Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 21. januar 2017

Belastning for 89 kr om måneden

Ohøj, kære medlæsere!

Jeg har set en masse videoer på Youtube, for det er den slags, jeg kan. Nogle af dem er virkelig gode, andre er ekstremt dårlige. Vent. Jeg fornemmer, at jeg er nødt til at genstarte min browser. Eller hele min maskine. Jeg har ingen blinkende markør, og det driver mig til vanvid.

Sååådan. Nu virker det igen. Når man er vant til at se, om der overhovedet er kontakt, er det irriterende, når der absolut intet sker!

Nej, men jeg har naturligvis set nogle "explained"-videoer, især om kattes om opførsel, og jeg har stortudet til Tati og James' bryllupsvideo, og ønsket at jeg havde sådan en - men mine minder er lige så gode 😉

Jeg har naturligvis også set Jenna. Jeg tørster altid efter Jennas videoer, og jeg vil meget stærkt anbefale den, hvor hun lægger makeup på sin mor. Hendes mor er cool! Den er fra den 18. januar.

Rob Dyke er også en personlighed, jeg har brugt tid på - især hans serie "Why Would You Put That On The Internet?" - det er en genial serie.

Til aftensmaden er vi begyndt at se den engelske serie "Peep Show". Som alle andre serier, har Netflix de første sæsoner, og så stopper det. Denne serie har kørt i ca. 9 sæsoner, men der er kun 3 på Netflix? Det samme med "New Girl", som vi også fulgte med i, der var der også langt flere sæsoner, end der var vist på Netflix. René fandt en dansk serie, hvor de kun havde sæson 2. Selvom 89 kroner om måneden ikke er noget at tale om, er vi begyndt at overveje at stoppe med at have Netflix, netop på grund af dette. Det er så frustrerende.

Men også på musikkens område har jeg fundet et sted at hvile for en tid: Kylie Minogues "Aphrodite". Den plade er simpelthen så utrolig. Det er lidt som om hele pladen er fed, men der er selvfølgelig sange, der er bedre end andre. Titelsangen, "Better Than Today" og "All The Lovers" er bare nogle få eksempler herpå.

Er det ikke typisk at man kun har været oppe i en enkelt time, og faktisk stod op for at fylde dagens medicin op, så ens mand kunne få noget medicin, og der nu er 1 time til at han skal have skiftet sit Fentanylplaster, og så er det NU jeg bliver træt? Altså sådan, "gen-træt", for jeg var træt, da jeg stod op.

Lige i disse dage har jeg en følelse af at min rygsøjle er ved at glide ned og ud. Jeg har virkelig ondt, når jeg sidder i mere end ca. 15 minutter. Det med smerter i halebenet er kommet efter jeg faldt ud af min stol og landede direkte på rumpetten. Jeg tror, at grunden til, at det gør så ondt lige nu, er pga. menstruationen, som startede i går. Den sætter sig ofte i det område og giver smerter. Faldet er jo efterhånden 2 måneder siden, eller sådan noget.

Jeg håber at I har det godt alle sammen! 😊

6 kommentarer:

  1. Jeg har osse ondt i mit haleben, ved ikke hvorfor men det gør ondt nå jeg sidder i for lang tid hvilket er lidt irriterende nå man sidder og har foredrag på 1½ time :o

    Elsker Emma's hule! Hvor har i købt den?<3

    Håber i har det godt allesammen!

    //Hatten

    SvarSlet
  2. Jeg har købt musen hos zooplus. Den koster 59,90 DK kroner, men der er vist et minimumskøb på 200 kroner. Den hører ind under kattehuler og hedder "Kattehule Little Mouse"
    Jeg sætter et direkte link ind her:
    http://www.zooplus.dk/shop/kat/katteseng_kattepude/kattehuler/firkantede/526394?rrec=true

    - Håber det er brugbart :) Vi har det i øvrigt godt, og håber du har det samme? Hvordan går det med uddannelsen? Er den spændende?

    SvarSlet
  3. Jeg har problemer med at få mit studielån fordi jeg jo ikke er svensker så jeg er fladere end flad og skal betale husleje og alle andre regninger på tirsdag... En venninde lånte mig 500:- så jeg kan få mad til mig selv og dum & dummere.

    Og jeg kan ikke huske en pind af hvad der bliver sagt på foredragne! Det vil ikke side fast inde i hjernen! Det går ind genem det ene øre og ud genem det andet. Har lidt lyst til at hoppe af fordi jeg har det lidt som om at folk ser på mig som om at jeg er ulækker...

    Vi har osse zooplus i sverige så mange tak :D Bliver at bestille sådan en eller to om jeg nu får et studielån :D

    SvarSlet
  4. Du er helt sikkert ikke klam. Det tror jeg ikke på. Min vejleder fra kommunen sagde, at hun havde set i et ... Var det X-Fator program (?), at den deltager som skulle på scenen var skidenervøs, og den person, der havde ført hende ind til scenen, havde sagt noget i retning af "Bare tænk på, at alle dem, der sidder derude, de skider også". Så det råd vil jeg give videre til dig. Hvis du føler dig klam og ulækker, så bare tænk på, at i hvert fald 33% af alle de andre har det på samme måde - med dem selv.

    Det er altid svært at starte på noget nyt. Det er svært at gå fra at ikke lave en skid, til at skulle lave en masse. Det råd, jeg vil give dig, er: SKRIV!!! Tag så mange notater som muligt, og sorter i dem bagefter, for at finde ud af, hvad du selv mener er vigtigt - eller behold dem alle.

    Intelligensen fejler jo intet, det er bare hukommelsen, som svigter lidt - og det er ærgerligt, men sådan er det. Notater er vitterligt den bedste løsning på problemet.

    SvarSlet
  5. Skriver skam osse notater men det vil alligevel ikke blive i hjernen. Skal begynde at skrive ned hvad jeg har læst i de forskellige kapitler og håber at alt vil sidde fast på den måde.

    Nogen mennesker kan ikke li' at jeg er dansker og ikke har hippocampus og min dejlige talefejl...

    SvarSlet
  6. Det har jeg desværre ikke noget råd imod. Jeg har personligt ikke noget imod folk, som ikke er danskere og som ikke taler perfekt dansk, eller som har en speciel accent. F.eks. har jeg Hamid som ven, stadigvæk, som er iraner. Han er født i Iran, og når han er sammen med sine forældre, snakker de farsi. Men når han snakker med mig, er det bare så typisk fynsk, hvor han har boet stort set siden han var barn. Og jeg kan ofte slet ikke forstå hvad han siger. Når han snakker fynsk.
    Så måske er din "danskhed" og din talefejl simpelthen at du er lidt svær at forstå, og i stedet for at omfavne det, vælger de at frastøde det. Det er der ikke noget medicin imod.

    Men din idé med at skrive ned i hvert kapitel er god! Den bruger jeg også selv. Den er hurtig og effektiv. Det er også nemmere at gå tilbage og finde ældre notater :)

    Keep up the good spirit, hat. Du skal nok klare den. Du har klaret den indtil videre - og det er allerhelvedes langt. Det ville være idiotisk at opgive nu. Det virker virkelig attraktivt at opgive, men jeg kan forsikre dig om, at du kommer til at fortryde det - jeg har aldrig gået på universitetet eller bare noget som helst tilsvarende, fordi jeg tillod mig selv at opgive HTX og ikke genoptage min uddannelse på VUC eller noget andet.

    HTX var et dårligt valg for mig, men det var min studievejleder i folkeskolen, som havde peget mig i den retning, og jeg endte da også på en psykiatrisk afdeling i 9 måneder. Jeg røg ind sådan i sommerferien mellem 1. og 2. år, og da jeg vendte tilbage 2. år, første dag, og fik mit skema for første semester udleveret, brød jeg grædende sammen og for hjem. Senere på dagen blev jeg hentet af en taxi og kom tilbage til afdelingen, hvor mit værelse og mine ting ventede. Så blev der søgt om ½ års orlov, men når jeg så vendte tilbage, skulle jeg gå en klasse under mine klassekammerater, og det kunne jeg ikke håndtere - så jeg kom aldrig tilbage.

    Og hvert eneste skide år efter, sidder jeg og hyler som en 5-årig hver eneste gang jeg ser eller hører en studenterbil komme kørende. Jeg er så ynkelig. Vær sød at lade være med at lave den samme fejl.

    SvarSlet