Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 2. december 2023

Forkælet eller "I'm worth it"?

Jep. De sidste par måneder har det regnet. Regnet med gaver ned over mig. Uden årsag. Jeg har fået disse ting:



Jeg er superglad for mit nye headset. Det er mit første trådløse, men jeg snakker generelt ikke i telefon når jeg er ude, så de bliver brugt til at lytte til bøger, til YouTube, eller til når René er ude. Tabletten, som ikke er helt ny længere - modellen er fra 2021 - er dog en, som jeg er glad for og allerede bruger super meget. Jeg har fundet det perfekte cover, som jeg har bestilt og venter spændt på! Min nye telefon, Google Pixel 8 PRO sparker røv. Er I klar over, hvor gode billeder, det bæst tager? Jeg tog dette billede i dag:
Prøv at se alle de detaljer! Jeg har allerede en masse gode ideer til, hvad jeg skal tage billeder af! Uret er endnu ikke taget i brug. Jeg har valgt to nye remme, som jeg hellere vil have end den, der allerede sidder på. 

Jeg har bestilt en DNA test hos My Heritage, og den ser jeg frem til. Det bliver spændende. Det er nok mest dansk, svensk og polsk, men det ville da være skægt hvis der var lidt andet indblandet! Angiveligt kan de skelne mellem over 1.000 regioner. Det tror jeg nu skal tages med et gran salt, men! til 300 kroner med forsendelse, kan jeg ikke klage! Jeg har naturligvis også købt parfume. Jeg ønsker mig 2 parfumer, og jeg gik lige ind og brugte 200 kroner på den ene. Det er Naomi Jons "Taboo". Og dermed har jeg 13 kroner tilbage til denne måneds lommepenge. Men jeg blev lidt rørt, da René sagde, at sådan noget som "ting jeg skal have, naturligvis ikke kommer ind under lommepengeordningen", fordi jeg sagde at jeg ville bruge de 200 kroner på foundation, og så siger han dét. Han ved, at det er noget jeg skal have, og han synes det er cool. Jeg elsker min mand så meget, og ikke bare fordi han giver mig gaver. Han er altid så dejlig. I love that guy!

GODT SÅ. Jeg har skrevet 50 julekort til netværkshuset. Min mentor fik dem med sidst hun var her. Jeg havde gjort dem meget individuelle, gjort meget ud af at hver enkelt modtager skulle føle sig godt tilpas. Jeg skrev en hel del om, at vi nok er den sidste generation, der oplever en hvid jul, men "heldigvis har vi sne på dåse og julekalendere i spandevis". 2 dage senere vågner jeg op til nyheden om at DMI spår at vi får en hvid jul. Se, det er pinligt. Jeg fik lyst til at skrive 50 nye. Men det tog virkelig lang tid at skrive de skide kort. Grrr...

Jeg vil nu finde 13 billeder af TacoBella, Patti LaBella, Ninja in black, Hell's Bells, så jeg kan få lavet en kalender. Jeg vil tage et af disse billeder af Bellafis og få lavet et lidt større billede, som jeg vil give René til jul. Ha! There is no chance in hell he'll guess!

BTW: Hvis du har Amazon Prime, så se den serie der hedder "Bridget & Eamon". Det er en irsk serie, der udspiller sig i 1980'erne, og den er bare så intenst morsom! Love it! Desværre er der kun 4 sæsoner, og det er alt, alt for lidt. 

Thanks for visiting! See you next time!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar