Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 26. januar 2017

Dette er faktisk et onsdags-indlæg!

Her til morgen var jeg så heldig, at mit vækkeur ringede klokken 5:00. Jeg skulle nemlig på Køge sygehus. Nu om dage hedder det noget så fancy som Sjællands Universitetshospital Køge, men i alle de år, jeg har boet heromkring, har det heddet RASK - "Roskilde Amtssygehus Køge". Vi havde bestilt en bil som skulle hente os tids nok til at vi kunne være derude klokken 07:15 - jeg skulle have taget blodprøver, og mandag og tirsdag er umulige, onsdag fader det stille ud, og først torsdag og fredag er det muligt for almindelige mennesker at få taget en blodprøve uden at skulle vente i 40 timer. Men nu var det jo så onsdag i dag, og vi er i uge nummer 4, hvilket betyder at jeg var 2 uger forsinket, grundet en misforståelse mellem Endokrinologisk Ambulatorium og jeg selv. Da klokken var 06:30, modtog jeg en sms fra Flextrafik om, at chaufføren ville være her 06:52. Jeg har altid René med som ledsager, fordi jeg ikke helt selv kan håndtere det der med at rejse alene, på egen hånd. Vi kommer så ned til denne bil, det er en almindelig bil, og chaufføren tænder lyset i den, idet han stiger ud for at hjælpe. Jeg ser med skræk at der allerede sidder 2 mennesker på bagsædet. Jeg spørger René sådan lidt lavt, men med rimelig meget panik i stemmen, om at han har husket at sige at der er ledsager på, selvom jeg godt ved at han sagde det, fordi jeg overhørte samtalen med Præhospitalet.

Der sker så det, at René siger at jeg skal sætte mig ind på det forreste passagersæde. Så det hjælper han mig med, fordi jeg jo har problemer med benene. De bøjer ikke så let. Så skal han selv sidde bagi, og han er jo nogenlunde samme størrelse som jeg selv er. Der sad bagi en mand og hans teenagedatter. René sad helt oppe i døren, det samme gjorde datteren, og manden i midten sad lænet op af sit barn, kun på én balde, hele vejen fra os og frem til Køge Sygehus. Så siger chaufføren til René, som forsøgte at tage lidt pis på det hele, at vi skulle sige til sekretærerne på centralen at vi var så store, fordi de så ville sende en minibus. Wauw. Sikke en dejlig start på dagen.

Så kommer vi hen til blodprøvetagningen. Så skal de freaking kun have et enkelt glas! Jeg mener; jeg plejer at få taget mindst 4-5 glas - og det var oven i købet et lille glas! ARGH! Da vi ringede til Præhospitalet i går, for at bestille en transport til i dag, insisterede hun på at bestille vores hjemtransport med det samme. Vi var på Køge sygehus før de åbnede, ikke, så vi kom ind som nummer 5, fordi der var nogle få, som var kommet tidligere end os, og havde trukket et nummer. René spurgte ved skranken, om de kunne lave vores tid til hjemtransporten om. For hun havde sat den til 08:40. Da vi gik fra blodprøve-afdelingen, var klokken 07:40 - og da klokken var 07:55 modtog jeg en sms om, at chaufføren fra Flextrafik ville være der 08:14. Det var han også, og der var heldigvis kun os (René og jeg) i bilen hjem. Chaufføren var vældig flink, snakkede som et vandfald, og vi snakkede om, da vi kom ind i lejligheden, at vi faktisk begge to gerne ville have givet ham drikkepenge, men ingen af os havde nogen kontanter. Men vi var hjemme 08:25. Se. Der var vi ikke engang blevet hentet, hvis vi havde beholdt tiden sekretæren fra Præhospitalet gav os. Psh.

Der er sket en udvikling omkring Emma, som jeg vil skrive om men nok først i morgen, og det bliver på den anden blog. Jeg har ikke skrevet på Emmas blog i månedsvis, så jeg smutter lige forbi der også, men det, jeg vil skrive, kommer til at ligge på min anmelderside, som ligger gemt HER

Der kommer også, i næste uge, et større makeup indkøb, jeg regner med at foretage bestillingen tirsdag, og der burde så lande en pakke hos mig indenfor 1-3 hverdage, hvis jeg er heldig! De ting, jeg køber ind til dette, vil jeg også anmelde på samme side. Men der går som sagt lige lidt længere tid.

Udover det har jeg modtaget, med posten, hvilket overraskede mig lidt (jeg troede de ville sende det via e-boks), et spørgeskema ang. min epilepsibehandling. Jeg tror i hvert fald, at det er det, spørgeskemaet handler om. Jo, det er det. Og grunden til, at de har sendt det med posten er, at det ikke er alle der har internetadgang. De har skrevet et link, hvor man kan gå ind og udfylde sine data, eller man kan besvare papirerne og sende dem tilbage i den svarkuvert, de har medsendt. Det er fra Sjællands Universitetshospital (Roskilde), Neurologisk afd. Det er meningen at deres spørgeskema, som åbenbart hedder AmbuFlex, skal optimere min behandling - så jeg f.eks. ikke behøver at komme til unødige kontroller, eller kan kontakte dem og bede dem om at blive indkaldt til kontrol, hvis det er nødvendigt. Yeah, I can do that. Jeg ELSKER spørgeskemaer. Jeg er en spørgeskema-luder. Jeg er tilmeldt alle mulige paneler, som sender mig spørgeskemaer.

I morges blev jeg (inddirekte; det var i radioen i bilen på vej til hospitalet) stillet spørgsmålet: "Bør mennesker, som ikke selv er organdonorer, få lov til at modtage organer?" Først tænkte jeg "NEJ!" men jeg har tænkt over det en hel del, og jeg er kommet frem til, at det er faktisk ikke en sort/hvid holdning. Eller zone, om man vil. For hvad nu, hvis jeg ikke var organdonor, men var på vej hen for at blive det, men blev kørt ned på vejen, og fik brug for f.eks. en lunge eller sådan noget? Bruger man lunger? Hvad fanden ved jeg om det. Jeg er fuld organdonor, men de kan ikke bruge noget fra mig, fordi jeg tager meget stærk medicin i store mængder, er overvægtig og flere andre ting. Måske mine hornhinder. Jeg ved det ikke. Men de har i hvert fald fået lov. Jeg meldte mig som organdonor da jeg blev 18 år. Wow... Det er sgu snart 20 år siden...Meget er sket siden da.

Nå, jeg udfylder lige det der spørgeskema. Jeg håber at I sover godt, jer af jer, som skal i seng nu. Mange af dem på Youtube, som har en stor fanskare, har altid et eller andet "catchy" navn for deres seere. Grav3yardgirl har sin "Swamp Family", John Kuckian har sin "Kucian Family", Mykie fra Glam & Gore har sine "Zombaes" og Laura Lee har sine "Larlees" - Jeg har godt nok ikke en Youtubekanal, men kunne det ikke være blæret, hvis vi ligesom havde sådan et brand? Jeg kan desværre ikke komme i tanker om andet end Krikker, og det var bare noget jeg sad og flækkede af grin over lige før, mens jeg var på wc, fordi "krikke" rimer på "Rikke", og mine veninder igennem tiden ofte har kaldt mig "Krikke". Narh.... Bad idea. Nevermind. Uh, det er længe siden jeg har hørt den plade. Det er længe siden jeg har hørt noget med Nirvana i det hele taget...

Jeg melder fra for nu, den er gået hen og har passeret midnat, klokken er faktisk snart halv to om natten, og det var meningen at det skulle være et onsdags-indlæg. Det er ikke altid, man får tingene, som man gerne vil have dem. Har I forresten set min nye kalender? Jeg smækker lige et billede op, hvis jeg ikke har slettet dem.
Er den blæret? Eller er den blæret? Den har sådan et stof-finish, og er overdrevet lækker. I LOVE IT SO SO MUCH! It's my favourite thing bought this month!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar