Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 27. oktober 2015

I am coming for you!

Hmm... Jeg har udviklet en stor interesse for seriemordere. René virker bekymret, og jeg har tolket det som at han følte at det var dårligt for mig og min psyke på grund af de drømme, jeg fik, da jeg fulgte med i tv-serien "Criminal Minds". Men i dag, da jeg sad på toilettet og filosoferede, kom jeg pludselig til at tænke på dette: Jeg er skizofren. Teknisk set kan jeg få en psykose, der kan gøre, at jeg gør skade på HAM. Er det, hvad han i virkeligheden er nervøs for? Jeg har ikke fået snakket med ham om det endnu, men det gør jeg senere i dag. Jeg kom bare til at tænke på, hvordan han så ud i hovedet da han sagde "Du må love mig at sige til hvis du begynder at få det dårligt igen".

Det hele er kommet sig af, at jeg har downloadet en masse dokumentarfilm fra Youtube om de seriemordere, jeg finder interessante. Jeg har også downloadet en masse dokumentarfilm om religiøse kulte og religion i det hele taget, og det er jeg faktisk måske nok mere interesseret i lige nu. Jeg har i dag set en udsendelse om Jesu slægtslinje og det var en god udsendelse, fra BBC. Jeg har tænkt mig, efter dette indlæg, at se en udsendelse, der hedder "Lilith - Demon and firsth Wife of Adam". I går så jeg "The history of The Devil" - det var et utrolig godt program, faktisk. Meget lærerigt. Jeg har mange programmer, jeg skal have set. Glæder mig rigtig meget! Af seriemorderne glæder mig ikke sådan specielt til noget særligt, men jeg tænker umiddelbart at jeg vælger Jeff Dahmer eller Richard Kuklinski. Jeff Dahmer havde tilnavnet "The Milwaukee Cannibal" og Richard Kuklinski er også kendt under navnet "Iceman". Men jeg vil spørge René om lov først, tror jeg, af respekt.

Jeg skal naturligvis også have en lur. Jeg er monstertræt. Jeg kom i seng 01:32, som jeg havde forudset, og jeg blev vækket her ved 8-tiden fordi René havde nogle spørgsmål ang. Emma og hendes mad. Men det er fikset nu. Jeg tror bare, at jeg måske bør tage luren inden jeg ser det næste program? Eller skal jeg gøre det omvendt? Jeg føler mig træt, men er jeg for træt til at kunne koncentrere mig? Det er det evige spørgsmål.

Nej, jeg må hellere lige tage et par timer på langs. Jeg lytter til denne sang lige nu, og jeg synes den er pissecool!
Men denne sang nyder jeg lige så meget, bare på andre tidspunkter
Og denne sang er så dejlig, at jeg slet ikke kan beskrive det :)
Nu vil jeg gå ind og tage den lur, jeg har tænkt på i nogle minutter, og så vil jeg håbe at I lytter til disse sange. Megadeth og Kygo med henholdsvis Ella Henderson og Parson James. Jeg skal nok opdatere min musikliste, men jeg ved ikke lige hvornår. Skal nok prøve at få det ordnet i dag :)

Hasta la vista babies!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar