anklagerne omkring Marilyn Manson er kørt fuldstændig af sporet. Det er tydeligt for ethvert fornuftigt menneske, at de anklager, der er fremstillet indtil videre, ikke er holdbare. De er lavet på et samlebånd, og de nyeste anklager, som anklager ham for pædofili, er simpelthen grotesk. Jeg ved godt, at Marilyn Manson er en kontroversiel person, som har gjort meget for at fremstå som sådan. Men det er ikke det samme som at han voldtager kvinder og børn til højre og venstre. Jeg forstår ikke, hvad der får folk til at gøre den slags ved andre. Marilyn Manson har mistet alt. Hans pladeselskab har fyret ham, han var i gang med at skrive en bog, som nu ikke bliver udgivet, og han blev fyret fra alle roller i film og serier han havde. Siden disse anklager kom frem, har han ikke kunne arbejde, og realistisk set - hvor mange penge kan han snart have tilbage? Han er nødt til at bruge en formue på advokater til alle disse retssager. Jeg er virkelig så træt af, at folk - kvinder som mænd - anklager andre for ting de ikke har gjort for enten at få dem ned med nakken, eller for at tage alt fra dem.

Da politiet ransagede Marilyn Mansons hjem, tog de alle hans harddrives og andre ting lignende og tjekkede dem. De fandt intet kriminelt. Han har ikke lavet noget kriminelt. Det er derfor han ikke er blevet anholdt og stillet for en kriminel retssag. Dem, som sagsøger ham, er alle stået frem på Instagram som det første sted, i stedet for at snakke med politiet som det første punkt. Hvis jeg var blevet behandlet af en person, som de kvinder påstår at de blev behandlet af Marilyn Manson, og jeg havde fortrængt alt, men jeg pludselig, 10 år senere (samtidig med en masse andre) kom i tanke om hvad der var sket med mig, ville jeg gå til politiet. Jeg ville ikke bare lukke det hele ud på Instagram som det første. Det er så uvirkeligt. 

Og alle disse kvinder som sagsøger ham nu - det er private søgsmål. Og der er mange kvinder, de bliver ved med at komme, og han tjener ingen penge i øjeblikket. Han mister penge hver dag han ikke arbejder, og de kvinder, som virkelig har sager, som man kan pille fra hinanden i løbet af nul komma fem, bliver ved med at dukke op med søgsmål, som han skal bekæmpe. 

Jeg har naturligvis en del kilder. Det er ikke sådan at jeg bare sidder og tænker at "sådan er det bare". Der er YouTubekanaler, jeg ser, som blandt andet kigger på de forskellige retsdokumenter. Men jeg ser hovedsageligt Colonel Kurtz, The Manson Cases, Doctor Soup, Southern Law, Andrea Burkhart og af og til Legal Bytes. Hvis jeg falder over en anden kanal, som laver videoer, kigger jeg med. Lige nu sorterer jeg dem mest efter hvor nye de er. I starten var jeg nok lidt "subjektiv" omkring det, og valgte at se videoer som var på Mansons side. Men folk er blevet mere åbne nu, så det er okay bare at gå efter nye videoer. Jeg kan få både godt og dårligt info. 

Okay. Det var min rant. Tak fordi du læste den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar