Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 2. januar 2017

Min farmor har fødselsdag i dag! Hooray!

Hej og velkommen til min blog anno 2017! Jeg nåede det åbenlyst ikke den 1. januar, men jeg ville vise et billede af min dessert. Jeg havde spottet dette billede i Kvicklys tilbudsavis:
i ugen op til nytårsaften. Jeg ønskede at rekreere dette look, men alligevel anderledes. Jeg valgte alt bortset fra pæren fra, og startede forfra. Jeg havde planlagt en masse, men mange af de ting, jeg havde købt ind, var ikke helt så gode, da jeg skulle bruge dem.

René tog et billede af sin dessert, og jeg har sat pile på for at forklare, hvad der er hvad. Jeg kan sige, at den smage fantastisk, den var meget sød, men overraskende nok ikke "for meget". Derudover mættede den ekstremt, nok fordi der var så meget frugt på.
På hver tallerken lå der lidt under 1/4 liter lakridsis og lidt under 1/4 liter choko-marcipanis. Der lå en halv banan i skiver, samt ½ kiwi. Der var ca. 10-15 tern af frisk, nyskåret ananas, 5 blå kernefri vindruer, 5 klatter med frisk-pisket flødeskum tilsat vaniljesukker, dryppet let med chokoladesauce. Der var også drysset revet hvid og mælkechokolade ud over med let hånd. Og selvfølgelig pæren.
Det, der står ved siden af udråbstegnet, er at mine jordbær, hindbær og brombær alle var mugne, da jeg skulle bruge dem, og at det er derfor, de ikke nåede med i desserten - det var noget af det, jeg havde glædet mig mest til.

Men efter at have spist mørbradgryde (usædvanligt god denne gang, jeg ved ikke, hvad jeg havde ændret...) og så denne dessert to timer senere, var der ikke plads noget andet - så det var godt, at jeg ikke havde købt hverken slik eller chips ind😊

Så tak til den person der havde designet desserten til Kvicklybladet, og tak til den person, der havde taget billedet til bladet, og tak til mig selv for at være gået ind og kigget efter tilbud og set den opstilling, og tak til René for at have taget dette billede - for hvis han ikke havde gjort det, var der ikke blevet taget noget.

Selvom det er "lidt sent", eftersom det er den 2. januar nu, vil jeg gerne sige: jeg vil i det nye år forsøge at være mere ydmyg. Jeg har en tendens til at blive meget egoistisk og selvkoncentreret/navlepillende, og det er ikke et godt karaktertræk at besidde. Jeg vil forsøge at lave det om, selvom jeg allerede har fejlet lidt. Jeg tilbød Hamid at han kunne læse mit essay om Mayhem, Dead og Varg Vikernes, fordi jeg ved at han elsker det hele, men det var ikke derfor jeg tilbød ham det. Jeg tilbød ham det i en sms der lød sådan her: "Jeg er i gang med at skrive et lille essay/rapport om norsk black metal. Den er ikke superlang, nogle få A4 sider. Har du lyst til at læse det og tjekke det for fejl? Ikke stavefejl, men fejl i indholdet?" Jeg skrev det for at få ham til at føle sig vigtig. Jeg har selv en idé om, at jeg allerede på nuværende tidspunkt ved langt mere om emnet end han gør, selvom han har været fan i årevis. Han skrev "Har svært ved at koncentrere mig. Men det lyder spændende." Jeg svarede "Det er i orden, skat. Den handler om Mayhem, Dead, Euronymous, Varg Virkernes og nedbrændinger af nogle kirker i Norge. Jeg vil gerne maile det til dig, når jeg er færdig, men uden forpligtelser. Så kan du læse lidt, når du vil, hvis du vil, og du behøver ikke at rette fejl i indholdet.". Han svarede "Glæder mig. Tusind tak". Det er en klam måde at behandle sine venner på. Jeg er nødt til at blive en bedre ven. Også med hensyn til René. Han er på mindst 2 rants om dagen om at jeg ikke gør dit og jeg ikke gør dat, og nu er jeg så fed up at jeg bare slet ikke kan rumme det længere og er begyndt at ignorere ham, når han har sine rants. Og det er skidesynd, vi bør snakke sammen i stedet for, det er ikke fair over for ham, at jeg bare vender siden til og koncentrerer mig om noget andet, eller måske oven i købet er så næsvis at starte musikken i hovedtelefonerne eller en Youtubevideo mens han snakker. Det er så uhøfligt og respektløst, og det er ikke sådan, jeg ønsker at være.

Det vil jeg ændre.

Som noget, her inden jeg lige rydder op i køkkenet og går i seng (klokken er 00:20), vil jeg sige, ganske kort:

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, FAMSE!

Du nåede de 91 med flot elegance! Skål for 91 mere! Det er nok lidt urealistisk, men jeg håber det alligevel. Alle bør have en famse som dig, du er den bedste! WE LOVE YOU!!! Den 2. januar er reserveret kun til dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar