Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 12. august 2016

Tænder og træthed

Jeg har patent på ham. Så er det sagt. Jeg sendte ham i byen i dag, han skulle købe ind, og jeg spurgte om han gad at købe en Max Factor Masterpiece Nude Palette, hvis den ikke var for dyr (der stod ikke en konkret pris i Kvicklyavisen, bare at jeg kunne spare 20%). Da han så kom hjem, havde en kvinde rådet ham til at købe en anden end den jeg havde bedt om, men det var OK; fordi farverne godt kan bruges, selvom jeg har en del af dem i forvejen. Men: Han havde også købt en flydende eyeliner, i form af en filtpen, fordi han ved, at jeg i øjeblikket bruger meget energi på at lære at mestre at lave "wings" - og jeg havde ikke bedt om den, det var simpelthen så sødt og hensynsfuldt :) Selvom jeg var dødtræt og mere eller mindre var på vej i seng, måtte jeg lige teste den. Det var langt nemmere end forventet, men stadig svært. Mine øjenlåg rynker lidt, synes jeg, når jeg forsøger at putte det der på.

Udover det - så har jeg fået nye sår, denne gang på den ene balde, lige ved trussekanten... Det er bare så voldsomt, altså, i går fik jeg René til at smøre det med pantothenolsalve, først måtte han pille et lag af noget, han troede var en eller anden form for hinde/sårskorpe af, men det gjorde simpelthen for ondt, selvom han var meget forsig med pincetten og alting, så til sidst smurte han bare salven oven på, og det hjalp da også overdrevet meget. Det både kølede og stoppede med at gøre ondt. Men nu har jeg siddet så meget, at der faktisk burde komme et nyt lag på.

Jeg er bare ramt er voldsom træthed i dag, det er helt umenneskeligt! Jeg har lyst til at gå i seng igen allerede, og jeg stod op for ganske få timer siden. I morgen er det altså vigtigt at jeg får kørt min opvaskemaskine, det er som om jeg bliver ved med at udsætte det. Det går ikke længere.

Jeg tror,  at jeg vil se noget TV. Eller måske bare lytte til noget musik. Jeg har ikke energi til at skrive, selvom jeg troede at jeg havde. Mine tænder er i fin stand, selvom jeg i de sidste 8 år har gået til tandlægen 2 gange om året, fik jeg i går at vide, at det godt kan sættes ned til 1 gang årligt, fordi de er i så fin stand. No frakking way! Jeg skal SÅ meget til tandlægen 2 gange om året, og jeg sagde også nej tak til tilbuddet. Awesome!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar