Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 29. oktober 2015

Drænet og slavearbejde

Jeg har set mange forskellige dokumentarprogrammer her de sidste par dage eller 3, og jeg har lært en masse om Bibelen og Jesus. Det er fascinerende, at der kan være så meget hokus pokus over det, og at Jonna tilsyneladende er blevet stødt over det, og føler at hun ikke kan hjælpe mig, fordi mit fundament vakler - det er jo vildt ærgerligt. Så jeg har sagt farvel til Jonna.

Og nu studerer jeg "on my own". Jeg studerer stadig Bibelen, og jeg vil gøre det mere nu, tror jeg, og igennem dokumentar mere end igennem læsning. Men jeg glemmer ikke læsningen.

Mine forældre kommer på søndag. Jeg glæder mig. Det bliver rigtig hyggeligt. De skal fejre Renés og min bryllupsdag sammen med os. Det er noget jeg har valgt. Jeg blev så rørt over min mors reaktion, da jeg inviterede dem. Hehe.

Jeg køber de Poul Pava plakater i morgen alligevel, selvom jeg havde planlagt at jeg ikke ville gøre det, af respekt for René og de penge han aldrig får lov at bruge, men han siger at jeg skal købe dem, samt to hovedpuder, fordi vi mangler dem. Han er et sært, men dejligt menneske. Gaven til ham bliver færdig til tiden, men dvd'en kan ikke nå at blive brændt inden. Jeg har besluttet at det er sagen uvedkommende, eftersom han alligevel ikke kan se den. Han har jo heller ikke noget cd-rom drev. Så skal han se den via en USB stik. Og sådan en ligger den på allerede, plus at jeg stadig har den på telefonen :) Han får nok bare telefonen at se på. Så brænder vi den ned senere. Jeg har gjort plads til den i bogen.

Ellers synes jeg, at det måske lidt står i stampe. I går, da jeg tog strømperne af, var min ene ankel (den jeg har fået opereret) dobbelt så stor, og jeg underdriver ikke. Jeg havde ellers haft støttestrømper på hele dagen. Men det var "de lette", fordi jeg har haft svært ved at iføre mine ben "de rigtige" nu hvor jeg har så store knæsmerter. Men i dag var der ingen vej uden om. De støttestrømper skulle bare på. Koste hvad det skulle. Det var også temmelig smertefuldt, men ikke så meget, som jeg havde frygtet.

Så... Men jeg har en dårlig dag. Jeg er egentlig ikke deprimeret, det er ikke "dårlig" på den facon. Det er mere sådan en... jeg er drænet for alt. Jeg ved godt, at jeg ikke har lavet en skid, og har sovet med hovedtelefoner på med relativ høj musik i, mens kvinden fra Servicekorpset har støvsuget min lejlighed og René har været nødt til at "underholde" hende. Jeg har sovet og hun har lavet sådan noget slavearbejde, jeg føler mig ret ussel. Jeg sad herinde i stuen, René kaldte på mig og sagde, at hvis JEG var den første, som skulle ligge med mit sengetøj, måtte jeg hellere krølle det lidt sammen. Emma er nemlig lige så vild med crispy sengetøj, som jeg er, og hun var begyndt at cirkle omkring min hovedpude. Så jeg tog en hurtig beslutning og gik i seng, jeg havde ikke tid til at gå ind og slukke musikken, og jeg synes at den er så god, at jeg ikke ville gå glip af den - jeg var godt klar over, at jeg kører på en playliste, jeg selv har lavet og gemt, og jeg vidste også, at den jo bare kører på repeat. Men musikken vandt. Og jeg faldt hurtigt i søvn. Men jeg er faktisk ret træt stadigvæk. Jeg tror godt jeg kan smutte ned under dynen og tage en lille bitte lur mere inden jeg skal lave aftensmad. Det bliver jeg nødt til. Ellers klarer jeg det ikke!

Jeg har i øvrigt fået lagt en rigtig pæn makeup i dag. Meget neutral, dog synlig, og den komplimenterer mig rigtig godt. Og selvom jeg har sovet efterfølgende, sidder halvdelen af ansigtet ikke på puden, so yay on that! Så i øvrigt "Big Stan" til morgenmaden. Genial film. Haha. Jeg grinte ekstremt meget. Jeg skal huske at anmelde den til min hjemmeside. Jeg har en masse andre anmeldelser liggende, som skal op, jeg skal bare have Renés hjælp, og vi har ikke fået koordineret det endnu :)

Hav en god dag, a'll :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar