Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 14. januar 2017

I FOUND IT!!!

OH YASS!

The sun has smiled at me, and led me directly to cdon.com where I have searched for "The Watch" a million times, but without luck. For some odd reason, this evening, I found the luck I so desperately needed! And so I bought it, and "Deadpool" + "Guardians Of The Galaxy", for the absolutely fair price of only 227 kr WITH shipping! I LOVE TODAY!

Jeg tager ikke til psykolog på torsdag. Jeg tror det ikke, i hvert fald. Jeg har brug for lige at være "ovre" det, jeg vil gerne udskyde det. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har været der. Jeg skal lige huske at give min svigerfar besked også. 

I dag har jeg lyst til at gå tidligt i seng og se re-runs of gamle Jenna Marbles videoer. Hvis jeg havde haft en tablet, ville jeg fandeme gøre det! Måske skulle jeg finde ud af, and now, GET READY FOR THE SMARTNESS COMING UP HERE IN 2017 - hvordan internettet fungerer på min telefon. Seems about that time, jeg har haft den i 1½ år. Det er en LG G3. Med et AWESOME blåt bumper-cover. I love it!

Fuck that shit. I'm going to bed. Jeg ordner lige mit køkken først. Jeg har lavet mad i dag, så naturligvis ser det ud som om jeg har kastet en håndgranat derud og lukket døren. Thing is: der er ingen dør derud til! Haha! Snydt igen.

Jeg elsker jer alle sammen, store som små, brune som lyserøde, og især jer med kobberfarvet hår - mand, jeg ville ønske jeg havde THE BALLS til at farve mit hår i den farve... I stedet er jeg låst fast mellem meget lys grå og meget mørk brun. Hvis jeg farver det på nuværende tidspunkt, og jeg fortryder det på et andet tidspunkt, som f.eks. når jeg er 80, vil jeg skulle klippe AL håret af. Plus: det kræver altså noget at have en grå udvoksning, fordi man ser lynhurtigt skaldet ud. Se bare blondiner som farver deres hår sort, men ikke vedligeholder det så godt. Ouch.

I LOOOOOVE YOU GUYS AND GURLS! Thank you for reading this... I love you so much, I really do. We're like friends, but without the friends-part... It's just me writing ridiculous things and you choose to read it ANYWAY! I love you so much, thank you for your support. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar