Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. juli 2017

Denne bliver sendt til mig om 7-14 dage!

YASS HONEYS!!!

Jeg har ENDELIG fået fingre i denne vidunderlige øjenskyggepalette fra Storybook Cosmetics:
Når den bliver åbnet, åbenbarer der sig disse 12 skønne farver, som jeg er ved at DØ efter at prøve!
Der er vitterligt ikke en eneste af disse farver, jeg ikke kan bruge. Jeg er især vild i varmen efter den røde. F***K den er smuk! Jeg har købt den i dag, til 52 dollars plus næsten 14 dollars i forsendelse. But I gotta have it. 

Det første, jeg gjorde, var at bestille den, taste alle mine oplysninger ind og bare trykke på "order now" - og i samme sekund så jeg, at jeg havde skrevet en forkert e-mail adresse. Og vi snakker ikke om, at det var en forkert som i at jeg har flere at vælge imellem, og jeg bare kom til at vælge en forkert. Nej, jeg valgte en, som ikke tilhørte mig. PINLIGT! Så straks skrev jeg til firmaet, sendte både en udfyldt kontaktformular samt en e-mail, hvor jeg forklarede det hele, og ca. 1 time senere fik jeg en bestillingsbekræftelse. Pyha. 

Jeg har også fået andet post i dag, og jeg er gået i gang med at anmelde det netop nu. Jeg har sådan set skrevet anmeldelsen, jeg skal bare have taget de sidste billeder. Det kræver desværre lidt dagslys. Klokken er 04:10 lige nu, og jeg sidder her fordi jeg ikke er træt og har mylderbæ, så jeg er stået op efter at være gået i seng samtidig med René. Hvad tid det så end var. Før klokken 2, i hvert fald, for LED-lysene stod stadig og lyste på makeupbordet. Jeg regner med, at jeg forsøger at gå i seng om et kvarters tid eller sådan noget, for at se, om det så kan lykkes mig at få sovet lidt inden det bliver morgen. Emma ligger i låget fra en papkasse på gulvet ved siden af mig. Selve kassen står på bordet ved siden af mig, men i går eftermiddags puttede jeg en smule katteurt i det der låg, og hun har boet der lige siden. Hun forlader det kun for at spise, drikke og gå i bakken. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar