Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 9. januar 2017

Fra mandag morgen til mandag aften

Hej! Og god mandag til jer alle! Håber I haft en dejlig weekend med masser af hygge og ... Ja, hvad kan man kalde det... "get together-ness".

Jeg har selv haft en ganske fin weekend. Jeg er ved at være færdig med 10. og sidste sæson af Netflix-serien "Trailer Park Boys", som jeg virkelig har nydt at se sammen med René igennem den sidste halvdel af december og frem til nu, hvor vi mangler ca. 5 afsnit før den store finale: Får Sexy Julian lov til at beholde Sunnydale Trailer Park, eller er han nødsaget til at opgive den til Barb? Finder Jim Lahey og Randy nogensinde sammen, og får Ricky nogensinde den familie sammen med Lucy, som han ønsker? Bliver Bubbles en succesfuld forretningsmand med indkøbsvogne, og kan J-ROC få sin søn og nye, mexikanske kone til at komme overens? Det er faktisk spændende! Det er en dejlig serie, og Ricky og "Sexian" (Jims navn for Julian) er geniale. Ricky er konstant skæv, og Julian... Jeg tror ikke, at jeg har set en eneste scene i serien endnu, hvor han ikke har haft et glas med rom og isterninger i. De første 6 sæsoner sluttede alle med, at de kom i fængsel, og de første 7 sæsoner begyndte alle med, at de kom ud. Jeg kendte absolut INTET til serien, da jeg gik med til at se den, men 10 minutter inde i piloten, sagde jeg til René: "Denne serie er godkendt!". Den overtog efter "New Girl", som der er flere sæsoner af - bare ikke på Netflix. Grr...

I dag har jeg set en dokumentar om MPD. Nu om dage er forkortelsen DID. "Dissociative Identity Disorder". MPD står for "Multiple Personality Disorder". Men hvis jeg skal forklare det ganske kort og samtidig grundigt: DID er det, folk tror at skizofreni er: folk, som indeholder mere end én person i deres krop. Altså to eller flere personligheder i ét menneske. Det er ikke det samme som skizofreni. Jeg ved ikke meget om DID, og jeg besluttede mig for at se den udsendelse. Den var faktisk meget god. Jeg så ude til højre, at en kvinde, "Autumn Asphodel", havde lagt en video op, som hed "Meet my alters", og jeg var faktisk lidt interesseret i at se den. Den varede kun 30 minutter. Jeg vil sige.... Jeg så den ikke færdig. Jeg er af den overbevisning, at der findes mennesker, som lider af DID. Jeg er også af den overbevisning, af Autumn Asphodel ikke er et af dem. Det var så påtaget, mærkeligt og falsk... Hvis hun lider af den sygdom, er det den særeste måde at "offentlig-gøre" det på.

Åh. Næseblod. Jeg hader det bare. I det mindste opdagede jeg det denne gang inden jeg fik ødelagt en bluse.

Jeg må sige, at jeg virkelig har svigtet mine andre blogs i et godt stykke tid. Det er ikke fordi jeg er træt af dem, og  ønsker at stoppe. Jeg har bare haft brug for luft. Når man sætter ind med et fast tidsinterval, som jeg gjorde med min musikblog, bliver det lynhurtigt til en byrde, fordi man skal finde noget musik, man kan lytte til, og det er besværligt, når man i virkeligheden bare gerne vil høre det, man allerede lytter til... Mit problem er lige nu, at jeg har så mange ting, som jeg så enormt gerne vil lytte til, at jeg slet ikke føler at jeg har tid til at anmelde musik.

Her stinker så fælt af lort herinde. Jeg sidder her og tænker "fy for fanden, hvor kommer den stank fra", for den har været her i nogle dage. Det er lidt en, der hænger "på mig", men jeg har skiftet trusser (som i øvrigt ikke var beskidte), bukser, tjekket sengen - der er ikke noget der tyder på, at jeg har lagt en dej noget sted. Så enten er det René eller Emma. Og jeg kan lugte, at det ikke er Emma.  Mette kommer i dag, samtidig med, at René er hos sin smertelæge, og jeg kan godt sige nu, at der skal luftes ud i minimum 30 minutter, og jeg snakker gennemtræk.

Jeg har i dag fundet ud af, at mennesker... hvad pokker kalder man dem for ikke at fornærme dem... Hvis det var amerikanere, jeg talte om, og det er det jo nok primært, ville jeg sige "afroamerikanere"; og jeg har lært i dag, at deres hårtype kaldes "naturalistas". Altså, så vidt jeg har forstået, er det personer der har valgt at dyrke den hårstil, der kalder sig selv for naturalistas. Jeg så en video med en kvinde der blev ved med at gentage at hvis en frisør ikke kunne finde ud af at have med "naturligt hår" at gøre (...) - jeg sad tilbage og tænkte "Hvis det kun er afroamerikanere, som har naturligt hår - hvad pokker er det så, der sidder på mit hoved?!" Jeg har ikke fundet et svar.

Nu går jeg i seng. Jeg håber I har haft en virkelig god dag.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar